Kollegarabat

 

Vi giver 15 % i rabat til både dig og din kollega (eller kolleger), hvis I tilmelder jer det samme kursus. Du skal ved din tilmelding gøre opmærksom på, at du deltager med en kollega (eller flere kolleger) og derfor skal have kollegarabat. Rabatten gælder for tilmeldte til det samme kursus på den samme kursusdato.

 

Rabatten gælder ikke for Online kommakursus, PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner. På uddannelser gives der normalt en kontant rabat på 1.500 kr. pr. person, men altid den gældende rabat på den aktuelle side for kurset eller uddannelsen.

 

Er I flere end fire medarbejdere, kan det være en fordel at bestille kurset eller uddannelsen som et særligt tilpasset kursus (firmakursus). Hør mere på tlf. 70 278 279, i chatten nede til højre, eller ved at sende en mail til info@arosbusinessacademy.dk.

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.