Svensk på jobbet - soloforløb

Har du brug for at blive jättebra til svensk? Dette intensive soloforløb i svensk tager udgangspunkt i forskellene mellem svensk og dansk og giver dig et solidt svensk ordforråd, så du bedre kan kommunikere med dine svenske kolleger, kunder eller samarbejdspartnere. 

 

 

Dit udbytte af dette kursus:

 • Træning i at tale og forstå svensk
 • Et godt ordforråd inden for svensk forretningssprog og dit eget faglige område
 • Komplet viden om svensk udtale
 • Viden om, hvilke fordomme om svenskerne, der holder vand
 • Fortrolighed med e-mails på svensk
 • Individuel feedback på dit svenske
 • Kendskab til høflighedsformer på svensk 

 

Næste kursusstart Ny dato på vej
Varighed Vi tilbyder soloforløb på 10 sessioner, der hver består af to lektioner. Der vil være hjemmearbejde mellem sessionerne.
Pris kr.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her
Scroll down

Undgå sproglige misforståelser

Når man som dansker arbejder og kommunikerer med svenskere, stiller det store krav til éns sproglige formåen. En lille sproglig misforståelse kan nemt resultere i en stor fejl i éns arbejde. Og en lille kulturel forskel i måden at kommunikere på kan i værste fald resultere i samarbejdskonflikter. 

Bliv skrap til at tale og forstå svensk

Soloforløbet i svensk fokuserer på den mundtlige kommunikation. Du får viden og værktøjer til at kommunikere på svensk i en lang række sammenhænge: På møder, over telefonen, på e-mail, til konferencer og på gangen. 

Få aflivet eller bekræftet myterne om svenskerne

Vi danskere har mange farverige fordomme om svenskerne – og de har lige så mange fordomme om os! Hvilke af dem holder vand, og hvilke er røverhistorier? Få svaret på kurset og lær om de kulturelle forskelle, der har betydning for det faglige samarbejde.

Et praktisk kursus med masser af sparring

Kurset giver dig en solid basisviden om det svenske sprog og et godt fagligt ordforråd. Kurset er samtidig meget praktisk anlagt; gennem samtaleøvelser og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder, og du får masser af sparring undervejs.

Underviser
Magnus Se profil
Magnus er svensker og har læst litteraturvidenskab og skandinaviske sprog ved Lunds Universitet og ved Københavns Universitet. Han har undervist danske medarbejdere i forretningssvensk gennem de sidste 20 år, og han underviser desuden i forskelle mellem dansk og svensk kultur.
 
Magnus er en engageret og passioneret underviser, der har blik for den enkelte kursists præcise sproglige behov.
Hvem bør bestille et forløb?

Målgruppen for dette kursus er dels danske medarbejdere, der arbejder i Sverige, dels danskere, der har svenske kolleger, svenske samarbejdspartnere eller svenske kunder. Du behøver ikke at kunne tale svensk for at deltage.    

 

 

 

Helt praktisk om kursets afholdelse

Kurset afholdes som udgangspunkt hos Aros Konference, men kan mod et tillæg også afholdes på din arbejdsplads. Der er lidt forberedelse inden kurset og lidt lektier mellem dagene. 

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du får et grundlæggende kendskab til det sprog, der bliver talt i det svenske erhvervsliv. Derudover vil du blive præsenteret for de svenske fagtermer, der bliver brugt i netop dit felt.

2

Når du får et dybere kendskab til svensk erhvervskultur, og din kommunikation bliver mere klar og konkret, vil dit arbejde automatisk blive mere effektivt.

3

Dine nye kompetencer vil give din en forbedret selvtillid, når du formulerer dig skriftligt og mundtligt på svensk.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din virksomhed får en ekspert i det svenske sprog, der effektivt kan varetage arbejdsopgaver, der ellers ville blive kompliceret af sprogbarrieren.

2

Din arbejdsgiver får en kompetent mødeleder og oplægsholder, der kan arbejde internt og eksternt på professionelt svensk. Når virksomhedens repræsenteres klart med brug af relevante termer, øger det virksomhedens troværdighed, hvilket er centralt for at opretholde gode kunderelationer.

3

Når du kommer tilbage efter kurset, vil du være en central vidensbank, som resten af din arbejdsplads kan konsultere. Din ekspertviden om det generelle svenske erhvervsliv, og jeres specifikke felt, bliver et aktiv for hele virksomheden.

Tilmelding Svensk på jobbet – soloforløb
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Svensk på jobbet - soloforløb
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Svensk på jobbet - soloforløb
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Godt og fokuseret soloforløb. Underviseren var god, og han forstod at tilpasse undervisningen efter behov. Jeg har fået et bredere ordforråd på svensk, og en større fokus på mine mest almindelige sprogfejl. Underviseren gjorde meget ud af at sikre, at vi sammen afstemte vores forventninger, og i undervisningen blev der lagt stor vægt på eget materiale fra virksomheden.

  Peter Blaabjerg

  Meget tilfredsstillende kursus, som vil mindske den sproglige barriere i mit fremtidige arbejde.

  Jane Poulsen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.