Agil ledelse

Den agile leder er fremtidens leder. Din arbejdsplads (og hele verden) er præget af tiltagende omskiftelighed.

Som leder skal du holde hovedet koldt, være til stede, konstant tilpasse din lederstil, være resilient, være åben og samtidig træffe lynhurtige beslutninger. Alt det lærer du på dette kursus, hvor du også lærer at inspirere og motivere dit team til at have et agilt mindset – til gavn for teamet, for dig og for hele din arbejdsplads.

Det lærer i at:

 • Håndtere de mange konstante forandringer
 • Træffe hurtige (men gode) beslutninger
 • Skabe indre drive hos dine medarbejdere
 • Tilpasse din ledelsesstil til forskellige medarbejdere
 • Arbejde målrettet med dine styrker og kende dit potentiale
 • Arbejde i sprint – og samtidig være visionær
 • Skabe empowerment i dit team.
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Scroll down

Hurtige forandringer stiller krav til din omstillingsevne som leder

Mange hurtige forandringer i både samfund, marked og virksomhed kræver stærk omstillingsevne og tilpasningsdygtighed. De teknologiske krav og muligheder stiger, kravene fra kunder, borgere, brugere stiger, interessenter forventer hurtige og særligt tilpassede løsninger. Evnen til at omstille sig kan derfor være helt afgørende for virksomhedens overlevelse, og det kræver en stærk leder.

Den agile lederrolle er kompleks

Forudsætningen for at kunne træffe de rigtige beslutninger handler om at forstå forandringerne og at sætte sig ind i kravene og hastigheden. Derefter er der behov for, at du som leder kan fjerne forhindringer på vejen, kunne arbejde i sprint og eksekvere og samtidig have det lange lys tændt med klare rammer, mål og visioner.

Skab empowerment i din organisation!

På dette kursus i agil ledelse trænes din evne til at være en transparent og manøvredygtig leder med gennemslagskraft. Målet med kurset er, at du vil opleve at blive en mere bevidst leder, der evner at håndtere forandringer på en indsigtsfuld måde, der skaber tryghed og klarhed i omgivelserne, samtidig med at du opbygger mere empowerment i dit team og din organisation.

3 tætpakkede dage og et webinar

På dette kursus i Agil ledelse har vi sat barren højt og har derfor suppleret de 3 kursusdage med et webinar mellem dag 2 og dag 3. Det er nemlig vigtigt for os, at du kommer godt i gang med at bruge din nye viden og værktøjer. Derfor har kurset en praktisk tilgang, hvor der veksles mellem undervisning, dialog, gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser.

Det agile kommer fra softwareudvikling

Den agile ledelse er oprindeligt en tilgang til softwareudvikling, hvor krav og løsninger bliver udviklet gennem et samarbejde mellem tværfunktionelle teams og deres kunder. Her hander det om at sikre en adaptiv planlægning, evolutionær udvikling, tidlig levering og løbende forbedring – som et fleksibelt svar på konstante forandringer.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Lederrollen har ændret sig. Kravene fra omverdenen påvirker din lederrolle. Vi stiller skarpt på lederrollen.
 • Det er essentielt for at være en god leder, at man kender sig selv. Du bliver klogere på din egen ledelsesstil med testværktøjet Mindex. 
 • Vær transparent og modig. På denne del har vi fokus på beslutningsprocessen.
 • Vi gennemgår metoderne Agile og Scrum og andre metoder.

Programmet for kursets anden dag

 • Motivation – fra ydre til indre​. Vi arbejder med, hvordan du skaber motivation i organisationen.
 • Formål og mening er det, som driver os. Vi stiller skarpt på formål.
 • Ledelse i sprint med en klar vision. Vi går i dybden med vision – hvad er det, og hvilken betydning har det?

Programmet for kursets tredje dag

 • Fra top-down til empowerment.
 • Fra hierarki til flade strukturer.
 • Fra bureaukrati til tillid.
Underviser

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer. Han har uddannet og trænet en række ledere og projektledere med udgangspunkt i en effektfuld vekselvirkning mellem udfordringer, realisme, dialog, teori, praksis og refleksion.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Agil ledelse
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Agil ledelse

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros
97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.