Priser for åbne kurser

Du kan se kursuspriser i de enkelte kursusbeskrivelser, som du finder i menuen til venstre. Alle priser er eksklusive moms, men inklusive materialer og forplejning.

Overnatning på hotel er som hovedregel ikke en del af kursusprisen. Ønsker du overnatning, assisterer vi gerne med det praktiske. Du skal blot sende en mail til info@arosbusinessacademy.dk


Betalingsbetingelser og vilkår

Fakturering af kursusgebyr sker 2 uger inden kursusstart. Betalingsfristen er 10 dage fra fakturadato. Overskrides betalingsfristen opkræves et gebyr på 100 kr. ekskl. moms + 2 % af fakturabeløbet pr. overskredet måned.

Aros Kurser forbeholder sig ret til at aflyse åbne kurser ved mindre end 4 tilmeldte og forbeholder sig ret til at flytte kursusstedet inden for samme by (Aarhus kommune/Storkøbenhavn) indtil 2 dage før kursusstart. Du kan læse mere om betaling, afbestillingsregler og vilkår i øvrigt ved at klikke på nedenstående link.
Læs mere

 

Priser for særligt tilpassede kurser/firmakurser

Prisen på et særligt tilpasset kursus afhænger af kursets indhold, antallet af deltagere og kursets længde. Ring til os på telefon 70 278 279 eller kontakt vores kundechef Nicolai Salomon på telefon 31 75 20 54 for at få et tilbud på et kursus.

 

Opbevaring af persondata

Når du tilmelder dig et kursus, skal du opgive din mailadresse, firmanavn og eventuelt telefonnummer (virksomhedens eller dit eget mobilnummer). Du samtykker samtidigt til, at vi opbevarer disse data. Dataene anvendes bl.a. til at fremsende spørgeskemaer, kursusslides, evaluering og diplom. Efter kurset er afholdt, kan du til enhver tid bede om at få slettet disse data. Dette skal ske ved at sende en mail til info@arosbusinessacademy.dk

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.