Aros Koordinatoruddannelse

Bliv koordinator med uddannelsesbevis på din uddannelse!

Er du koordinator, sekretær, assistent, administrativ medarbejder eller receptionist, og savner du en konkret faglighed i din hverdag? Så er vores koordinatoruddannelse lige noget for dig! Vi giver dig alle de værktøjer, du behøver for at blive en effektiv koordinator med masser af bolde i luften!

 

Aros Koordinatoruddannelsen er samlet på 6 skarpe moduler, afholdt på syv intensive kursusdage + e-learning, hvor vi sørger for, at du kommer igennem alle de emner og områder, som du skal bruge som professionel koordinator. Vi har håndplukket de kurser, der gør dig til koordinator i verdensklasse!

 

Læs mere om de 6 spændende moduler herunder. Bemærk, at du har mulighed for at bytte rundt på modulerne, hvis datoerne ikke passer dig. Kontakt os eventuelt for mere information.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 27. februar 2018, Aarhus 06. marts 2018, København
Varighed
Pris 17.500kr. ekskl. moms.
Scroll down

Aros Koordinatoruddannelsen er samlet på 6 skarpe moduler, afholdt på syv intensive kursusdage + e-learning, hvor vi sørger for, at du kommer igennem alle de emner og områder, som du skal bruge som professionel koordinator. Vi har håndplukket de kurser, der gør dig til koordinator i verdensklasse!

Læs mere om de 6 spændende moduler herunder. Bemærk, at du har mulighed for at bytte rundt på modulerne, hvis datoerne ikke passer dig. Kontakt os eventuelt for mere information.

Modul 1: Din koordinatorrolle

Første modul tager afsæt i din rolle som arbejdspladsens eller projektets midtpunkt, som skal koordinere, være effektiv, bevare overblikket og samtidigt være skarp og imødekomende i din kommunikation. Modulet er således opbygget omkring dig og dit personlige potentiale som koordinator og menneske. Vi diskuterer, hvordan din koordinatorrolle er i dag, og hvor du gerne vil have den hen. Du vil desuden få feedback på din personlige JTI-test, som du har taget inden kursusstart. På dette modul vil du også blive introduceret for 4 R-modellen.

Modul 1 løber over en kursusdag fra kl. 9-16.

Modul 2: Assertiv kommunikation

God kommunikation er nøglen til din succes som koordinator. Du lærer at kommunikere på en effektiv og dialogskabende måde, og du får nogle enkle modeller til assertiv kommunikation, som er nemme at anvende over for både kolleger, ledere, kunder og leverandører. Du lærer desuden om konflikthåndtering, og vi tester, hvordan din egen profil er i forhold til både kommunikation og konfliktløsning. Til slut på dette modul vil vi arbejde med præsentationsteknik, hvor du vil lære, hvordan du bedst anvender både din krop og din stemme.

Modul 2 løber over to fulde kursusdage fra kl. 9-16.

Modul 3: Vælg mellem 9 forskellige kurser! (specialisering)

Vi giver dig muligheden for at sætte et personligt præg på din uddannelse, så  du får nye kompetencer dér, hvor du har allerstørst behov. Du kan frit vælge et af nedenstående ni spændende kurser. Hvis du klikker på linket, kan du læse mere om kurserne og se datoerne.
• Skriv bedre tekster: Lær at skrive læsevenlige og fængende tekster til fx brochurer, hjemmesider, intranettet mv.
• Skriv korrekt dansk: Få helt styr på grammatikken, tegnsætning og alle de sproglige finurligheder.
• Lynkursus i korrekturlæsning: Vi arbejder med avanceret grammatik, tegnsætning og korrekturlæsning.
• Business English: Bliv en haj til forretningsengelsk! Vi arbejder med både det mundtlige og skriftlige engelsk.
• Skriv til nettet: Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering!
• Grafisk facilitering i praksis: Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!
• Præsentationsteknik med gennemslagskraft: Dette kursus styrker din personlige gennemslagskraft og lærer dig at holde fængende og professionelle oplæg.
• Præsentationsteknik for særligt nervøse: Lær at smide nervøsiteten over bord og holde sikre og kraftfulde præsentationer.
• Facilitering: På dette kursus lærer du at vende den tidskrævende skude og lede møder og opgaver sikkert og effektivt i havn.

