Kursus i stemmetræning og kropssprog

Styrk jeres kommunikation med stemmens og kroppens kraft

Har I generelt problemer med at trænge igennem, når I holder oplæg, foredrag og præsentationer? Sidder I med en fornemmelse af, at en eller flere af jeres præsentationer lige mangler det sidste skub? Få styr på nogle af de vigtigste værktøjer, når det kommer til mundtlig formidling: stemmen og kroppen – og deres samspil!

 

 

På dette kursus får I:

  • indsigt i hvor meget stemmen rummer, når I lærer at bruge den rigtigt.
  • viden om hvordan stemmen hjælper jer med at få jeres budskaber igennem.
  • indsigt i hvilke signaler, du kan sende med kroppen
  • læring i hvordan I bruger hele stemmens register.
  • læring i hvordan I skaber rum med stemmen.
  • indsigt i hvordan stemmen helt konkret virker.
  • redskaberne til at bruge jeres vejrtrækning korrekt.
  • læring om hvordan krop og stemme kan arbejde sammen.
  • afspændingsøvelser der får tungen på gled.
  • evnen til at bruge stemmen så I virkelig bliver hørt.

 

skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Scroll down

Har I styr på jeres præsentationer?

En god præsentation eller et godt foredrag består af mange delelementer, der bare skal sidde lige i skabet, for at det bliver en succes. Nerver, udstråling og ikke mindst selve indholdet er bare nogle af dem. Men har I nogensinde overvejet, hvordan I bruger jeres stemmer, når I fremlægger? Det er måske ikke det første, I tænker på, når I sætter jer ned for at forberede en præsentation, men stemmen har stor betydning for, hvordan jeres publikum opfatter jer. Det samme gælder brugen af kroppen. Det er bestemt ikke ligegyldigt, om ens hænder er foran brystet, i hoften eller ned langs siden!  Det er altså en rigtig god idé at vide, hvordan I skal bruge både jeres stemmer og kroppe til at få jeres budskaber igennem og skabe troværdighed hos publikum.

Konkret viden og praktisk erfaring på én gang

Der findes lige så mange forskellige stemmer, som der findes mennesker. Men det betyder ikke, at I ikke kan træne jeres stemmer til at spænde bredere eller højere, end de allerede kan. Med særlige øvelser og den rette vejrtrækning kan I lære at mestre stemmens register. Men I kommer ikke siddende til det!

På vores kursus i stemmetræning bliver hele kroppen taget i brug, og I lærer om både de fysiologiske og psykologiske mekanismer bag stemmeføring. Vi arbejder både med afspænding, opspænding, tempo, tonalitet og diktion. På den måde får I et grundigt indblik i, hvordan krop og stemme komplimenterer og afhænger af hinanden. I kan altså med fordel lade stiletter og habitjakke blive hjemme, og i stedet trække i noget lidt mere praktisk tøj. Så garanterer vi til gengæld, at I får hands-on erfaring i stemmeføring og kropssprog!

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle, der i kraft af deres arbejde har med mundtlig formidling at gøre. Om du er direktør, mellemleder eller almindelig medarbejder, der ønsker at styrke din kommunikation og præsentationsevne, så er dette kursus perfekt til dig. Du vil lære at udnytte din stemmes fulde potentiale, og der lægges især vægt på, hvordan stemmetræning kan forbedre netop din hverdag.

Mød din underviser
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i stemmetræning og kropssprog
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i stemmetræning og kropssprog

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Det kan ikke gøres meget bedre! Underviser og forplejning var top på alle punkter, og dette kursus vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg bruger stemmen hver dag, og kan allerede arbejde med værktøjerne fra kurset.

Henrik Værum Høgh

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.