Mini MBA Plus+

Tag skridtet videre med denne intensive overbygning over 4 moduler. Få opdateret din viden i selskab med Tune Hein, Anders Madsen Pedersen, Mette Vesterager og Morten Lund. Mini MBA Plus+ er Danmarks første overbygning for Mini MBA'ere.

 

 

5 highlights for Mini MBA Plus+!

 • Fire tætpakkede undervisningsdage på eksklusive hoteller
 • Dyk ned i endnu mere inspirerende litteratur om ledelse
 • God tid til sparring, networking og refleksioner over ledelse
 • Tag helikopterperspektiv på din egen ledelse, og vend klogere tilbage til dit arbejde
 • Studiegrupper og individuelle øvelser mellem undervisningsdagene.
Næste kursusstart Se alle datoer 06. oktober 2021, Aarhus 07. oktober 2021, København 31. januar 2022, København Ø
Varighed 4 dage
Pris 19.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Tag din ledelse til det næste niveau!

Vi er sikre på, at din Mini MBA-lederuddannelse har givet dig viden og værktøjer til at stå stærkere som leder! Og i tiden efter din lederuddannelse har du helt sikkert fortsat din udvikling. For uddannelse sætter alverdens refleksioner i gang. Med overbygningen vil vi gerne puste yderligere til ilden (eller ligefrem hælde benzin på bålet), så du kan tage din ledelse til det næste niveau!

Vi giver dig et par kilo bøger

Vi skal ikke bruge undervisningstiden på slavisk at gennemgå og præsentere al teorien. Vi skal også nå at arbejde med teorien. Med andre ord: Jo mere, du ved i forvejen, jo længere kan vi nå på uddannelsens undervisningsdage! Derfor får du fire bøger, som du skal læse under uddannelsen. De består sammenlagt af cirka 800 sider på både dansk og engelsk.

Skriv “Mini MBA Plus+” på dit CV

Overbygningen har kørt én gang tidligere i en lidt anden form og med stor succes (se udtalelser her på siden). Så vi gentager successen i en ny og forbedret form, så du kan opdatere din viden og fylde mere i rygsækken. Og så er det naturligvis en fin bonus, at du kan være blandt nogle af de første til at skrive “Mini MBA Plus+” på dit CV.

Sådan er Mini MBA Plus+ opbygget!

Overbygningen er bygget op over 4 moduler fordelt over i alt 4 undervisningsdage på 4 måneder (altså ét modul og én undervisningsdag hver måned i 4 måneder). Forud for hver undervisningsdag skal du læse et pensum på cirka 200-300 sider. Og efter hver undervisningsdag får du nogle individuelle øvelser og skal mødes med din studiegruppe (både øvelser og studiegruppe er dog valgfri). Overbygningen afsluttes af en lille eksamen.

Hvem bør deltage?

Overbygningen er for alle, der har gennemført en dansk eller international lederuddannelse. Fx en diplomuddannelse i ledelse, en akademiuddannelse i ledelse, en MBA eller en Mini MBA. Er du i tvivl om du er kvalificeret til overbygningen? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler Mini MBA Plus+ om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig som leder (eller kommende leder) og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af Mini MBA Plus+.

Eksamen (opsamling og personlig udvikling)

Eksamenen på Mini MBA Plus+ er todelt:

 • Skriftlig opgave på 5-6 sider (som du har 3 uger til at skrive derhjemme, efter det sidste modul er afsluttet)
 • Multiple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager hjemmefra, når det passer dig indenfor de 3 uger).

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Aros Mini MBA. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 3 ud af 4 moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Få overblik over de 4 moduler

Modul 1: Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!

Harvard Business School har publiceret et globalt studie af virksomheders udvikling det seneste tiår og forskningen viser, at 90% af alle virksomheder ikke har formået at realisere vedvarende, profitabel vækst. Mange virksomheder slås med vækst. Og det er ingen hemmelighed: God og sund vækst er svær at opnå!

 

Anders Madsen Pedersen giver et kort re-cap af strategiundervisningen fra Mini-MBA’en, dvs. de grundlæggende elementer i en virksomheds strategiarbejde. Herefter bygger vi yderligere på og undersøger, hvordan erfarne ledere baserer al strategiarbejdet på en omhyggelig forståelse af virksomhedens kerneforretning og grundlæggende forretningsmodel, og hvordan de baserer strategiens valg og fravalg på denne forståelse. Konkret vil vi arbejde med fire temaer:

 • Forstå kernen og potentialet
 • Strategisk udvikling i kernen
 • Strategisk udvikling ved siden af kernen
 • Gearing til vækst.

 

Underviser: Anders Madsen Pedersen, kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma – og før det 8 år som ledelseskonsulent hos Hildebrandt og Brandi. (Læs mere om ham længere nede).

 

Modul 2: Eksistentiel ledelse

Eksistentiel ledelse viser vejen til at styrke det personlige lederskab. For i arbejdet som leder er du også i spil som menneske, og hverdagen er derfor fyldt med eksistentielle spørgsmål: Hvem er jeg som leder? Hvordan håndterer jeg forandringer? Hvordan skaber jeg mening? Hvordan mindsker jeg ensomheden på toppen? Hvordan forholder jeg mig til ansvaret? Hvordan håndterer jeg, at det slutter på et tidspunkt?

 

Eksistentiel ledelse kan hjælpe dig med at finde svarene ved at sætte menneskets eksistens i centrum for ledelse i praksis. Du får værktøjer til at reflektere over dig selv og dit lederskab og en række praktiske cases til inspiration.

