Aros proceslederuddannelse

Aros Proceslederuddannelsen er for jer, der ønsker at blive en kompetent og dynamisk procesleder. Vi tilbyder et dybdegående undervisningsforløb, designet til at give jer værktøjer til at tage hånd om procesudviklinger – og kompetencer til at træde i karakter som proceskonsulent. I bliver med andre ord i stand til at dominere processerne frem for at blive overrumplet af dem.

 

 

Jeres udbytte af Aros Proceslederuddannelse:

  • Viden om processers mekanik og procesanalyse
  • Struktur og konkrete værktøjer til procesoptimering
  • Kompetencer til at planlægge et udviklingsforløb
  • Håndtering af personlige udfordringer ved daglige forandringer
  • Indsigt i, hvordan effektiv procesledelse skaber udvikling
  • Større gennemslagskraft som proceskonsulent og leder.

 

skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Uddannelsen afholdes som intern uddannelse i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Scroll down

Procesudvikling er nøglen i en kompleks hverdag

I dag skal de daglige opgaver på arbejdspladsen helst løses så hurtigt som muligt, og løsningerne skal være af så høj kvalitet som muligt – for så få ressourcer som muligt. Nøglen hertil ligger i hverdagens processer. Kan I optimere jeres processer og gøre dem fleksible, sparer I ikke bare ressourcer og tid, I bliver også bedre rustet til at håndtere en kompleks hverdag i udvikling.

Effektive processer kan aflæses direkte på bundlinjen                        

En virksomhed eller organisation er lige så (lidt) effektiv som sine processer. Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI’er … Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med processer. Denne uddannelse giver dig et detaljeret indblik i procesledelse og introducerer en holistisk tilgang til en virksomheds eller organisations arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Uddannelsen giver dig desuden en konkret model for, hvordan I kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse, og I får viden om, hvordan processer kan implementeres.

Hvem bør deltage på denne uddannelse?

Forløbet er for jer, der leder en proces eller en række opgaver, som I ønsker skal gennemføres bedre, hurtigere eller mere effektivt. Både som leder og medarbejder har I stor gavn af at forstå, hvordan procesoptimering er vejen til en bedre arbejdsproces og hverdag, uanset om I arbejder med produktion eller administrative processer. I bliver samtidig en dygtig proceskonsulent – trænet i at formidle processer professionelt og overskueligt så jeres medarbejdere kan forstå den forandring der finder sted. 

Uddannelsen i overordnede træk

Uddannelsen i procesledelse strækker sig over 6 uger og består af tre moduler, som hver er af to dages varighed. Efter endt udddannelse modtager I et certifikat. Uddannelsen kombinerer teoretisk viden med praktiske øvelser og cases. Underviseren vil tage højde for netop jeres behov og udfordringer i sin tilrettelæggelse af uddannelsesforløbet.

Underviser
Jacob Se profil
Jacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West. 
Thomas Leer-Jacobsen Se profil
Thomas har siden 2005 arbejdet med procesoptimering, både som afdelingsleder med ansvaret for intern optimering og som konsulent med en bred vifte af kunder inden for pharma-industrien, produktion og administration. Ud over at være proceskonsulent er Thomas konsulent inden for GDPR og digitalisering. Han har en MBA fra Henley Management College, Prince2-certificering, en coaching-uddannelse samt en række andre kurser og certificeringer.

En kursusdag med Thomas er både spændende og udfordrende og skal skabe udbytte for alle kursister. Med sin brede erfaring og specialviden inden for flere områder er han dygtig til at få omsat teori til praktiske eksempler og spændende indlæring. Thomas’ fokus er, at deltagerne skal kunne bruge værktøjerne straks efter kurset.
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros proceslederuddannelse
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros proceslederuddannelse

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Super underviser! Skarp, veloplagt, humoristisk og fagligt dygtigt. Han forstår at gøre teorien praksisnær og anvendelig med sjove og lærerige øvelser.

Jon Christer Clausen

Underviseren er meget diplomatisk og pædagogisk! Han er lydhør over for alle kursisternes meninger, og får en til at have lyst til at deltage.

Katrine Wiehl Hejlesen

Jeg var rigtig tilfreds med uddannelsen! Det vil have stor indflydelse på mit fremtidige arbejde, hvor jeg har lært vigtigheden af at få tegnet processen detaljeret og at sætte fokus på spildområder samtidig med, at man ikke glemmer mennesket i processen.

Tinna Grubbe

Man kan virkelig mærke, at underviseren har bekendt med sit stof, og han var hurtig til at sætte ind, hvor han følte der var behov. Jeg har lært at se det hele oppefra og finde start og stop i processer.

Ivan Simonesen

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.