Enneagrammet for ledere og teams

Dette lederkursus introducerer jer for Enneagrammet som ledelseskompetence. Enneagrammet er et knivskarpt ledelsesværktøj - hvis I bruger det rigtigt.

På dette kursus bliver I grundigt indført i Enneagrammet, så I kan styrke jeres evner til at forstå, motivere og kommunikere med forskellige typer af medarbejdere og i sidste ende blive mere kompetente ledere.

 

Det får I ud af dette kursus:

 • Kortlægning af jeres personlighedstype
 • Indsigt i styrkerne og svaghederne ved jeres lederroller
 • Kompetencer til at udvikle de enkelte medarbejderes forcer og dynamikker til at skabe et top-tunet team
 • Indblik i, hvad der skal til for at motivere de enkelte medarbejdere
 • Redskaber til konstruktiv dialog
 • Bevidsthed om, hvilken ledelsesstil der passer til hvilke type medarbejdere
 • Viden om de forskellige personlighedstypers reaktion på hhv. stress og overskud
 • Indsigt i de forskellige typers ageren i konflikter og redskaber til at håndtere dem
 • Større forståelse for jeres medarbejderes bevæggrunde. 
skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.
Ring & hør mere:
70 278 279
Hvad koster det? Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

Kend typerne og bliv skarpere ledere

Enneagrammet er en model, der kortlægger 9 forskellige personlighedstyper. Typerne agerer på baggrund af forskellige motiver og ubevidste mønstre. Enneagrammet udmærker sig fra en del andre persontypeværktøjer ved at tage højde for de forskellige typers interaktion og gensidighed, og de ændringer der kan ske i vores personlighed afhængig af situationen. Får I indblik i jeres egne og jeres medarbejderes dynamik, får I langt flere strenge at spille på som ledere!

Tag jeres team til nye højder

Kendskab til personlighedstyperne giver jer et unikt indblik i, hvordan jeres medarbejdere og I selv reagerer på øget arbejdspres eller stress – og hvad der skal til for virkelig at give jer blod på tanden! Med Enneagrammet får I et stærkt værktøj til at udfolde jeres teams fulde potentiale og opnå håndgribelige toppræstationer. 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i Enneagrammet for ledere og teams, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er relevant for ledere, der indgår i et aktivt arbejdsfællesskab med en større eller mindre gruppe af medarbejdere. Alle typer af ledere kan have gavn af et større kendskab til de interpersonelle relationer. Eksempelvis:

 • Afdelingsledere
 • Teamledere
 • Projektledere
 • Mellemledere
Bestil et skræddersyet kursus kun til jer!

I kan bestille et særligt tilpasset kursus med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. For mere information kan du skrive til os på info@aroskurser.dk eller ringe til os på tlf. 70 278 279.

 

Styrk dine evne til at kommunikere og samarbejde

Kurset i Ennegrammet for ledere er et kursus for dig der ønsker at vide, hvorfor andre opfører sig som de gør og gerne vil styrke din evne til at kommunikere og samarbejde med forskellige typer af mennesker. Enneagrammet er et anerkendt psykologisk profilværktøj, der bruges til at afdække, hvorfor mennesker agerer som de gør.

 

Forstå dig selv og andre

Værktøjet beskriver ni forskellige persontyper og deres karakteristiske tanke-, motivations- og beslutningsprocesser. Du får på den baggrund mulighed for, at få en dybdegående forståelse af dig selv og andre menneskers tanker, følelser, adfærd og kommunikation.

 

På vores kursus lærer du:

 • At blive bevidst om egne og andres kompetencer, beslutningsmønstre, ressourcer, handlemuligheder, stressmønstre og kommunikation
 • At anvende dit fulde potentiale og udnytte dine evner som leder optimalt
 • Med konstruktive redskaber at håndtere konflikter, stress, mobning og misforståelser
 • At bruge værktøjet til at optimere samarbejdet og nå målsætningen
 • At forstå din chef og dine kolleger på et dybere niveau

 

Forstå hvorfor mennesker opfører sig, som de gør!

Det er faktisk muligt. Svarene finder du i Enneagrammet, der er et anerkendt psykologisk profilværktøj til at afdække menneskers dybe, ubevidste motivation, for at gøre det, de gør.

 

Til forskel fra andre persontypemodeller giver Enneagrammet en bagvedliggende forklaring på, hvad der motiverer os, hvad der kan gøres os stressede, hvordan vi kommunikerer på forskellige måder og mange andre ting. Som leder kan du bruge Ennegrammet til at sammensætte velfungerende teams og rekruttere den rette kandidat.

 

Vi sætter fokus på din personlige udvikling som leder

Vi sætter ikke kun fokus på dem omkring, men også på dig, så du kan skabe personlig udvikling. Du bliver fortrolig med dit eget potentiale og din udviklingsmuligheder. Ud fra indsigten i egen persontype, lærer du at udnytte dine styrker og forfølge dine mål. Ligeledes bliver du i stand til bedre at foregribe og håndtere stress, konflikter og misforståelser.

 

Undervisningsform

På kursets første dag vil du blive bedt om at tage en test, der afdækker din specifikke personprofil. Under kurset får du uddybet og anskueliggjort de karaktertræk som testen viser, at du besidder. Med den i baghånden bliver du klogere på dig selv og dine styrker, så du kan fokusere på det du er god til og udvikle dine svagheder.

 

Hvem bør deltage på kurset?

Ennegrannet er et udbredt og anerkendt værktøj i erhvervsmæssige sammenhænge. Det er nyttigt for ledere, da det kan bruges til at skabe relationer til ansatte. Gennem Ennegrannet får du større personlig indflydelse, gennemslagskraft og opnår større resultater som leder.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Enneagrammet for ledere og teams
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Enneagrammet for ledere og teams
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros
97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Flere kurser & uddannelser

Måske kunne følgende også være interessant for dig:
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.