Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!

Tag på dette lederkursus og giv dig selv den bedste start som leder!

 

 

Du får alt, hvad du behøver!

 • Bliv opdateret med den nyeste forskning og viden om strategi og strategisk ledelse
 • Få defineret organisations kernekompetencer
 • Bliv bevidst om din rolle som leder i eksekveringen af handleplaner
 • Inspiration til det strategiske arbejde og vækststrategier
 • Sparring om konkrete problemstillinger relateret til vækst
 • Evnen til skabe overblik over det strategisk arbejde
 • Værktøjerne til at tilpasse strategier efter interne og eksterne forhold
 • Redskaberne til at skabe vækst i og uden for kernen
 • Indsigt i de nye rammer for strategisk viden
Næste kursusstart Se alle datoer 05. oktober 2022, København Ø 06. oktober 2022, Aarhus
Varighed 1 dag
Pris 6.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Hemmeligheden bag profitabel vækst

Harvard Business School har publiceret et globalt studie af virksomheders udvikling de seneste ti år og forskningen viser, at 90 % af alle virksomheder ikke har formået at realisere vedvarende, profitabel vækst. Mange virksomheder slås med vækst. Og det er ingen hemmelighed: God og sund vækst er svær at opnå! På kurset sætter vi fokus på, hvordan din organisation bliver en af de 10 %, der formår at realisere mål og skabe vækst.

Få indsigt i strategiens kompleksitet

At udarbejde vellykkede strategier og opnå opstillede mål kræver, at du forstår, hvad der kendetegner succesfuldt strategiarbejde. På kurset får du indsigt i strategiens kompleksitet og de nye rammer for strategisk viden. Du lærer at tilpasse strategier efter organisationen interne og eksterne forhold, så du kan sikre organisationens fremtidige udvikling.

Fastlæg jeres kernekompetencer

På kurset sætter vi fokus på de aktiviteter, der skaber værdi for jeres forretning. For at udnytte organisationens fulde potentiale er det essentielt, at du arbejder strategisk ud fra og forstår organisationens kernekompetencer. Vi arbejder derfor med at definere kernekompetencer og skabe vækst i og uden for kernen, så de værdiskabende aktiviteter bliver en central del af den strategiske planlægning.

Vi giver dig en masse spændende læsestof!

For at give dig et reelt kompetenceløft giver vi dig masser af læsestof, som du kan gå i dybden med inden kurset afholdes. Forud for undervisningsdagen skal du læse et pensum på cirka 200 sider. Læsningen klæder dig på til at deltage på kurset og er med til at sikre, at du opnår maksimalt udbytte.

Hvem bør deltage på kurset?

Kurset henvender sig til ledere, der ønsker at arbejde strategisk med handleplaner og lære at angribe vækstagendaen. Du kan have taget en længere lederuddannelse eller have opnået praktisk erfaring som leder. Er du i tvivl om du er kvalificeret til kurset? Kontakt os på tlf. 70 278 279, så tager vi en snak om dine muligheder.

Underviser
Anders Madsen Pedersen Se profil
Anders Madsen Pedersen er ekspert i strategi og ledelse. Han er ansat som kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma og har en baggrund som senior advisor hos Hildebrandt og Brandi, hvor han rådgav ledere i større og mellemstore virksomheder.

Anders har undervist på MBA-uddannelser på Aarhus Universitet, hvor han selv har taget sin uddannelse, nemlig cand.merc. i organisation, strategi og ledelse.
Programmet for kurset

Program

 • Bliv introduceret til strategiundervisningen
 • Vi arbejder med den “gode” strategi”
 • Vækststrategier – hvornår og hvordan
 • Øvelser: Få afprøvet din nye viden i praksis
 • Vækst i og uden for kernen
 • Er du klar til vækst?
Medarbejderens udbytte
1

Du lærer at planlægge strategiske handleplaner og arbejde målrettet efter fremsatte mål. Dette hjælper dig til at komme i mål med de strategiske tiltag.

2

Du lærer at definere og forstå jeres kernekompetencer. Med din nye viden bliver du i stand til at skabe vækst i og uden for jeres kerne.

3

Du får indsigt i strategiens kompleksitet og den øgende forandring, der kendetegner verden i dag. På den måde bliver du i stand til, at skabe vækst og handle ud fra de forhold, jeres organisation befinder sig i.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsgiver får en kompetent leder, der forstår at styre og lede organisationen i en hensigtsmæssig retning og gennemføre jeres opstillede mål.

2

Din arbejdsgiver får en inspireret leder, der er i stand til at tænke ud af boksen og komme med nye tiltag til jeres aktuelle problemstillinger. På kurset får du sparring fra de andre ledere, som du kan tage med hjem og implementere i din organisation efter kursets afslutning.

3

Din arbejdsgiver får en leder, der forstår at skabe profitabel vækst og realisere mål. Og det kan mærkes til bundlinjen!

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København Ø 05. oktober 2022
Comwell Copenhagen Portside
9.00-17.00
6.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 06. oktober 2022
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-17.00
6.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 1 flere)
Tilmelding Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!
Sted & Datoer

  Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Succes med strategi – forstå kerneforretningen, og angrib vækstagendaen!
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.