Personlig gennemslagskraft for ledere

Få ny power og gennemslagskraft i din kommunikation og arbejdsgang.

Dette kursus styrker din evne til at indtage et rum, sætte scenen og få ting til at ske. Du bliver fortrolig med dine egne personlige virkemidler, og du får effektive redskaber til at komme ud over rampen og nå dine medarbejdere. Du lærer desuden, hvorfor nogle medarbejdere følger en leder gennem tykt og tyndt – og hvordan du selv bliver denne leder. Forløbet består af en fuld kursusdag og en solosession på to timer.

 

 

Det lærer du på dette kursus:

  • At engagere medarbejdere ved at involvere dem som medskabere
  • At skabe resultater gennem din personlige gennemslagskraft
  • At kommunikere din essens og fremstå troværdig
  • At skabe motivation gennem din væremåde og kommunikation
  • At bruge dig selv og din personlighed i din kommunikation
  • At blive fortrolig med dine virkemidler
  • At fylde mere i rummet.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 11. juni 2018, København
Varighed 1 dag + 2 timers solosession
Pris 11.400kr. ekskl. moms.
Scroll down

Store ledere har stor gennemslagskraft

Store ledere formår at engagere andre mennesker. De taler til noget, der er større end dem selv. Man tror på dem. De har en stærk vilje, en lidenskab og et særpræg. Man kan mærke dem og deres passion. Derudover bygger deres taler på de ældgamle retoriske grundprincipper: De er troværdige, de taler til følelserne, og de taler samtidig til folks fornuft. Kurset vil lære dig at bruge de retoriske grundprincipper og at engagere og motivere dine medarbejdere.

Ledelse kræver passion

Ingen følger en leder uden gennemslagskraft og passion. Din passion skal skinne igennem, så du engagerer andre gennem din unikhed. Det er derfor vigtigt, at du er i stand til at vise, hvad du brænder for, og hvad du står for. Det lærer du under kurset.

Du får en personlig session efter kurset!

Med i kursusprisen er en solosession af to timers varighed. Hvad der skal fokuseres på i løbet af solosessionen er naturligvis op til dig. Og hvornår den skal foregå, aftales med underviseren. Det kan være straks efter kurset, eller det kan fx være lige inden, at du skal holde en større præsentation.

På dette kursus kan du forvente at:

… blive udfordret, så svære situationer fremover vil virke lettere
… komme til at se dig selv udefra
… få feedback efter opgaver, så du bedre kan se dig selv gennem andre
… blive udfordret på dét at tænde en gnist i andre
… få indblik i din kropsholdning og dens indvirken på andre
… få træning i at være til stede og afmærke dit territorium
… lære om retorikkens grundbegreber
… blive fortrolig med din stemmes kraft

 

 

Hvem bør deltage på dette kursus?

Målgruppen for dette kursus er ledere på alle niveauer.

Underviser
Dya Se profil
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. 
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i personlig gennemslagskraft, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Medarbejderens udbytte
1

Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

2

Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt lederuddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt

3

Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Management Club, hvor du efter lederuddannelsen får adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Arbejdsmiljøet i din afdeling får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber, samt relevante og effektive teamledelsesværktøjer.

2

Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

3

Din virksomhed får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 11. jun 2018 - 11. jun 2018
Aros Konference, København
09:00-16:00 (solosession aftales individuelt)
11.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
Tilmelding Personlig gennemslagskraft for ledere
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Personlig gennemslagskraft for ledere
Sted & Datoer
Uddannelsen består af flere moduler
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk, eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Personlig gennemslagskraft for ledere

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)
Lorem Ipsum.

Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet.

Aros

Jeg fik meget ud af kurset – god underviser, gode øvelser og værdifuld feedback. Underviseren var rigtig god til at fokusere på de enkelte deltageres styrker og svagheder, og hun var dygtig til at sætte ind der, hvor man kunne gøre tingene bedre. Meget jordnær og praktisk undervisning med god vægt på både teori og praksis.

Kunuk Olsen

Det var en super god oplevelse som jeg fik rigtig meget ud af. Jeg har blandt andet fået mange gode input til den nødvendige/svære samtale, og jeg føler at jeg nu er bedre rustet til denne type samtaler.

Anders Skov Michaelsen

Det var et godt og lærerigt kursus. Ved at ændre min ”stil” har jeg forbedret min overtalelsesevne. Gennem de nye værktøjer jeg har fået på kurset er jeg blevet i stand til at influere hurtigere og mere effektivt.

Bo Østerberg Kristensen

Godt og interessant kursus, som vil professionalisere mine fremlæggelser, såvel interne som eksterne.

Peter Juhl

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.