Ny leder - få succes i din lederrolle

Tag på dette 3 dages lederkursus og giv dig selv den bedste start som leder!

Dette kursus giver dig en grundig introduktion til ledelse, så du trygt kan tage springet fra medarbejder til leder. Du får fyldt rygsækken op med værktøjer, teorier og praktisk viden, der gør dig i stand til at håndtere alt fra konflikter på teamet til implementering af nye strategier.

 

På dette kursus lærer du:

 • Hvordan du finder dine forcer og udfordringer som leder
 • At sætte ord på dit lederskab og den lederolle, du indtager
 • Hvordan du håndterer konflikter på en konstruktiv måde
 • At forstå både dine egne og dine medarbejderes reaktionsmønstre
 • Hvordan du kommer fra strategi til handling ved hjælp af en handlingsplan
 • At skabe overblik over succeskriterier og målfastsættelse i dine processer
 • At håndtere stakeholder management
 • At forstå dit team, og hvordan du leder det
Næste kursusstart Se alle datoer 30. november 2020, København 07. december 2020, Aarhus
Varighed 3 dage
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Bliv fortrolig med din egen lederrolle

Du er nødt til at tage stilling til, hvilken slags leder du vil være. Dette lederkursus i grundlæggende ledelse hjælper dig med at finde ud af, hvordan dine personlige og faglige erfaringer danner grundlaget for, hvilken leder det giver mening for dig at være. Du får altså rig mulighed for at reflektere over din lederrolle og diskutere dine styrker og svagheder med de andre kursister. På den måde er kurset indrettet til at give dig og dine medkursister (der også skal tage det store spring fra medarbejder til leder) et rum til erfaringsdeling og feedback.

Lær at skabe overblik og resultater

Som leder er du ansvarlig for at lægge en strategi, dine medarbejdere forstår at føre ud i livet. Derfor er det vigtigt, at du forstår at lægge en plan og formidle, hvordan I kommer fra strategi til handling. Det er noget, du kommer til at arbejde praktisk med på kurset – selvfølgelig med udgangspunkt i din egen hverdag. Desuden arbejder vi med, hvordan du kan bryde en handlingsplan op i mindre milepæle, så I opnår succeskriterier og mål løbende. På den måde får du trænet en række egenskaber, som både du og din arbejdsplads har glæde af resten af din karriere.

Kom de ubehagelig oplevelser til liv

Som leder kommer du ikke uden om konflikter og konfrontationer. Det kan være rigtig ubehageligt, hvis du ikke ved, hvordan du tackler dem. Derfor giver dette lederkursus “Introduktion til ledelse” en masse træning i konkrete ledelsessituationer, hvor du lærer at håndtere de uundgåelige sammenstød, der opstår på en arbejdsplads. Du kommer blandt andet til at arbejde med case-arbejde, skræddersyede opgaver og den nyeste teori inden for ledelse, og du lærer at forstå dine egne reaktionsmønstre og endnu vigtigere: dine medarbejderes!

Du skal kunne værdsætte dit team

Den er altså god nok! Som leder er du intet uden dit team, og derfor er det vigtigt, at du forstår at disponere dine medarbejderes forcer på den mest effektive måde. På kursets tredjedag arbejder du med teamledelse, og gennemgår en case om det gode eksempel. Så du får forståelsen for vigtigheden af et stærkt team. Derefter får du muligheden for at reflektere over dine egne medarbejdere, og hvordan du får dem til at fungere som team. Det giver dig nemlig muligheden for at tage stilling til din egen rolle som leder i teamet.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

Generel ledelsesteori

 • lær at mestre din lederrolle. Du lærer om med magt og autoritet, lederadfærd, pligt og ansvar samt management contra leadership.
 • Vi går i dybden med den strategiske proces. Her arbejder vi med de strategiske spørgsmål, SWOT og de strategiske muligheder.
 • Vi stiller skarpt på problemløsning og handleplan samt eksekvering, herunder formål, mål og prioritering.

Programmet for kursets anden dag

Din lederrolle

 • Vi arbejder med MCGregors X-Y teori, de basale psykologiske behov og følelsesmæssig intelligens.
 • Dine omgivelser som leder: Vi fokuserer på jeres relationer og interessenter ud fra en interessentanalyse og arbejder med interessenthåndtering, herunder indflydelsesteknikker.
 • Din personlige lederstil. Vi gennemgår Golemans 6 ledelsesstile med udgangspunkt i din egen ledelsestilgang og dine ledelsesværdier.

