Forandringsledelse og agile metoder

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. I løbet af kursets tre intensive dage, kommer du hele vejen rundt fra mindre til store gennemgribende forandringsprocesser og vi lærer dig at navigere i en kompleks og dynamisk virkelighed.

 

Du kommer igennem alle forandringens faser med dette kursus i forandringsledelse og agile metoder, så du forstår at analysere og arbejde med organisatoriske forandringer, kvalificere, planlægge og realisere transformationer og arbejde med involverende processer såsom design thinking.

 

Det lærer du på dette kursus:

 • forstå psykologien bag forandringer
 • analysere og planlægge forskellige typer af forandringer
 • balancere rationel og procesorienteret tilgang
 • anvende effektive, enkle og gennemprøvede værktøjer
 • ’blive agil’ og forstå hvad det handler om
 • kommunikere forandringer, så der skabes accept
 • involvere medarbejderne og skabe mening med forandringer

 

Næste kursusstart Se alle datoer 15. januar 2024, Aarhus 27. februar 2024, København
Varighed 3 dage
Pris 11.700 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Lær at manøvrere i både forandringen og dens konflikter

At gennemgå forandringer på arbejdspladsen er ikke altid konfliktfrit. Om det er store, fysiske forandringer som flytning eller sammenlægning af afdelinger, eller mindre forandringer som indførsel af ny teknologi eller nye måder at arbejde på, kan der opstå problemer både for ledere og medarbejdere. Men det handler ikke om at undgå konflikterne. Tværtimod skal du som leder kunne imødekomme dem og vide, hvordan du håndterer dem konstruktivt. På dette intensive kursus i forandringsledelse arbejder vi med konfliktens faldgruber, og hvordan vi agerer agilt og konstruktivt i et forandringernes konfliktfyldte miljø. 

Bliv klogere på forandring – og på din organisation

På kurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den mest optimale måde. I en blanding af klassisk forandringsteori og agile ledelsesprincipper krydret med din egen og underviserens erfaring, kommer vi så tæt på din virkelighed som muligt. Du identificerer organisationens mindset og potentielle modstandspunkter og arbejder med det, så du ved, hvordan du kan sikre fremdrift mellem styring og ledelse. 

Få redskaberne og mennesket i centrum

Vi lærer dig at bruge de værktøjer og metoder, der skal til at samle organisationen om et fælles mål for forandringen. Du lærer også, hvordan forandringsprocessen kan fokusere på både top-down og bottom-up, men også på tværs af organisationen. Du vil forstå og mestre både mål-og procesorienterede tilgange, og hvordan du navigerer, når målet ikke er kendt. I alle situationer er de mennesker, der påvirkes af forandringen helt centrale. Derfor undersøger vi, hvordan det er muligt at involvere dem i processen og lede dem succesfuldt gennem forandringerne. Vi gør dig bevidst om, hvilke spidskompetencer du allerede besidder, og hvilke du har mulighed for at udvikle.

Kurset tilpasses dig og dine udfordringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.

Du får din egen handlingsplan med hjem

Hen over den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan du som deltager kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har hver deltager en handlingsplan for det fortsatte arbejde i egen organisation.

Hvem bør deltage på dette kursus i forandringsledelse?

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige
 • Alle der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.
Underviser
Lars Frisk Rossen Se profil
Lars har været leder det meste af sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Og senest har han stået i spidsen for InkPro som CEO.

Han har en udvidet officersuddannelse fra Forsvaret og er siden blevet certificeret indenfor projektledelse. Senest har han som en del af implementeringen af agil (projekt-)ledelse i LEGO gennemgået en SCRUM Product Owner uddannelse.

