Salgpsykologi - Det effektive salg

Lær at forstå kundens adfærd på et dybere psykologisk plan og boost dit salg.

 

På dette kursus får du:

 • Værktøjer til at aflæse dine kunder og deres individuelle psykologiske drivkræfter.
 • Evnen til at tilrettelægge og tilpasse salgsprocessen efter den enkelte kunde.
 • Konkrete metoder til at skabe tillid og sympati.
 • Nøglen til at skabe gode og profitable kunderelationer.
Næste kursusstart Se alle datoer 23. oktober 2019, Aarhus 22. januar 2020, København
Varighed 3 dage
Scroll down

Den effektive sælger forstår sine kunders motiver

Som sælger bør dine forestillinger om kunden ikke bygge på løse forestillinger. Den effektive sælger er i stand til at forstå den individuelle kundens behov og tilpasser sin salgsindsats til den enkelte kunde. På kurset får du viden om og indsigt i, hvordan du læser andre mennesker. Du lærer at forstå kundens individuelle adfærd og behov på et dybere psykologisk plan, så du kan opnå et større salg på både den korte og den lange bane.

Dit kropssprog er afgørende for dit salg

Flere undersøgelser har vist, at det non-verbale sprog er afgørende for din succes som sælger. Det vil sige, at dit kropssprog og fx dit toneleje har indflydelse på, hvordan din kunde tager i mod dit budskab, og om du formår at opbygge tillid. På dette salgskursus vil du lære om det optimale situationsbestemte kropssprog og også træne dit eget kropssprog.

Dette får du med fra kurset:

 • En adfærdspsykologisk salgs- og kundeprofil
 • Metode til aflæsning af dine kunder
 • Effektive salgsstrategier overfor forskellige kundetyper
 • Indsigt i egne styrker og begrænsninger
 • Skærpet dit mindset og dine overtalelsesevner
 • Nøglen til den kundetilpassede kommunikation
 • Det optimale situationsbestemte kropssprog
 • Konkrete metoder til at skabe tillid og sympati.

Hvem bør deltage på kurset?

Kurset er for dig, der der gerne vil øge dit salg, uanset om det er B2B eller B2C. Du kan bl.a. arbejde som sælger, rådgiver, konsulent, projektleder eller arbejde med kundeservice.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kurset

 • Hvordan er din salgsadfærd? Du lærer omsalgsadfærd ud fra DISC-modellen. 
 • Adfærd er kun toppen af isbjerget. Vi arbejder medden synlige og skjulte adfærd samt adfærdspåvirkning. 
 • Vi fokuserer påkaraktertræk ud fra de fire DISC-profiler. 
 • Hvordan kan vi identificere adfærd? Vitræner, hvordan dugennem dialog og observationer kan spore sig ind på andres adfærd. 
 • Sales rapporten: Vi stiller skarpt på tilpasning af din adfærd. Vi gennemgårprioriteter, styrker og udfordringer. 
 • Sådan skaber du overblik over dine kunder og deres adfærd! Vi arbejder med kortlægning af kunder, kundestrategi og kunde-skema. 
 • Tilpas din adfærd efter dine kunder. Du lærer omnaturlig adfærd contra tilpasset adfærd. 
Underviser
Morten Se profil
Morten en af Danmarks førende eksperter i forhandlingsteknik, salgspsykologi og kropssprog og har undervist i mere end 15 år. Hans passion er at lære andre, hvordan man læser menneskers adfærd og afkoder kommunikationen i salgs- og forhandlingssituationer. Mortens store erfaring fra erhvervslivet, kombineret med en solid teoretisk viden og en unik formidlingsevne, sikrer, at kurserne skaber reel værdi for deltagerne.

Morten er uddannet jurist med speciale i forhandling og konfliktløsning, og derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for salg og forretningsudvikling. Salg har været et gennemgående tema i Mortens karriere og hans erfaring spænder fra detailsalg til salg af komplekse B2B-løsninger og rådgivningssalg, både i marken og senere som både salgschef og salgsdirektør. Sideløbende med sin karriere har Morten undervist sælgere både i Danmark og internationalt og har blandt andet fungeret som certificeret Sales Trainer for Apple.
Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du får psykologiske værktøjer som du kan bruge til, at påvirke kunden i en positiv retning. Du vil blandt andet blive vejledt i situationsbestemte ordvalg på skrift og i tale, din kropsholdning og kropssprog, din stemme og dit generelle indtryk.

2

Du får en langt bedre forståelse af kundens individuelle behov, og værktøjer til tilpasse din stil. På den måde kan du både skabe gode relationer og resultater.

3

Du får indsigt i den egen psykologiske profil gennem en personlig profilanalyse, som du udarbejder forud for kursets afholdelse. Dette giver dig mulighed for at tilrettelægge din salgsindsats og kommunikation effektivt og præcist.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en vigtig sparringspartner. Du lærer at forstår kundens psykologisk plan og efter kurset kan du dele din nye viden og værktøjer med dine kollegaer.

2

Den effektive sælger skaber ikke kun optimale resultater for den enkelte kunder, men opbygger samtidigt også profitable relationer på den lange bane.

3

Din arbejdsgiver får en medarbejder, der kan kommunikere effektivt ved at tilrette salgsprocessen efter kundens individuelle og unikke behov.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 23. okt 2019 - 25. okt 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 22. jan 2020 - 24. jan 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 29. jan 2020 - 31. jan 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 2 flere)
Tilmelding Salgspsykologi – Det effektive salg
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Salgpsykologi - Det effektive salg
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Salgpsykologi - Det effektive salg

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.