Business English – soloforløb

Bliv ekspert i engelsk på dine præmisser

Dette solokursus i “Business English” opbygger dit erhvervsmæssige ordforråd og styrker dig i at tale, skrive og forstå engelsk i forbindelse med dit arbejde. Underviseren tager udgangspunkt i din situation, dit behov og dit sproglige niveau i dette personlige kursus i engelsk.

 

 

 

Dit udbytte af dette kursus:

 • Et solidt ordforråd inden for “Business English” og inden for dit eget faglige område
 • Individuel feedback på dit engelske
 • Træning og sikkerhed i at smalltalke på engelsk
 • Overblik over særlige stavemåder og kommatering på engelsk
 • Viden om høflighedsformer på engelsk – både ift. til mundtlig og skriftlig kommunikation
 • En større glæde ved at tale og skrive engelsk i forbindelse med dit arbejde.
Næste kursusstart Ny dato på vej
Varighed 10 sessioner af 2 timer
Pris kr.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også holdes hos jer se mere her
Scroll down

Varighed

Vi tilbyder soloforløb på 10 sessioner a to timer. Der vil være hjemmearbejde mellem sessionerne.

Et praktisk kursus i engelsk med masser af sparring

Dette solokursus i “Business English” giver dig en solid sproglig viden og et stort fagligt ordforråd, men er samtidig meget praktisk anlagt. Gennem samtaleøvelser, workshops og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder og får masser af personlig sparring undervejs.

Du får også adgang til vores online engelske kommakursus – helt gratis!

For at du rigtigt kan træne at sætte de engelske kommaer korrekt, giver vi dig som en del af soloforløbet en gratis adgangskode til vores online engeske kommakursus (værdi 299 kr. ekskl. moms). Så kan du i ro og mag sidde hjemme hos dig selv og øve dig i at sætte kommaerne korrekt. Du føres igennem 14 lektioner og cirka 90 øvelser i vores overskuelige og letforståelige online engelske kommakursus! 

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Helt praktisk om kursets afholdelse

Kurset afholdes som udgangspunkt hos AROS Konference, men kan mod et tillæg også afholdes på din arbejdsplads. Der er lidt forberedelse inden kurset og lidt lektier mellem dagene. 

Bestil kurset som internt kursus!

Dette solokursus i Business English kan også bestilles som et internt kursus, hvis I er flere medarbejdere på din arbejdsplads, som har brug for et intensivt kursus i engelsk. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk

Underviser
Krisia Se profil
Krisia er en erfaren underviser, der i flere år har hjulpet kursister med at styrke deres engelske forretningssprog gennem professionel og personlig sprogundervisning. Hun har engelsk som modersmål, men er også Cambridge CELTA-certificeret. På den måde kombinerer hun sin kreativitet og entusiasme for sproget med de professionelle værktøjer, der gør kursisterne i stand til at blive mere flydende og korrekte i både skrift og tale.

Krisia har undervist højtstående forretningsfolk i engelsk. Derfor ved hun præcist, hvad der skal til for at rykke dit engelske, så du kommer til at lyde professionel, mere naturlig og korrekt.
Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du får en værktøjskasse med de vigtigste teknikker og metoder, du kan trække på, så du fortsat kan forbedre dit erhvervsengelsk.

2

Dit erhvervsengelsk bliver mere sikkert og skarpt. Med din nye kompetence kan du bruge din tid mere effektivt, når du undgår at bruge tid på at udrede misforståelser mellem afsender og modtager. Når du får styr på dit engelsk, får du også større frihed til og glæde ved at formulere dig.

3

Du får udvidet dit erhvervsengelske ordforråd. Og vi giver dig de nødvendige redskaber, så du kan implementere din forbedrede faglighed effektivitet, så snart du kommer tilbage på din arbejdsplads.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Du bliver en mere effektiv medarbejder, der kan fuldføre sine arbejdsopgaver uden en sprogbarrieres potentielle forhindringer.

2

Du bliver et vigtigt aktiv i din virksomhed, når du er totalt up to date med alle de nye termer. Din ekspertise i erhvervsengelsk sikrer en professionel og klar kommunikation med virksomhedens samarbejdspartnere, der styrker virksomhedens image.

3

Efter kurset bliver din funktion på arbejdspladsen mere dynamisk. Du er nu i stand til at være virksomhedens kompetente bindeled til udenlandskunder, og kan træde til som kompetent mødeleder og oplægsholder.

Tilmelding Business English – soloforløb
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Business English – soloforløb
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Business English – soloforløb
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Soloforløbet var af rigtig god kvalitet. Niveauet var højt, og jeg har fået styr på de ting, jeg havde problemer med ved forløbets start. Det vil have meget stor indflydelse på min hverdag fremover.

  Bettina Laugesen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.