Dit personlige lederskab

Psykologi i ledelse

Som leder er du dit eget vigtigste værktøj, når du skal lykkes i dit lederskab. Det gælder både, når du skal kommunikere effektivt, træffe beslutninger, lede forandringer og løse konflikter. Derfor er du nødt til at kende dig selv godt. Du skal kunne trække aktivt på dine styrker og være bevidst om dine udviklingsområder. Det kræver både selvindsigt og træning – og begge dele får du masser af på dette tætpakkede lederkursus!

 

Det lærer du på dette kursus:

  • Redskaber til at håndtere forandring og konflikt
  • At skabe bedre resultater ved at bruge dig selv mere bevidst i samarbejdet med andre
  • At bruge din personlighed som et aktiv i din lederrolle
  • At træffe mere velovervejede beslutninger
  • At kommunikere mere tydeligt og direkte.
Næste kursusstart Se alle datoer 20. marts 2018, København 11. april 2018, Aarhus
Varighed 2 dage
Pris 9.900kr. ekskl. moms.
Scroll down

Kend dit eget maskinrum som leder 

Som leder forholder du dig dagligt til andre mennesker. Og her rækker fagligheden ikke – du bliver nødt til at trække på din personlighed for at lykkes, og være bevidst om hvilke kompetencer du trækker på hvornår. Det kræver indsigt i din egen personlighed. Forud for kurset udfylder du derfor en præferencetest online, som både siger noget om, hvad du foretrækker, hvis du frit kan vælge – og også giver vigtig viden om din brugerflade, når du kommunikerer med andre mennesker.  Testen udfolder temaer som, hvordan du forvalter din personlige energi, hvordan du skaber mening, hvordan du træffer beslutninger, samt din foretrukne måde at organisere dig på.

 

2 tætpakkede dage, du og din virksomhed ikke vil fortryde

Der er en direkte sammenhæng mellem dit lederskab, klimaet i organisationen og resultatet på bundlinjen.  Du vil opleve to tætpakkede dage, hvor dine mest presserende udfordringer bliver adresseret, og du bliver sparret og coachet til at komme videre. Bring dig selv i spil –  og skab følgeskab!

 

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS kurser handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette lederkursus i personligt lederskab henvender sig til den erfarne leder, der har brug for viden, inspiration og udfordring i forhold til fortsat at udvikle sig personligt i lederrollen. Vi går spadestikket dybere end på andre kurser, så du skal turde og ville.

Udbyttet svarer til gengæld til investeringen.

 

Bestil kurset som internt kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille et særligt tilpasset lederkursus i det personlige lederskab. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

Underviser
Medarbejderens udbytte
1

Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

2

Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt lederuddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt

3

Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Management Club, hvor du efter lederuddannelsen får adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Arbejdsmiljøet i din afdeling får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber, samt relevante og effektive teamledelsesværktøjer.

2

Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

3

Din virksomhed får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 20. mar 2018 - 21. mar 2018
Aros Konference, København
9.00-17.00
9.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 11. apr 2018 - 12. apr 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
9.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 1 flere)
Tilmelding Dit personlige lederskab
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Dit personlige lederskab
Sted & Datoer
Uddannelsen består af flere moduler
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk, eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Dit personlige lederskab

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)
Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

Aros
97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.