En samling vindere eller et vinderhold?

I erhvervslivet bruger man ofte referencer til sportens verden, når man vil vise pointer og forventninger om resultater og udvikling. Sportsudøvere, på et vist niveau, er karakteriseret ved at have et ønske om at nå toppen, og samtidig fortsætte udviklingen og forbedre præstationerne. Den samme situation og ambition kendetegner også erhvervslivet. 

 

I dag er the Winning Team blevet synonym med et team, der består af vidt forskellige personligheder med vidt forskellige stærke kompetencer. I the Winning Team forstår og formår medarbejderne at trække i fælles retning og arbejde mod samme fælles mål. Teamet har desuden en fælles forståelse af forventninger, fokusering, kommunikation og anerkendelse. Kort sagt: The Winning Team har fælles værdier og fælles målopfattelse. De er ikke blot en samling vindere - de er et team!

  

Temadag for afdelingen: Building Winning Teams
Har din afdeling brug for et power boost og ny dynamik? Denne workshop har fokus på jer som team og teammedlemmer, så I sammen skaber et winning team.


Læs mere:
Building Winning Teams


Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation

At skabe winning teams handler om at skabe forandringer og om at skabe en forandringskultur.

Lær det her: Forandringsledelse og forandringskommunikation

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.