Ny leder - få succes i din lederrolle

Tag på dette 3 dages lederkursus og giv dig selv den bedste start som leder!

Dette kursus giver dig en grundig introduktion til ledelse, så du trygt kan tage springet fra medarbejder til leder. Du får fyldt rygsækken op med værktøjer, teorier og praktisk viden, der gør dig i stand til at håndtere alt fra konflikter på teamet til implementering af nye strategier.

 

På dette kursus lærer du:

 • Hvordan du finder dine forcer og udfordringer som leder
 • At sætte ord på dit lederskab og den lederolle, du indtager
 • Hvordan du håndterer konflikter på en konstruktiv måde
 • At forstå både dine egne og dine medarbejderes reaktionsmønstre
 • Hvordan du kommer fra strategi til handling ved hjælp af en handlingsplan
 • At skabe overblik over succeskriterier og målfastsættelse i dine processer
 • At håndtere stakeholder management
 • At forstå dit team, og hvordan du leder det
Næste kursusstart Se alle datoer 29. november 2021, København 13. december 2021, Aarhus
Varighed 3 dage
Pris 9.800 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Bliv fortrolig med din egen lederrolle

Du er nødt til at tage stilling til, hvilken slags leder du vil være. Dette lederkursus i grundlæggende ledelse hjælper dig med at finde ud af, hvordan dine personlige og faglige erfaringer danner grundlaget for, hvilken leder det giver mening for dig at være. Du får altså rig mulighed for at reflektere over din lederrolle og diskutere dine styrker og svagheder med de andre kursister. På den måde er kurset indrettet til at give dig og dine medkursister (der også skal tage det store spring fra medarbejder til leder) et rum til erfaringsdeling og feedback.

Lær at skabe overblik og resultater

Som leder er du ansvarlig for at lægge en strategi, dine medarbejdere forstår at føre ud i livet. Derfor er det vigtigt, at du forstår at lægge en plan og formidle, hvordan I kommer fra strategi til handling. Det er noget, du kommer til at arbejde praktisk med på kurset – selvfølgelig med udgangspunkt i din egen hverdag. Desuden arbejder vi med, hvordan du kan bryde en handlingsplan op i mindre milepæle, så I opnår succeskriterier og mål løbende. På den måde får du trænet en række egenskaber, som både du og din arbejdsplads har glæde af resten af din karriere.

Kom de ubehagelig oplevelser til liv

Som leder kommer du ikke uden om konflikter og konfrontationer. Det kan være rigtig ubehageligt, hvis du ikke ved, hvordan du tackler dem. Derfor giver dette lederkursus “Introduktion til ledelse” en masse træning i konkrete ledelsessituationer, hvor du lærer at håndtere de uundgåelige sammenstød, der opstår på en arbejdsplads. Du kommer blandt andet til at arbejde med case-arbejde, skræddersyede opgaver og den nyeste teori inden for ledelse, og du lærer at forstå dine egne reaktionsmønstre og endnu vigtigere: dine medarbejderes!

Du skal kunne værdsætte dit team

Den er altså god nok! Som leder er du intet uden dit team, og derfor er det vigtigt, at du forstår at disponere dine medarbejderes forcer på den mest effektive måde. På kursets tredjedag arbejder du med teamledelse, og gennemgår en case om det gode eksempel. Så du får forståelsen for vigtigheden af et stærkt team. Derefter får du muligheden for at reflektere over dine egne medarbejdere, og hvordan du får dem til at fungere som team. Det giver dig nemlig muligheden for at tage stilling til din egen rolle som leder i teamet.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

Generel ledelsesteori

 • lær at mestre din lederrolle. Du lærer om med magt og autoritet, lederadfærd, pligt og ansvar samt management contra leadership.
 • Vi går i dybden med den strategiske proces. Her arbejder vi med de strategiske spørgsmål, SWOT og de strategiske muligheder.
 • Vi stiller skarpt på problemløsning og handleplan samt eksekvering, herunder formål, mål og prioritering.

Programmet for kursets anden dag

Din lederrolle

 • Vi arbejder med MCGregors X-Y teori, de basale psykologiske behov og følelsesmæssig intelligens.
 • Dine omgivelser som leder: Vi fokuserer på jeres relationer og interessenter ud fra en interessentanalyse og arbejder med interessenthåndtering, herunder indflydelsesteknikker.
 • Din personlige lederstil. Vi gennemgår Golemans 6 ledelsesstile med udgangspunkt i din egen ledelsestilgang og dine ledelsesværdier.