Modul 3 løber over to fulde kursusdage fra kl. 9-16.

Modul 4: Styrk din personlige effektivitet!

Som koordinator har du mange bolde i luften, men det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og ikke bliver stresset. Modul 4 giver dig effektive, men simple redskaber til hvordan du bedst planlægger din tid og dine opgaver, herunder ikke mindst prioritering af dem. Du lærer, hvordan du bliver bedre til at tackle situationer, hvor andre lægger pres på din kalender, din tid og dine opgaver. Samtidig viser vi dig, hvordan Outlook faktisk kan være en værdifuld medspiller i dit koordinatorarbejde – og ikke blot en lidt uoverskuelig mail-platform!

Modul 4 løber over en fuld kursusdag fra kl. 9-16.

Modul 5: Effektiv e-learning når det passer dig!

Det femte modul er vores e-learningsmodul, som du kan tage, lige når det passer dig, og som du også har adgang til efter uddannelsen. Modul 5 består af to e-kurser:
• Effektiv e-mail kommunikation: du får gode tips til at kommunikere på e-mail, så du undgår misforståelser i din skriftlige kommunikation
• Online kommakursus: vi giver dig 20 lektioner og 100 øvelser med det danske komma, så din skriftlige kommunikation fremstår fejlfri og professionel – og så smider vi lige et tilsvarende kursus over de engelske kommaer oven i hatten!

Modul 6: Afslutning

Den afsluttende kursusdag har to formål: At fylde den sidste viden på dig og at samle op på hele forløbet med henblik på at kigge fremad.
På modulets formiddag lærer du om effektiv mødeledelse, og du får værktøjer til at stille dig op foran en forsamling (evt. dine chefer) med helt ro i maven.
Eftermiddagen bruger vi på at samle op på al den vigtige læring, du har fået igennem Aros-Koordinatoruddannelsen. Det foregår som en teamcoaching, og du får mulighed for at blive coachet og lægge en plan for, hvordan du kommer ud over stepperne med dine mål. Og undervejs får du rig mulighed for at sparre med de andre deltagere om, hvordan I fremover kan bruge alle redskaberne i praksis.

Modul 6 løber over en kursusdag fra kl. 9-16.

Bliv professionel koordinator – med uddannelsesbevis!

Når modul 6 er veloverstået, får du overrakt vores uddannelsesbevis som et bevis på, at du mestrer alle de forskellige kompetencer, der gør dig til professionel koordinator.

Vi fokuserer på involvering og konkrete værktøjer!

Denne koordinatoruddannelse er ikke baseret på et traditionelt undervisningsforløb, hvor du sidder med hænderne i skødet og lytter til en kedelig forelæsning fra 9-16. Vi ved nemlig, at du ikke får fuldt udbytte af din nye viden, hvis du ikke prøver at bruge den med det samme! Derfor har vi fokus på casearbejde, opgaveløsning, sparring og øvelser i undervisningen – og vi har desuden, i alt beskedenhed, hentet de førende undervisere på området til at sørge for, at du kommer helt i mål! Der er maksimalt 12 deltagere på holdet, så der er god plads og tid til at få feedback på dine udfordringer.

Underviser
Vibeke Se profil
Vibeke har i mange år arbejdet med at optimere arbejdsprocesser. Som både projektleder, topleder og effektivitetskonsulent har hun hands on experience med mange typer problemstillinger inden for manglende tid og styring af opgaver. I baggagen har hun en lang række konkrete eksempler på, hvad der virker i praksis, men også hvad der IKKE virker. Vibeke har et godt blik på den enkelte deltagers udfordringer og kommer med kreative og anvendelige råd til, hvordan lederen såvel som medarbejderen kan undgå at miste overblikket i en travl hverdag på jobbet. Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.
Hvem bør deltage på denne uddannelse?

Vores koordinatoruddannelse er for dig, der har et kontorarbejde. Du kan arbejde i både offentlige og private virksomheder, fx som:
• administrativ medarbejder
• receptionist
• sekretær
• koordinator
• blæksprutte.

Medarbejderens udbytte
1

Du bliver endnu gladere for at gå på arbejde, fordi du bliver ekspert på alle parametre i din koordinatorrolle, og derved bliver du langt mere effektiv i dit daglige arbejde.

