Vi giver dig en solid faglig viden og klæder dig på til at bringe denne viden i spil direkte efter kurset.

 

Derfor sørger vi for, at dit kursus tilpasses din baggrund, dine behov og dine forudsætninger – og sørger samtidig for, at kursets teori, eksempler og øvelser relaterer sig til dig og dit arbejde. Vi forsøger kort sagt at gøre kurset interessant og vedkommende for dig for på den måde at minimere afstanden mellem kurset og din dagligdag på jobbet. Det, mener vi nemlig, giver de bedste betingelser for læring.

 

Af samme grund er vi meget kræsne i vores valg af undervisere. Vi ansætter ikke undervisere, der udelukkende er undervisere. Og vi ansætter ikke undervisere, der bryster sig af at kunne undervise inden for 10-15 forskellige områder. Vores undervisere er velansete og progressive fagpersoner, der samtidig har gjort sig bemærkede som talentfulde og inspirerende undervisere.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.