Sprognyheder og tip til bedre kommunikation 8

I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på forhandlingsteknik: Hvordan bliver man en skrap forhandler? Hvornår forhandler vi? Hvorfor får mænd mere i løn end kvinder?  

 

Huskøb, løn og opvask - alt er til forhandling!

Vi forhandler alle, og vi gør det hver eneste dag! Vi forhandler, når vi fordeler de sjove opgaver på jobbet; når vi afgør, hvem der støvsuger eller skifter en ble; når vi byder på et hus; og når vi fordeler juledagene mellem de to grene af familien.


Forhandling er ikke bare et teknisk værktøj til den garvede forretningsmand. Det er en personlig kompetence. Vi tilegner den allerede som børn, hvor vi forhandler med forældrene om sengetider, slikposer, aftenmenu og alverdens småting. 

 

Sådan forhandler du en bedre løn:

Kvinder får stadig mindre i løn end mænd i de samme stillinger. Mænd er nemlig mere villige til at forhandle deres løn med chefen.

Her får du (kvinde såvel som mand) en række tips til at få mere i lønposen:

1. Find dine styrker og fortæl chefen om dem

2. Bombardér chefen med gode argumenter for din lønstigning

3. Kend chefens egne interesser og tilgodese dem

4. Vis engagement 

5. Fremhæv ikke dig selv ved at slå på dine kolleger

 

Læs hele guiden: 8 tips til en vellykket lønforhandling

 

Riv to dage ud af kalenderen og bliv en skrap forhandler!

Den 1.-2. marts afholder vi vores spændende kursus i forhandlingsteknik. Underviseren er forhandlingseksperten Mikkel Gudsøe, der, udover at undervise hos os, er chefadvokat og ekstern lektor i forhandling ved Århus Universitet. Det bliver rigtig godt!
Læs mere her: Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål

 

Nye kursustitler hos Aros Kurser:

Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål Bliv en dygtig forhandler, der skaber værdi for din arbejdsplads og for dig selv!Læs mere


Hurtiglæsning med fuldt udbytte
Læs langt hurtigere - uden at gå på kompromis med forståelsen! Læs mere

Projektledelse i verdensklasse  Få redskaber til at blive en projektleder i verdensklasse! Læs mere

Moderne kommunal kommunikation   Træn din personlige kommunikation på de områder, der er relevante for dit job! Læs mere


Hav en fantastisk dag
- og husk nu at forhandle, når du køber julegaver!

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.