Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Forandring er blevet et vilkår, den moderne arbejdsplads må lære at navigere i for at følge med. Dette kursus i forandringsledelse og forandringskommunikation tager udgangspunkt i, hvordan I som ledere eller medarbejdere tackler et arbejdsliv fyldt med forandringer. Hvad enten det er større omlægninger eller en hektisk, forandringsfyldt hverdag, vil dette kursus ruste jer til at agere agilt og være i stand til at navigere jeres teams eller organisation gennem forandringsfyldt terræn.

 

Det lærer I på dette kursus:

 • At skabe en brændende platform for en forandring
 • At mobilisere organisationen – ledelse, kolleger og medarbejdere
 • At forstå de mekanismer, der igangsætter forandring
 • At kommunikere forandringer
 • At bruge storytelling i jeres forandringskommunikation
 • Hvordan I identificerer og håndterer modstand
 • Ledelse af de organisatoriske forandringsprocesser
 • At anvende enkle, gennemprøvede og effektive værktøjer i jeres styring og ledelse af processen
 • Du får også en Mindex Tænkestil-analyse.

 

skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Scroll down

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform!

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. Om få år er forandringsledelse ikke bare en særlig ledelsesdisciplin, men måden vi udøver ledelse på generelt. Kom fremtiden i forkøbet med dette kursus i forandringsledelse, og lær, hvordan I som ledere og medarbejdere kan agere agilt og styrke arbejdsplads og team i en forandringsfyldt hverdag. 

Lær at manøvrere i både forandringen og dens konflikter

At gennemgå forandringer på arbejdspladsen er ikke altid konfliktfrit. Om det er store, fysiske forandringer som flytning eller sammenlægning af afdelinger, eller mindre forandringer som indførsel af ny teknologi eller nye måder at arbejde på, kan der opstå problemer både for ledere og medarbejdere. Men det handler ikke om at undgå konflikterne. Tværtimod skal ledere og medarbejdere kunne imødekomme dem og vide, hvordan de håndterer dem konstruktivt. På dette intensive kursus arbejder vi med konfliktens faldgruber, og hvordan vi agerer agilt og konstruktivt i et forandringernes konfliktfyldte miljø.  

Bliv klogere på forandring – og på organisationen

På kurset lærer I, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den mest optimale måde. I en blanding af klassisk forandringsteori og agile ledelsesprincipper krydret med jeres egen og underviserens erfaring, kommer vi så tæt på jeres virkelighed som muligt. I identificerer organisationens mindset og potentielle modstandspunkter og arbejder med det, så I ved, hvordan I kan sikre fremdrift mellem styring og ledelse. 

Forandringer handler om mennesker

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Selv tilsyneladende små forandringer som eksempelvis implementering af et nyt IT-system påvirker det daglige arbejdsflow for medarbedjerne. Uden tillid får I aldrig forandringerne til at ske. På dette kursus arbejder vi med, hvordan I får det optimale ud af overgangen med det samme. Det betyder, at vi skal arbejde med jer og jeres kompetencer – både dem I allerede besidder, og dem I har mulighed for at udvikle.

Kurset tilpasses jer og jeres udfordringer

Forud for kurset vil I som deltagere blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som I har været involveret i. Står I over for jeres første forandringsforløb, eller er I generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal I på tilsvarende måde beskrive jeres daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som I gør jer om de udfordringer, I forventer at møde. 

I får jeres egen handlingsplan med hjem

Hen over den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan I som deltagere kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har hver deltager en handlingsplan for det fortsatte arbejde i egen organisation.

Hvem bør deltage på dette kursus?

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige
 • Alle der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.
Underviser
Lars Frisk Rossen Se profil
Lars Frisk Rossen har været leder hele sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende tilgang til ledelse giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i netop din hverdag.
 
Det, der får Lars’ undervisning til at stå frem, er, at han på egen krop har mærket, når værktøjer og metoder både har virket og fejlet. Erfaringer han gerne bringer i spil for at gøre dig til en succes.
Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i forandringsledelse, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Et kursus, der kan afholdes på dansk eller engelsk

Dette kursus i forandringsledelse (change management) vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne. Ring og hør mere på tlf. 70 278 279.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forandringsledelse og forandringskommunikation

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Underviseren gjorde en kæmpe indsat for at favne os alle - til trods for forskelligheder i både personligheder, uddannelse, jobs og udfordringer - Kæmpe kredit til ham - det gjorde han virkelig godt. Man blev set og hørt!

Laila Scharff

Underviseren er en meget faglig dygtig person, som formåede at give undervisningen et fagligt niveau, som virkelig gav mening og blev brugbart. Jeg synes det var fantastisk at komme hjem med nogle få nedskrevne meget vigtige notater, som jeg helt sikker ved jeg kan tage frem og bruge i min hverdag, og ikke en hel mappe med kopierede A4 sider, som bare vil blive sat ind på hylden og aldrig blive brugt. Ligeledes gav han undervisningen et sjovt input, men stadig med faglig relevans.

Lene Lysbjerg Skjoldborg

Lene Lysbjerg Skjoldborg

Underviseren er ekstremt dygtig! Han er dygtig til at formidle stoffet på en måde, som fanger mig og de øvrige på kurset. Og så er han en mester i at give eksempler fra det virkelig liv på ALT.

Lotte Bendix Buchhave

Kursus af rigtig godt niveau med en dygtig underviser. Jeg har fået helt konkrete værktøjer og teorier til at drive forandringer, som har dækket nogle blinde vinkler – jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge dem. Underviseren var helt suveræn. Meget lyttende og modig – han var klar på at blive udfordret, tog kritiske spørgsmål til efterretning og lyttede til vores kritik. Jeg blev udfordret på en saglig og konstruktiv måde.

Kasper Nymand

Kurset var virkelig brugbart, og underviseren var helt fantastisk.

Sabrine Schmidt

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.