Aros KoordinatorNetværk - styrk dine kompetencer yderligere

En mulighed du ikke vil gå glip af! Aros KoordinatorNetværk afholdes fire gange årligt og er for dig med en koordinatoruddannelse. Du får faglig og personlig sparring, bliver opdateret på de seneste tendenser og bliver en del af et unikt netværk.

 

De 5 bedste grunde til at blive en del af Aros KoordinatorNetværk!

 • Du bliver en del af et netværk bestående af andre koordinatorer, som mødes fire gange årligt
 • Du får faglig og personlig sparring samt udvikling
 • Du får hjælp til håndtering af udfordringer i dit arbejdsliv
 • Du får tips og tricks til mere overblik og ro i hverdagen
 • Du får medindflydelse på, hvilke temaer der skal tages op.
Næste kursusstart Se alle datoer Ny dato på vej
Varighed 4 gange årligt
Pris 8.000 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Danmarks første netværk for koordinatorer

Har du en koordinatoruddannelse, og ønsker du at holde dig opdateret på området, bygge videre på din eksisterende viden samt netwærke? Så er Aros KoordinatorNetværk lige noget for dig! Med Aros KoordinatorNetværk bliver du en del af et unikt netværk af koordinatorer, hvor der er rig mulighed for sparring samt faglig og personlig udvikling.

Bliv en endnu skarpere koordinator!

Selvom du allerede har en koordinatoruddannelse, og sikkert er knivskarp på dit område, så er der altid plads til udvikling. Derfor kan du nu blive en endnu skarpere koordinator med Aros KoordinatorNetværk.

Du vil for eksempel blive præsenteret for nye tendenser inden for området samt nye emner, blandt andet grafisk facilitering, personlig udvikling og stress-håndtering. Der vil også være fokus på at få feedback samt sparring på de udfordringer, du møder i arbejdslivet. Derudover får du også selv indflydelse på, hvilke temaer der vil blive taget op, så det bliver tilpasset netop dit behov. Sidst, men ikke mindst, så bliver netværksdagene også krydret med spændende oplægsholdere.

Fire årlige netværksdage

Aros KoordinatorNetværk består af fire årlige netværksdage. Der er lækker frokost inkluderet hver gang. Du kan tilmelde dig løbende og behøver derfor ikke starte den første netværksdag.

Alle netværksdage vil være spækket med forskellige interessante og brugbare emner. Den første gang i august 2020 vil du møde vores meget kompetente undervisere, Nadia og Dya, hvor du blandt andet vil lære at lave en fed elevatortale. Derudover vil der være netværksøvelser, dialogtræning og meget andet spændende.

Hvem bør deltage?

Aros KoordinatorNetværk er for alle med en koordinatoruddannelse. Du behøver derfor ikke have taget din koordinatoruddannelse hos Aros.

Undervisere
Dya Se profil
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Medarbejderens udbytte
1

Med Aros KoordinatorNetværk bliver du en del af et unikt netværk, hvor du får rig mulighed for faglig og personlig udvikling, sparring, udveksling af erfaringer samt networking.

2

Du bliver en endnu skarpere og dygtigere koordinator, og får også en masse viden om andre relevante områder med i bagagen.

3

Du bliver en endnu gladere og mere kompetent medarbejder, da du fire gange årligt bliver opdateret på nye tendenser og metoder.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsgiver får en medarbejder, som løbende får ny viden og inspiration, og dette er med til at gøre arbejdspladsens effektivitet endnu bedre.

2

Din arbejdsgiver får en endnu gladere og mere effektiv medarbejder, da du via netværket får sparring samt værktøjer til at udvikle dig fagligt og personligt.

3

Din arbejdsgiver får en medarbejder, som går forrest og kan være en inspiration for andre medarbejdere, for eksempel andre koordinatorer, sekretærer mv.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Tilmelding Aros KoordinatorNetværk – styrk dine kompetencer yderligere
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros KoordinatorNetværk - styrk dine kompetencer yderligere
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Aros KoordinatorNetværk - styrk dine kompetencer yderligere
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.