Programmet for kursets tredje dag

Teams og medarbejdere

 • Vi lærer om de forskellige typer af medarbejdere ud fra Tuckmanns teamudviklingsmodel, de psykologiske behov og teamdynamikker.
 • Udvikling af medarbejdere: Vi fokuserer på medarbejderkompetencer, udviklingsniveauer og konkrete ledelsesgreb som delegering og coaching.
 • Sådan gennemfører du den vanskelige samtale. Vi klæder dig på til de svære situationer med udgangspunkt i metoder til konflikthåndtering.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Introduktion til ledelse er kurset for dig, der er ny i rollen som leder med personaleansvar. Det er også for dig, der har ambitioner om at blive leder i fremtiden, og derfor har brug for en grundig indførsel i de grundlæggende ledelsesprincipper.

Underviser
Bo har mange års erfaring som underviser, konsulent og leder. Han har undervist både akademikere på videregående uddannelser og mere praktisk orienterede ledere, og han formår at engagere alle målgrupper i sin undervisning.

Bo har en lang og mangefacetteret erfaring som konsulent, men har også haft lederstillinger i erhvervslivet bl.a. som marketingdirektør for Nike og Dagbladet Børsen.

Bos undervisningsstil er dialogbaseret, involverende og han har stor opmærksomhed på relevans og outcome for den enkelte.
Bestil et skræddersyet kursus kun til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Du får en grundlæggende forståelse for ledelse og din egen lederpraksis, som du kan trække på gennem hele din karriere.

2

Din effektivitet som leder får et boost, fordi du har styr på de grundlæggende ledelsesteorier, og kan bruge dem til at føre dine handlingsplaner ud i livet.

3

Du bliver simpelthen en bedre leder for dine medarbejdere, fordi du kan forstå dit team og håndtere konflikter. Det gør jeres samarbejde langt mere frugtbart og giver alt i alt bedre resultater for virksomheden - og dit humør?

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en yderst kompetent leder, der forstår sig på de sidste nye ledelsesprincipper, og på lederrollen generelt.

2

Din arbejdsplads bliver langt mere effektiv, fordi den nu har en leder, der kan lave handlingsplaner og målfastsættelse. På den måde kommer I både hurtigere og succesfuldt fra strategi til handling.

3

Samarbejdet og arbejdsmiljøet bliver løftet, når du som leder kan håndtere sammenstød og konflikter på en konstruktiv måde. Og det kan du, fordi du har lært at forstå dine medarbejderes individuelle reaktionsmønstre.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 30. nov 2020 - 02. dec 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 07. dec 2020 - 09. dec 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 1 flere)
Tilmelding Ny leder – få succes i din lederrolle
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Ny leder - få succes i din lederrolle
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Ny leder - få succes i din lederrolle
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros

Jeg har gennem dette kursus opnået større selvindsigt i min lederstil, samt fået en række praktisk anvendelige værktøjer, der både giver anledning til refleksion, men også tilbyder handlingsmuligheder til konkrete situationer. Der var stor veksling mellem anekdoter, abstrakte begreber samt lavpraktiske hændelser, så man får aktiveret alle de forskellige centre i hjernen.

Søren Kristensen

Jeg har lært en hel del om mig selv som leder og min måde at agere på. Super kompetent underviser som formår at gøre det forståeligt. Så stor respekt til ham!

Morten Wessel

Underviseren udviser et højt erfaringsniveau i både teori og praktisk. Man kan mærke underviseres nysgerrighed og personlig interesse for den enkelte deltager, og han formår derfor at tilpasse undervisningen utrolig godt til hver enkelt. Dette gør, at den nye læring kan bringes i anvendelse her og nu.

Erik Lindstrøm

Erik Lindstrøm

Allerede fra dag ét kunne jeg føle, at Lars har masser af erfaring omkring ledelse og meget andet. Han har virkelig sat høje standarter for dette kursus og det faglige niveau. Jeg kommer helt sikkert til at tage flere kurser hos Aros Kurser.

Kevin Ta

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.