Aros Mini MBA

Udviklet af Danmarks førende ekspert inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt.

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører jer i de klassiske MBA-fag og giver jer samtidig det mest aktuelle inden for ledelse. I bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor I som medlemmer får gratis adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer.

 

 

De 6 bedste grunde til at tage lederuddannelsen Aros Mini MBA!

  • I får en yderst ambitiøs Mini MBA udviklet i samarbejde med Danmarks førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt
  • I får en lederuddannelse over 6 måneder med intense undervisningsdage, studiegrupper, øvelser og en afsluttende eksamen
  • Lederuddannelsen indfører jer i de klassiske MBA-fag og giver jer yderligere viden om fremtidens ledelse
  • I bliver medlemmer af den eksklusive Aros Management Club
  • Lederuddannelsens pensum består udelukkende af litteratur fra respekterede forfattere og forskere! Det er desuden hovedsagligt på dansk og har en værdi af 2.500 kr.
  • I får et bredt netværk på tværs af brancher, som I kan sparre med i fremtidige professionelle og sociale kontekster.

 

skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Uddannelsen afholdes som internt kursus i jeres lokaler og varer som udgangspunkt 6 dage over 6 måneder.
Scroll down

Danmarks mest ambitiøse mini MBA udviklet af Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for ledelse. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at det er ham, vi har bedt lægge byggestene for Aros Mini MBA. Han ved om nogen, hvad der er krævet af en MBA. Han har sørget for at indarbejde den traditionelle MBAs principper i vores Mini MBA og håndplukket nogle af landets mest kompetente undervisere. Det er derfor med stolthed, at vi kan sige, at Aros Mini MBA holder et fagligt niveau, der er MBA-navnet værdigt.
Sammen har vi lagt et ambitiøst læringsforløb, der både giver jer faglig og praktisk viden om ledelse, og som sikrer jeres personlige udvikling som ledere.

 

Hvad er en Mini MBA Lederuddannelse?

En Mini MBA er ikke en beskyttet titel. Det er en mulighed for at udvide jeres perspektiv som ledere ved at blive indført i de klassiske MBA-discipliner. Se faktuel sammenligning af de to mest fremtrædende Mini MBA’er i Danmark.

I bliver medlemmer af den eksklusive Aros Management Club

Som deltagere på Aros Mini MBA får I alle et eksklusivt medlemskab af Aros Management Club, hvor I efter uddannelsen bliver opdateret på aktuelle emner. I får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. I får invitationer til eksklusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og I får rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer.

 

Se 9+ videoer fra tidligere deltagere (om Mini MBA’en)

Se alle videoerne her.

Pensum på dansk – med fuld gennemsigtighed!

Som noget særligt for Aros Mini MBA har Steen Hildebrandt og underviserne sammensat jeres pensum, så det primært består af tekster på dansk. Det har vi gjort, fordi forskningen viser, at man lærer bedst ved at læse på sit modersmål – også selvom man er god til engelsk.
Teksterne er en blanding af oversættelser af internationale “must-reads” og de bedste danske bøger og artikler. Vi har desuden udvalgt en række valgfri ekstralæsninger blandt de engelsksprogede businessbøger, som endnu ikke er oversat til dansk.
Alle artikler og bøger I skal læse er naturligvis skrevet af anerkendte fagfolk, ledere og eksperter. Hos Aros Mini MBA er der ingen artikler skrevet af studerende eller os selv.
Vi mener, at den vigtigste faktor i jeres valg af uddannelse bør ligge i, om der er dygtige undervisere og et godt pensum. Det er nemlig de to faktorer, der i højeste grad afgør kvaliteten af den enkeltes læring. Af den grund advokerer vi for total gennemsigtighed, så I ved, hvem I bliver undervist af, og hvad I skal læse. Læs mere om vores pensum nedenfor.

Hør Steen Hildebrandt fortælle om AROS Mini MBA

Øvelser med udgangspunkt i jer!

For os handler Aros Mini MBA om, at I alle får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at I får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til den enkelte som leder (eller kommende leder) og arbejdspladsen – så både medarbejdere, mellemledere og topchefer får fuldt udbytte af deres Mini MBA. Øvelserne er ikke obligatoriske, og I bestemmer selv, hvor meget arbejde, I lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med studiegrupperne (også valgfri).

Få masser af sparring i jeres studiegrupper!

Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af uddannelsen. I studiegrupperne kan I diskutere pensum og øvelser – og ikke mindst udveksle erfaring og få sparring på éns egen situation og rolle som leder. Det er frivilligt, om man deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort udbytte.

“Tiltaget med studiegrupper er virkelig godt. Og møderne med studiegruppen har måske fordoblet mit udbytte af uddannelsen” – Jacob Christiansen, Orkla Foods Danmark.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Mini MBA
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Mini MBA

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Aros Mini MBA har været gennemsyret af seriøsitet, og det har været en fornøjelse at møde så dedikerede underviser, der samtidig har en så stor erfaring fra virksomheder.

Kenneth Green

Det har været et flot og højt fagligt niveau og kompetente undervisere, som alle inspirerer til min egen praksis og fremtiden som en god leder.

Susanne Nilherd Halle

Et spændende forløb med yderst kompetente undervisere og et godt netværk trods meget forskellige baggrunde, viden og fokusområder i ens daglige virke. Jeg har glædet mig til undervisningsdagene og vil komme til at savne disse, når det afsluttes. Tak for 6 spændende måneder!

Hanne Lillelund Mortensen

Tak for et fantastisk forløb, som har rykket mig mærkbart. Super professionel uddannelse. Dygtige underviser med erfaringer fra det virkelige liv. I har et super produkt!

Per Kongstad Slot

Super godt. Relevante emner krydret med undervisere, der har styr på teorien men OGSÅ har prøvet den på eget krop. Bedre bliver det ikke!

Irma Nezirevic

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Flere kurser & uddannelser

Måske kunne følgende også være interessant for dig:
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.