Dit personlige lederskab

Psykologi i ledelse

Som leder er du jeres eget vigtigste værktøj, når du skal lykkes i dit lederskab. Det gælder både, når du skal kommunikere effektivt, træffe beslutninger, lede forandringer og løse konflikter. Det kræver både selvindsigt og viljen til at kunne trække aktivt på dine egne styrker samt være bevidst om dine udviklingsområder. Det giver nemlig større handlekraft og følgeskab, når en leder kender sig selv godt og formår at handle hensigtsmæssigt ud fra det. Og begge dele får du rig erfaring med på dette tætpakkede lederkursus!

 

Det får du på dette kursus:

  • Redskaber til at fokusere dit personlige lederskab
  • Afklaring – er du autentisk i rollen?
  • Sparring på netop dine udfordringer
  • Vision og en personlig strategi for DIT lederskab
Næste kursusstart Se alle datoer 07. maj 2019, København 09. maj 2019, Aarhus
Varighed 2 dage
Pris 9.900 kr. ekskl. moms. / 8.415 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Kend dit eget maskinrum som leder 

Som leder forholder du dig dagligt til andre mennesker. Og her rækker fagligheden ikke – du bliver nødt til at trække på din personlighed for at lykkes, og være bevidst om hvilke kompetencer du trækker på hvornår. Det kræver indsigt i din egen personlighed. Hvis du vil trives i din lederstilling og ikke mindst opnå resultater, er det nødvendigt, at du tager stilling til dit eget lederskab. At du simpelthen spørger dig selv: “Hvorfor skal folk lade sig lede af lige netop mig?”

Det handler ikke (kun) om hvor du er nu 

Det handler også om, hvor du er på vej hen som leder. I en travl hverdag er der ikke altid tid til at stoppe op tænke dybere over, hvad den større plan er. Men en god leder skal indimellem også give sig selv tid til at rette opmærksomhed mod eget lederskab og karriere. Dette kursus giver dig plads til netop dette: at træde et skridt op og betragte dit personlige lederskab i fugleperspektiv. Hvilken leder er du nu? Hvordan blev du det? Og hvilken leder vil du gerne blive?

2 tætpakkede dage, du og din virksomhed ikke vil fortryde

Der er en direkte sammenhæng mellem dit lederskab, klimaet i organisationen og resultatet på bundlinjen.  Du vil opleve to tætpakkede dage, hvor dine mest presserende udfordringer bliver adresseret, og du bliver sparret og coachet til at komme videre. Bring dig selv i spil –  og skab følgeskab og handlekraft!

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS kurser handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Underviser
Tune Se profil
Tune Hein er forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.
Han er en af Danmarks mest erfarne rådgivere inden for strategisk ledelse og disruption. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management.
Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.
Hvem bør deltage på kurset?

Dette lederkursus i dit personlige lederskab henvender sig til både den mindre erfarne leder og den meget erfarne leder, der har brug for viden, inspiration og udfordring til fortsat at udvikle sig personligt i lederrollen. Vi går spadestikket dybere end på andre kurser. Udbyttet svarer til gengæld til investeringen.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du finder frem til dit WHY som leder og bliver dermed mere afklaret i din egen ageren og præferencer. Det øger din handlekraft

2

Du får i løbet af kurset få udarbejdet din personlige strategiplan for dit lederskab. Det vil give dig en ro, at du ved, hvilken retning dit lederskab skal tage, og hvad du skal gøre for at nå der til.

3

Når du gør dit lederskab personligt, opbygger du en tillidsfuld relation til dine medarbejdere. Det skaber mere arbejdsglæde for alle parter, og det styrker din position som en vellidt og dygtig leder med følgeskab

Arbejdsgiverens udbytte
1

Dette kursus gør dig i stand til at skabe en god dynamik i alle lag af organisationen. Du bliver med andre dygtigere til at varetage din lederrolle.

2

En dygtig leder skaber rammerne for en effektiv organisation, der når succesfuldt i mål med sine projekter. Den slags kan ses direkte på bundlinjen.

3

Når dit personlige lederskab styrkes, skaber du en givende relation til dine medarbejdere. Det giver motiverede og engagerede medarbejdere - og det er sundt både for organisationens arbejdsmiljø og målsætninger.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 07. maj 2019 - 08. maj 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 09. maj 2019 - 10. maj 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 1 flere)
Tilmelding Dit personlige lederskab
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Dit personlige lederskab
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Dit personlige lederskab

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros
97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.