Lad os lave jeres DISC-profiler


Har I brug for at få tegnet DISC-personprofiler af jeres medarbejdere eller af en kundes medarbejdere?

Vi udarbejder almindelige og udvidede DISC-profiler og sender jer resultaterne. Vores konsulenter er certificerede i at tegne DISC-profiler og har mange års erfaringer i det fra store som små virksomheder.

 

Skær ned på udgifterne i forbindelse med DISC

Skal I have mange DISC-profiler, anbefaler vi, at I booker en lille workshop, der klæder jer på til at bruge resultaterne. Alternativet er at købe 1-2 konsulenttimer for hver DISC-profil, I bestiller. Vi tilbyder desuden at afholde et tilpasset foredrag om DISC, enten for rådgiverne, der skal bruge profilerne, eller for dem, der skal have lavet en DISC-profil (eller hele arbejdspladsen).

 

Hvad er en DISC-profil?

En DISC-profil er resultatet af en DISC-analyse, der kortlægger en persons styrker og svagheder i forhold til menneskelige relationer, mentale drivkræfter, opgaver og udfordringer. En DISC-profil kan bruges til at forklare en persons handlingsmønster i forskellige situationer og er et fantastisk redskab til hurtigt at vurdere, hvordan man med fordel kan tale til et andet menneske.

 

Hvad står DISC for?

Bag DISC, der blev udtænkt i 1928, står blandt andet den amerikanske psykolog John Geir. DISC bygger på teorier af den amerikanske psykolog dr. William Moulton Marston, der talte om fire mennesketyper defineret ud fra følgende karakteristika: 

 

  • Dominans
  • Indflydelse
  • Stabilitet
  • Competence

 

Bestil mere information (med priser)

DISC@aroskurser.dk

Tlf. 70 278 279

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.