I sin undervisning kombinerer Lars den nyeste teori med egne successer og fiaskoer, som han gerne bringer i spil for at give dig en indsigt i de praktiske implikationer ved teorierne. Hans undervisningsstil er energisk, humoristisk og nærværende, med fokus på at alle deltagere får sat egne udfordringer i spil.
Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i forandringsledelse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Et kursus, der kan afholdes på dansk eller engelsk hos jer

Dette kursus i forandringsledelse (change management) kan også bestilles som et firmakursus eller kommunekursus. Kurset vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne. Læs videre her, eller ring og hør mere på tlf. 70 278 279.

Medarbejderens udbytte
1

Du får kortlagt de forskellige faser og typer af forandringsprocesser, og du bliver tryg ved, hvordan du håndterer dem. Hvad end det er medgang eller modgang du møder, bliver du rustet til at gribe situationen korrekt an.

2

Personlig udvikling hvor du lærer at navigere mellem teori og praksis, og får værktøjerne til både at føre forandringsprojekter trygt i mål og sondre mellem om du vil bruge hårde eller bløde metoder.

3

Du bliver en bedre kommunikator i løbet af de forskellige led i processen både i dialogen med den enkelte medarbejder eller interessent og i organisationen. Du lærer at kommunikere målrettet og konfliktfrit, så alle føler sig set og hørt.

Arbejdsgiverens udbytte
1

De bedste forudsætninger for et smertefrit forandringsforløb fordi de har dig ved roret og du ved, hvad du laver!

2

Med dine nye værktøjer formår du at samle hele arbejdspladsen om et fælles mål, og på den måde skabe sammenhold og effektivitet på tværs af organisationen.

3

Du skaber trivsel på arbejdspladsen, fordi du lærer at mestre positiv kommunikation og engagerende dialog, så modstanden mod forandring er begrænset

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 15. januar 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 22.11.2023 + 23.11.2023
 2. Modul 2: 05.12.2023
11.700 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 27. februar 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 27.02.2024 + 28.02.2024
 2. Modul 2: 11.03.2024
11.700 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 29. februar 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 29.02.2024 + 01.03.2024
 2. Modul 2: 12.03.2024
11.700 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 13. maj 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 13.05.2024 + 14.05.2024
 2. Modul 2: 03.06.2024
11.700 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 22. maj 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 22.05.2024 + 23.05.2024
 2. Modul 2: 04.06.2024
11.700 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 4 flere)
Tilmelding Forandringsledelse og agile metoder
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og agile metoder
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og agile metoder
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Underviseren gjorde en kæmpe indsat for at favne os alle - til trods for forskelligheder i både personligheder, uddannelse, jobs og udfordringer - Kæmpe kredit til ham - det gjorde han virkelig godt. Man blev set og hørt!

  Laila Scharff

  Underviseren er en meget faglig dygtig person, som formåede at give undervisningen et fagligt niveau, som virkelig gav mening og blev brugbart. Jeg synes det var fantastisk at komme hjem med nogle få nedskrevne meget vigtige notater, som jeg helt sikker ved jeg kan tage frem og bruge i min hverdag, og ikke en hel mappe med kopierede A4 sider, som bare vil blive sat ind på hylden og aldrig blive brugt. Ligeledes gav han undervisningen et sjovt input, men stadig med faglig relevans.

  Lene Lysbjerg Skjoldborg

  Lene Lysbjerg Skjoldborg

  Underviseren er ekstremt dygtig! Han er dygtig til at formidle stoffet på en måde, som fanger mig og de øvrige på kurset. Og så er han en mester i at give eksempler fra det virkelig liv på ALT.

  Lotte Bendix Buchhave

  Kursus af rigtig godt niveau med en dygtig underviser. Jeg har fået helt konkrete værktøjer og teorier til at drive forandringer, som har dækket nogle blinde vinkler – jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge dem. Underviseren var helt suveræn. Meget lyttende og modig – han var klar på at blive udfordret, tog kritiske spørgsmål til efterretning og lyttede til vores kritik. Jeg blev udfordret på en saglig og konstruktiv måde.

  Kasper Nymand

  Kurset var virkelig brugbart, og underviseren var helt fantastisk.

  Sabrine Schmidt

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.