Programmet for kursets tredje dag

Teams og medarbejdere

 • Vi lærer om de forskellige typer af medarbejdere ud fra Tuckmanns teamudviklingsmodel, de psykologiske behov og teamdynamikker.
 • Udvikling af medarbejdere: Vi fokuserer på medarbejderkompetencer, udviklingsniveauer og konkrete ledelsesgreb som delegering og coaching.
 • Sådan gennemfører du den vanskelige samtale. Vi klæder dig på til de svære situationer med udgangspunkt i metoder til konflikthåndtering.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Introduktion til ledelse er kurset for dig, der er ny i rollen som leder med personaleansvar. Det er også for dig, der har ambitioner om at blive leder i fremtiden, og derfor har brug for en grundig indførsel i de grundlæggende ledelsesprincipper.

Underviser
Morten Se profil
Morten har mange års erfaring som leder og konsulent inden for organisations- og forretningsudvikling, program- og projektledelse og innovation. Han har arbejdet som daglig leder og coach for ledere i både private og offentlige selskaber. Han er efterspurgt som coach og mentor for medarbejdere på alle niveauer af organisationen. Han er en erfaren underviser, som tilpasser forløbet til deltagernes individuelle ønsker og udfordringer, og som arbejder med høj grad af involvering gennem dialog og praktiske øvelser.

Morten er oprindeligt uddannet inden for IT og har en Executive MBA fra Henley Business School. Morten har gennem sin karriere haft lederroller i store teknologivirksomheder som Microsoft og Nokia og for store konsulenthuse som PwC og Deloitte.
Bestil et skræddersyet kursus kun til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Du får en grundlæggende forståelse for ledelse og din egen lederpraksis, som du kan trække på gennem hele din karriere.

2

Din effektivitet som leder får et boost, fordi du har styr på de grundlæggende ledelsesteorier, og kan bruge dem til at føre dine handlingsplaner ud i livet.

3

Du bliver simpelthen en bedre leder for dine medarbejdere, fordi du kan forstå dit team og håndtere konflikter. Det gør jeres samarbejde langt mere frugtbart og giver alt i alt bedre resultater for virksomheden - og dit humør?

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en yderst kompetent leder, der forstår sig på de sidste nye ledelsesprincipper, og på lederrollen generelt.

2

Din arbejdsplads bliver langt mere effektiv, fordi den nu har en leder, der kan lave handlingsplaner og målfastsættelse. På den måde kommer I både hurtigere og succesfuldt fra strategi til handling.

3

Samarbejdet og arbejdsmiljøet bliver løftet, når du som leder kan håndtere sammenstød og konflikter på en konstruktiv måde. Og det kan du, fordi du har lært at forstå dine medarbejderes individuelle reaktionsmønstre.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 29. november 2021 - 01. december 2021
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 13. december 2021 - 15. december 2021
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 12. januar 2022 - 14. januar 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 23. februar 2022 - 25. februar 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 25. april 2022 - 27. april 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 16. maj 2022 - 18. maj 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 29. august 2022 - 31. august 2022
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 19. september 2022 - 21. september 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.800 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 7 flere)
Tilmelding Ny leder – få succes i din lederrolle
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Ny leder - få succes i din lederrolle
Sted & Datoer

  Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Ny leder - få succes i din lederrolle
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Fantastisk kursus! Har lært en masse teori om det at arbejde med forskellige mennesker - og det at tilpasse kommunikationen, således at man kan gå hjem og begynde at bruge disse værktøjer i dagligdagen. En fordel ved kurset var klart at vi var et lille hold på 5 - ca. samme alder, så vi fik hurtigt en team-følelse og åbenhed i gruppen.

  Lisbeth Jørgensen

  Jeg har gennem dette kursus opnået større selvindsigt i min lederstil, samt fået en række praktisk anvendelige værktøjer, der både giver anledning til refleksion, men også tilbyder handlingsmuligheder til konkrete situationer. Der var stor veksling mellem anekdoter, abstrakte begreber samt lavpraktiske hændelser, så man får aktiveret alle de forskellige centre i hjernen.

  Søren Kristensen

  Jeg har lært en hel del om mig selv som leder og min måde at agere på. Super kompetent underviser som formår at gøre det forståeligt. Så stor respekt til ham!

  Morten Wessel

  Underviseren udviser et højt erfaringsniveau i både teori og praktisk. Man kan mærke underviseres nysgerrighed og personlig interesse for den enkelte deltager, og han formår derfor at tilpasse undervisningen utrolig godt til hver enkelt. Dette gør, at den nye læring kan bringes i anvendelse her og nu.

  Erik Lindstrøm

  Erik Lindstrøm

  Allerede fra dag ét kunne jeg føle, at Lars har masser af erfaring omkring ledelse og meget andet. Han har virkelig sat høje standarter for dette kursus og det faglige niveau. Jeg kommer helt sikkert til at tage flere kurser hos Aros Kurser.

  Kevin Ta

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.