Recruitment Manager Uddannelsen

Bliv klædt på til at varetage eller adminstrere samtlige af jeres rekrutteringsprocesser på Danmarks mest ambitiøse rekrutteringsuddannelse.

 

 

 

De 7 bedste grunde til at tage rekrutteringsuddannelsen

 • Du bliver arbejdspladsens ekspert i rekruttering – og du får papir på dine kompetencer
 • I sikrer jer færre dyre, tidskrævende og frustrerende fejlansættelser!
 • Du lærer at mestre rekrutteringsprocessen fra rekrutteringsanalyse til tiltrækning, udvælgelse, ansættelse og onboarding af nye medarbejdere
 • Du lærer at arbejde strategisk med rekruttering og kan udarbejde en rekrutteringsstrategi for arbejdspladsen
 • Du bliver fortrolig med de nyeste teknologiske muligheder
 • Du får en vigtig forståelse af de bias-risici, der er i jeres rekruttering og lærer at komme omkring dem
 • Du får en langt dybere forståelse af det nuværende og fremtidige arbejdsmarked.
Næste kursusstart Se alle datoer Ny dato på vej
Varighed 10 dage
Pris 39.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Bliv undervist af folk, der ved, hvad de taler om

Det er ikke hvem som helst, du skal møde på Recruitment Manager Uddanneslsen. Underviserne har alle været toneangivende inden for rekrutteringsbranchen gennem de sidste 10-15 år. De har en massiv teoretisk viden og endnu mere praktisk know-how fra en lang række ledende stillinger og ekspertstillinger i branchen. Du kommer med andre ord til at lære af de bedste.

Uddannelsen er måske årets bedste økonomiske investering

Det er langt fra billigt at bruge eksterne rekrutteringsbureauer. Bruger I et eksternt bureau til at ansætte en medarbejder eller leder, betaler I typisk 4 x personens månedsløn til bureauet for rekrutteringsprocessen. Det er mange penge og et godt stykke mere end prisen for at sende en dygtig medarbejder på denne uddannelse! Og det er blot ift. én rekruttering!

Undgå dyre og frustrerende fejlansættelser!

Med rekrutteringsuddannelsen lærer du, hvordan I ansætter de helt rette mennesker, så I undgår at bruge tid og penge på fejlansættelser. Du lærer også, hvordan I hjælper de nye medarbejdere godt i gang i deres stilling, så de ikke springer fra af de forkerte årsager.

Underviser
Claus Se profil
Claus har en solid og mangeårig erfaring indenfor Human Resource feltet. Med henvend 20 år i forskellige større og mellemstore virksomheder som PFA Pension, Maconomy/Deltek, SOS International, mfl., er rygsækken fyldt godt op med en bred vifte af erfaringer og HR-redskaber. Gennem årene har Claus faciliteret intern træning for en lang række medarbejdere og ledere.

Claus er super skarp på rekruttering, search, onboarding, ledersparring, teamudvikling, træning og outplacement. Han har en stor passion og interesse for hele processen med at tiltrække, udvælge og onboarde nye medarbejdere. Claus er en levende og nærværende underviser, som har en rigtig god fornemmelse for at tilpasse stil og indhold til deltagerne.
Lisbeth Se profil
Lisbeth har arbejdet med rekruttering i 19 år og med undervisning løbende i samme tidsrum. Erfaringen kommer fra store globale og internationale virksomheder og som selvstændig konsulent inden for rekruttering og outplacement i stort set alle brancher.

Desuden har Lisbeth gennem de sidste 17 år beskæftiget sig intenst med alle områder af HR som HR partner og konsulent i større internationale virksomheder som Siemens, Telia og MAN Dielsen & Turbo. Her har hun arbejdet med alt fra ansættelse til opsigelse og alt derimellem. Hendes kompetenceområder er rekruttering, Employer Branding, fastholdelse af medarbejdere, karriererådgivning, Coaching, ledelse, Succession Planning, Change Management, LEAN og procesoptimering.

Lisbeth brænder for at dele ud af sine erfaringer og værktøjer, for, som hun selv siger, er der “ikke noget bedre end en god langtidsholdbar rekruttering – med den rette medarbejder – der stortrives, skaber resultater og vokser i jobbet, gerne i flere år.”
Bestil en skræddersyet uddannelse til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af uddannelsen med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Du får en grundig viden om både traditionel og moderne psykologisk teori og praksis, som du kan bruge i både professionel og privat sammenhæng.

2

Du får en langt bedre forståelse af dine egne og andres tankemønstre. På den måde bliver du i stand til at handle mere hensigtsmæssigt, fordi du ved, hvorfor folk gør, som de gør.

3

Du bliver undervist af nogle af landets førende eksperter, der sikrer, at du får et kompetenceløft, du kan trække på resten af din karriere.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsgiver får en medarbejder, der kan udvikle arbejdspladsen i retning af bedre samarbejde, bedre relationer (både internt og eksternt) og en sundere arbejdskultur.

2

Din arbejdsgiver får en vigtig sparringspartner, der forstår den menneskelige psyke, menneskelige relationer og menneskelig adfærd.

3

Din arbejdsgiver får en medarbejder, der kan samarbejde bredt (med mange persontyper) og er mere afbalanceret og reflekteret.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Tilmelding Recruitment Manager Uddannelsen
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Recruitment Manager Uddannelsen
Sted & Datoer

  Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Recruitment Manager Uddannelsen
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.