Mini MBA - People & Culture

Deltag på Danmarks mest ambitiøse HR-kursus! Mød 6 ekspertundervisere med massiv erfaring fra ledende HR-stillinger.

Fyld værktøjskassen med nye HR-værktøjer og masser af ny HR-viden. Mød ligesindede, der arbejder ambitiøst og passioneret med HR. Og bliv undervist af nogle af Danmarks skarpeste HR-professionelle på dette HR-kursus, der er en investering i din arbejdsplads, men også i dig selv og din egen karriere.

Næste kursusstart Se alle datoer 06. marts 2023, Aarhus 08. marts 2023, København Ø
Varighed 6 dage over 6 mdr.
Pris 34.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Et HR-kursus som ingen andre!

“Mini MBA – People & Culture” er et længere ambitiøst HR-kursus. Kurset er Danmarks eneste alternativ til helt korte HR-kurser og til de lange universitets- og akademiuddannelser inden for HR. Det strækker sig over et halvt år, og du kan tage den ved siden af et fuldtidsarbejde.

HR-kurset giver dig et karriereforspring

Det er ingen hemmelighed, at der er rift om HR-stillingerne i Danmark. Der er nemlig rigtig mange danskere, der gerne vil arbejde inden for HR (og rigtig mange, der er klar til at tage din HR-stilling, hvis muligheden skulle byde sig). Det stiller større krav til dig.

HR-kurset giver dig et mærkbart karriereforspring. Den giver dig fagligt overblik og overskud – og giver dig samtidig et helt konkret bevis for, at din HR-faglighed er i top. Desuden sender du et vigtigt signal til din arbejdsgiver (eller en potentiel arbejdsgiver) om, at du har en passion for kontinuerligt at blive endnu bedre til at udføre dit HR-arbejde.

Styrk dit HR-netværk markant

På HR-kurset møder du ligesindede, der også brænder for human resource management, og I kommer til at arbejde sammen og sparre med hinanden gennem uddannelsen. Et stærkt HR-netværk er guld værd for dit HR-virke, fordi det giver dig adgang til videnudveksling og professionel sparring. Men det er også guld værd for din videre karriere inden for HR.

mini mba, Steen hildebrandt

Vi indleder HR-kurset med et fuldt kursusdøgn!

På hvert modul har du en undervisningsdag i tidsrummet kl. 9-17. Men på det første modul gør vi noget andet for at sikre, at uddannelsen kommer godt i gang, og at du kommer lidt nærmere ind på livet af dem, du tager HR-uddannelsen med. Her mødes du nemlig med holdet i et fuldt døgn, hvor du møder ind på hotellet kl. 17.00 og forlader stedet samme tidspunkt dagen efter. Overnatningen og forplejningen er selvfølgelig inkluderet i uddannelsesprisen.

Undervisning, studiegrupper, pensum og eksamen – sådan er uddannelsen opbygget!

“Mini MBA i Human Resource Management (HRM)” er bygget op over 6 moduler fordelt over 6 måneder. Udover undervisningen mødes du med en studiegruppe fem gange under forløbet og arbejder i studiegruppen videre med, hvordan du kan integrere dét, du har lært på det foregående modul, med din egen praksis. Der er desuden cirka 1.800 siders pensum, du skal læse gennem HR-uddannelsen. Og uddannelsen afsluttes med en 6-siders skriftlig eksamen, der tager udgangpunkt i din egen praksis (eller en case efter eget valg, hvis du er ledig eller rådgiver for andre arbejdspladser).

mini mba, Steen hildebrandt

De 10 bedste grunde til at tage med på dette HR-kursus

 1. Du får 6 intensive kursusdage (over 6 måneder) på et af landets mest bæredygtige konferencehoteller
 2. Du bliver undervist af 6 førende HR-eksperter, der ikke blot er teoretikere, men også praktikere
 3. Du møder 6 gæsteundervisere fra HR-branchen
 4. Du får en overnatning og middag ifm. med første modul, der strækker sig over et fuldt døgn
 5. Du får det forkromede overblik over ‘human resource management’ som faglig disciplin
 6. Du bliver up-to-date på de nyeste strømninger inden for HR
 7. Du lærer om, hvad fremtiden sandsynligvis byder på inden for HR
 8. Du får tildelt en studiegruppe under HR-uddannelsen og får desuden en bogpakke til en værdi af 2.500 kr.
 9. Du får papir på dine nye kompetencer inden for HR
 10. Og endelig: Du bliver en langt mere værdifuld medarbejder for din arbejdsplads!

mini mba, Steen hildebrandt

Hvem bør deltage på Mini MBA – People & Culture?

“Mini MBA – People & Culture” er for dig, der arbejder med HR og kan drage nytte af at opdatere dine HR-viden og få endnu flere værktøjer at arbejde med. Du er fx ansat som HR-assistent, HR-chef, HR-konsulent, Rekrutteringskonsulent, HR-udviklingskonsulent eller HR Business Partner. Uddannelsen er både for offentlig og privat ansatte.

Der er ingen formelle optagelseskrav på HR-kurset.

Medarbejderens udbytte
1

Du får en grundig teoretisk og praktisk viden om HR. En viden, du nemt kan omdanne til handling på din arbejdsplads.

2

Du bliver undervist af nogle af landets førende HR-eksperter, der sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.

3

Du styrker din værdi på arbejdspladsen markant, idet du er i stand til at arbejde endnu mere professionelt og kompetent med HR - til gavn for både medarbejderne, organisationen, ledelsen og dig selv.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsgiver får en stærk HR-ressource, der kan rådgive og sparre med ledelsen ift. kompleks organisationsudvikling og medarbejderudvikling.

2

Din arbejdsgiver får en engageret HR-ressource, der selvstændigt kan iværksætte nye komplekse HR-tiltag til gavn for forretningen og for medarbejderne.

3

Din arbejdsgiver får en kompetent HR-ressource, der forstår sin rolle som bindeleddet mellem medarbejderne og forretningen.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 06. marts 2023
Comwell Hotel Aarhus
17.00-0.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1: 06-07.03.2023
Modul 2 18.04.2023
Modul 3 23.05.2023
Modul 4 20.06.2023
Modul 5 15.08.2023
Modul 6 12.09.2023
34.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København Ø 08. marts 2023
Comwell Copenhagen Portside
17.00-0.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1: 08-09.03.2023
Modul 2 19.04.2023
Modul 3 24.05.2023
Modul 4 21.06.2023
Modul 5 16.08.2023
Modul 6 13.09.2023
34.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 1 flere)
Tilmelding Mini MBA – People & Culture
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Mini MBA - People & Culture
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Mini MBA - People & Culture
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.