Forandringsledelse - et smart buzzword?

Der bliver talt meget om forandringsledelse i medierne og formentlig også på direktørgangene rundt omkring i landet. Interessen for forandringsledelse skyldes selvfølgelig den dramatiske bølgegang, som mange virksomheder er ude i grundet den økonomiske krise. Kunderne forsvandt, næsten som en tyv i natten, med store konsekvenser til følge for organisationen.

 

Krisen er ovre – og alt ved det gamle…

Disse voldsomme ændringer stiller naturligvis helt særlige krav til ledelsesformen og den kommunikationsindsats, der skal ydes over for medarbejdere og andre i virksomhedens omgivelser.  Spørgsmålet er så, om lederen kan ånde lettet op og gå tilbage til gamle ledelsesdyder, når krisen er ovre.


Formentlig ikke. Krisen har sat sine spor, og kunderne har ændret adfærdsmønster. Markederne vil ændre sig hurtigere og hurtigere, der vil ske opkøb og fusioner nationalt og internationalt i en takt, som ikke set tidligere. Der skal være fokus på innovation, nye produkter, nye måder at markedsføre sig på, nye måder at være i dialog med kunder på.

 

Forandring er en integreret del af ledelsen

Forandring i omgivelserne og forandring i organisationen bliver med andre ord hverdag for lederen. Lederen skal derfor kunne magte denne opgave. Dels at styre selve forandringsprocessen fra A til Z, dels at få gjort sin organisation omstillingsparat. Og sidst men ikke mindst skal lederen evne forandringskommunikation i rette doser på rette tid og sted. 

 

Er din organisation omstillingsparat?

Som leder er det dit ansvar at gære organisationen klar til at magte omstillinger. Hvis du ikke har værktøjerne i orden, kan du tage på et kort, men effektivt kursus i forandringsledelse. På 2 dage kommer du igennem de faser, du skal igennem i forbindelse med forandringsprocessen. Og du får din egen handlingsplan, så du ved, hvor du skal stille skarpt i forandringsprocessen.


Læs mere om det spændende kursus her:    Få succes med forandringsledelse

Tre spændende kursusdage, der giver dig succés med ledelsen af forandringsprocesser.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.