AROS KURSER – Vi tager ansvar for din læring!


Vi gør op med masseproduceret efteruddannelse og designer kurser og mindre uddannelser, der skaber en mærkbar forandring – for dig og for din arbejdsplads. 

 

Tlf. 70 278 279

 

Du har sikkert været på mange spændende kurser, hvor du er kommet opløftet og genopladet tilbage til dit arbejde. Men hvor mange af disse kurser har skabt en varig forandring for dig? Hvis du følger statistikken, er det kun ganske få. 

 

Hos AROS KURSER er vi passionerede omkring at skabe denne forandring – så det giver mening for dig at tage på kursus, og så det giver mening for den arbejdsplads, der sender dig af sted.

 

En god underviser er forelsket i sit fag
For at være en dygtig underviser skal man have faglig ekspertise. Det har vores mere end 40 undervisere, der er blandt de førende eksperter inden for deres felt. Men vores undervisere er ikke kun faglige eksperter. De er erfarne og levende formidlere. Og de er passionerede omkring det, de underviser i. 

 

97,9 % af vores kursister …
… mente, at underviseren var “god” eller “meget god” til at tilpasse kurset eller uddannelsen specifikt til dem.

 

Du får vores e-kursus om god læring
Forud for et kursus sender vi dig et lille e-kursus, der giver dig tips til at optimere udbyttet af dit kursus. Her får du idéer til, hvad du kan gøre før, under og efter et kursus for at sikre, at du overfører din nye viden og de nye værktøjer til din dagligdag efter kurset. 

 

De åbne kurser afholdes i København og Aarhus
Vores åbne kurser og uddannelsesforløb afholdes hos det 5-stjernede Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus og i vores egne undervisningslokaler i København. De perfektionerede fysiske rammer skaber de optimale rammer for gode kursusdage. 
Læs mere

 

Bestil et internt kursus eller en workshop!
Er I flere medarbejdere, der har brug for et kompetenceløft, tilbyder vi kurser og uddannelser, der afholdes hos jer. Kontakt os på tlf. 70 278 279 for yderligere information eller for et konkret tilbud.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.