 

Arrangementet griber ind i middagen: Hver deltager trækker et ledelsesfilosofisk emne, der skal bringes naturligt op under middagen. Efter middagen samler vi op.

 

Underviser: Mette Vesterager, ledelseskonsulent og forfatter til bogen “Eksistentiel Ledelse”, der er kåret som en af årets bedste erhvervsbøger af Jyllands-Posten. (Læs mere om hende længere nede).

 

Modul 3: Forretningsmodeller v. 4.0

I mange virksomheder og organisationer er forretningsmodellen blevet et større omdrejningspunkt end selve produktet eller den service, man yder. Og det kan der være mange gode grunde til. Vi ser på virksomheder, der giver deres produkter gratis væk til kunderne – og har succes med det. Vi ser på, hvordan offentlige organisationer kan tænke nye forretningsmodeller, der giver borgere og partnere værdi. Og vi ser på, hvordan man kan skabe netværksbaserede forretningsmodeller, der styrker organisationers værdiskabelse.

 

Vi starter med en forståelsesrejse for at finde ud af, hvad forretningsmodeller overhovedet er, og hvorfor de er centrale for en forretnings succes. Og vi ser på de største danske og internationale succeser, hvor teknologi ikke kunne skabe succesen alene, men kun i symbiose med nye disruptive forretningsmodeller. Vi arbejder desuden med:

 • Trends og cases med succesfulde forretningsmodeller
 • Redesign af værdiskabelsen i forretningsmodeller
 • Kompleksiteten i en forretningsmodel
 • Hvordan Business Model Canvas kan implementeres effektivt og skabe værdi.

 

Underviser: Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet. Morten er cand.merc. i organisation og strategi og har en ph.d. inden for fagområdet Business Model Innovation. Han har været en del af flere innovative startups og har fortsat sin erhvervsinvolvering sideløbende med sin universitetskarriere som investor, rådgiver og i en lang række bestyrelser.

 

Modul 4: Hvordan vil I bedrive ledelse i The Future of Work?

Velkommen til fremtidsværkstedet. Vi dykker dybere ned i temaerne disruption og future of work for at arbejde konkret med det. Hvilken digital forretningsmodel vil passe bedst til din organisation – eller måske din største kunde? Hvilke af de nye teknologier vil få størst impact på din branche? Hvordan er I ledelsesmæssigt rustet, når disruption rammer jeres branche og hvilken innovationsmodel vil give de bedste resultater for jer? Arbejdspladsen vil ændre sig voldsomt – og skabe nye vilkår for trivsel, motivation og ledelse. Så for at sammenfatte det hele: Hvordan vil I bedrive ledelse i The Future of Work?

 

Underviser: Tune Hein, forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” og en af de første til at arbejde med disruption på dansk grund. (Læs mere om ham længere nede). 

Underviser
Morten Se profil
Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet.

Morten er cand.merc. i organisation og strategi og har en ph.d. inden for fagområdet Business Model Innovation. Han har været en del af flere innovative startups og har fortsat sin erhvervsinvolvering sideløbende med sin universitetskarriere som investor, rådgiver og i en lang række bestyrelser.
Anders Madsen Pedersen Se profil
Anders Madsen Pedersen er ekspert i strategi og ledelse. Han er ansat som kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma og har en baggrund som senior advisor hos Hildebrandt og Brandi, hvor han rådgav ledere i større og mellemstore virksomheder.

Anders har undervist på MBA-uddannelser på Aarhus Universitet, hvor han selv har taget sin uddannelse, nemlig cand.merc. i organisation, strategi og ledelse.
Mette Vesterager Se profil
Mette Vesterager er forfatter til ledelsesbogen “Eksistentiel ledelse – en guide til personligt lederskab”, der er kåret som en af årets bedste erhvervsbøger af Jyllands-Posten. Til daglig arbejder hun som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Mette har en baggrund som leder hos Nets og PBS, og hun er cand.mag i filosofi og psykologi.
Tune Se profil
Tune Hein er forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.
Han er en af Danmarks mest erfarne rådgivere inden for strategisk ledelse og disruption. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management.
Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.
Medarbejderens udbytte
1

Du får et langt stærkere fundament til at udvikle nye strategier og arbejde med det potentiale, der ligger gemt i jeres organisation.

2

Du får et hav af nye idéer og perspektiver på din egen ledergerning, så du fremover bliver en endnu skarpere version af dig selv som leder.

3

Du får mere viden og mange flere konkrete værktøjer at trække på i din rolle som leder.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsgiver får en mere kompetent, begavet og reflekteret leder tilbage.

2

Din arbejdsgiver vil opleve endnu større effektivitet og handlekraft i dine ledelsesbeslutninger.

3

Din arbejdsgiver vil mærke en fornyet gejst og motivation hos dig som leder.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 06. oktober 2021
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 06.10.2021
Modul 2 09.11.2021
Modul 3 07.12.2021
Modul 4 12.01.2022
19.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 07. oktober 2021
Aros Konference, København
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 07.10.2021
Modul 2 10.11.2021
Modul 3 08.12.2021
Modul 4 13.01.2022
19.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København Ø 31. januar 2022
Comwell Copenhagen Portside
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 31.01.2022
Modul 2 01.03.2022
Modul 3 05.04.2022
Modul 4 17.05.2022
19.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 02. februar 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
Modul 1 02.02.2022
Modul 2 03.03.2022
Modul 3 07.04.2022
Modul 4 19.05.2022
19.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Mini MBA Plus+
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Mini MBA Plus+
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Mini MBA Plus+
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.