Derfor er vi (fem gange!) kåret til Gazellevirksomhed af Dagbladet Børsen

 

Med en tophastighed over 100 km/t er gazellen et af de hurtigste dyr på Afrikas savanne. Hos
Aros når vi sjældent over 8 km/t, når vi i København og Aarhus skynder os ud efter morgenkaffen.
Lighedspunkterne kan være svære at få øje på, men Dagbladet Børsen har fire gange insisteret
på, der er en gazelle gemt i Aros.

 

Gazellen er blevet synonym med de vækstvirksomheder, der som dyret formår at sætte af fra jorden
i et højt og langt spring. Børsen hædrer hvert år de virksomheder, der fire regnskabsår i streg
har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen i perioden.

 

Læs mere om Børsen Gazelle her.

 

Hos Aros er vi lidt stolte af vores foreløbige fire gazeller, der bygger på en mission om at gøre den enkelte kursist til den bedste version af sig selv. Med håndplukkede undervisere, inspirerende sessioner og et særligt fokus på praksis, skaber vi kurser, man kan bruge til noget.

 

Vi skaber varig værdi
Vi har alle et langt arbejdsliv, hvor meningen er at tanke op og opdatere sig undervejs. Det ved de i Danmarks største virksomheder, som hvert år bruger millioner af kroner på efteruddannelse til deres medarbejdere. Desværre viser statistikkerne, at det kun skaber varig effekt for ca. 15 procent af deltagerne.

 

Hos Aros insisterer vi på, at vores kursister skal opleve umiddelbar og langvarig værdi. Det sikrer vi med en undervisning, der tager udgangspunkt i den enkeltes behov – og klæder mennesker på til mødet med den praktiske virkelighed. Det er værktøjer til hverdagen og vitaminer til dit arbejdsliv.

 

Håndplukkede undervisere med faglig formidling i topklasse
En dygtig underviser er ikke bare ekspert på sit faglige felt. Det kræver også formidlingsevner i topklasse og en reel interesse for den enkelte kursist, når viden skal omsættes til værktøjer, der kan bruges ude i virkeligheden.

 

Ud fra de kriterier håndplukker vi i Aros vores undervisere. 97,9 procent af vores kursister oplever da også, at undervisningen bliver målrettet netop deres behov. Sådan skaber vi rammerne for din personlige rejse og dit meningsfulde arbejdsliv – og sådan vender vi statistikkerne på hovedet.

 

Det er vores opskrift på en gazelle.

 

 

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.