2

Din kompetente indsigt i koordinatorrollen og administrative overblik giver dig større overskud og power til at følge alle dine projekter til døren.

3

Du udvikler din gennemslagskraft og dine kommunikationsevner, så du med større sikkerhed og flere kompetencer kan påtage dig mere ansvar på arbejdspladsen.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en medarbejder, der har været i dybden med sin koordinatorrolle og forstår, hvordan man effektivt og overskueligt løser sine opgaver.

2

Din specialisering inden for samarbejde, konflikthåndtering og kommunikation vil være til gavn for hele arbejdspladsen, hvor du med dine nye kompetencer også vil vide, hvordan du bedst muligt lærer fra dig.

3

Dine nye kompetencer og administrative overblik vil forbedre arbejdspladsens workflow markant, da du vil have evnerne til at føre flere projekter effektivt i mål til værdi for hele virksomheden.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 27. feb 2018 - 04. jun 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
09.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 27.02.2018
Dag 2 12.03.2018
Dag 3 13.03.2018
Valgmodul 11.04.2018
Dag 6 03.05.2018
Afslutning 04.06.2018
17.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 06. mar 2018 - 18. jun 2018
Aros Konference, København
09.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 06.03.2018
Dag 2 19.03.2018
Dag 3 20.03.2018
Valgmodul 18.04.2018
Dag 6 03.05.2018
Afslutning 04.06.2018
17.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 23. apr 2018 - 20. aug 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
09.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 23.04.2018
Dag 2 14.05.2018
Dag 3 15.05.2018
Valgmodul 13.06.2018
Dag 6 21.06.2018
Afslutning 20.08.2018
17.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 21. aug 2018 - 19. nov 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 21.08.2018
Dag 2 27.08.2018
Dag 3 28.08.2018
Valgmodul 10.10.2018
Dag 6 23.10.2018
Afslutning 19.11.2018
17.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 03. sep 2018 - 03. dec 2018
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 03.09.2018
Dag 2 17.09.2018
Dag 3 18.09.2018
Valgmodul 24.10.2018
Dag 6 23.10.2018
Afslutning 03.12.2018
17.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 20. nov 2018 - 04. mar 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 20.11.2018
Dag 2 26.11.2018
Dag 3 27.11.2018
Valgmodul 16.01.2019
Dag 6 26.02.2019
Afslutning 04.03.2019
17.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 04. dec 2018 - 25. mar 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
Dag 1 04.12.2018
Dag 2 10.12.2018
Dag 3 11.12.2018
Valgmodul 07.02.2019
Dag 6 12.03.2019
Afslutning 25.03.2019
17.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 6 flere)
Tilmelding Aros Koordinatoruddannelse
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Koordinatoruddannelse
Sted & Datoer
Uddannelsen består af flere moduler
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk, eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Koordinatoruddannelse

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)
Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

Aros

Jeg har lært en masse om mig selv på denne uddannelse. Jeg har lært om mine styrker og svagheder, om mine værdier også har jeg fået en masse gode modeller og vinkler til at håndtere forskellgie koordinatorrolle-situationer. Uddannelsen har stor betydning for mig og mit liv - og dermed også for mit daglige arbejde. Jeg har lært at sætte mere pris på egne værdier, og jeg har fået værktøjerne til at håndtere de mindre gode "evner".

Annette Kjelstrup

Rikke Dinnetz var virkelig dygtig til at motivere og inddrage alle. Jeg gik hjem med både netværk og masser af direkte anvendelige værktøjer i rygsækken. Meget høj anbefaling herfra!

Henriette Vlatorn Hammer

ØKF - Bryggeri København

Jeg føler virkelig jeg har fået rigtig gode indspark til dagligdagen – både privat og arbejdsmæssigt. Underviserne var nærværende, inspirerende og dygtige, og de sørgede for at alle kunne være med på deres niveau. Rigtig godt kursus.

Rikke Vulff Andersen

Jeg kan tage det hele med i min dagligdag som koordinator. Underviserne var velforberedte, havde medbragt godt materiale og de var ikke mindst glade og professionelle. Super god kvalitet!

Rikke Cornelius

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.