Grafisk facilitering i praksis

Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!

Vi afkoder billeder 60.000 gange hurtigere end ord! Så hvorfor er det egentlig, at vi er så glade for kun at bruge ord? Vores kursus i grafisk facilitering er designet til at gøre dig til mødeleder, projekleder, underviser eller procesfacilitator i verdensklasse. Så grib tuschen og lær det grafiske håndværk!

 

 

På dette kursus vil du:

  • få kompetencer til at kombinere facilitatorrollen med det grafiske
  • lære at omsætte ord til tegninger, der giver mening for andre
  • få praktisk træning i tegneteknik
  • få et lager af grafiske symboler og figurer, du altid kan trække på
  • lære at holde et overblik over en tegneproces
  • se, hvorfor man kan få brug for et 7 meter langt referat
  • gratis modtage en lækker startpakke med grafisk materiale lige til at tage med hjem.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 15. januar 2019, Aarhus 28. januar 2019, København
Varighed 2 dage
Pris 7.900 kr. ekskl. moms. / 6.715 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Lær den absolut bedste måde at facilitere på!

Med grafisk facilitering er det slut med at stå som mødeleder, facilitator eller oplægsholder og ikke rigtig føle, at du får sagt det, du egentlig gerne vil. Mestrer du grafisk facilitering, får du altid hele rummet med på den samme vision, og I får den samme forståelse af projektet – når I går fra mødet, er alle fuldstændig med på idéen!

 

Kan du tegne, bliver facilitering let som en leg

De fleste af os har med tiden lagt tuscherne fra sig til fordel for andre redskaber. Derfor er tegnedelen af grafisk facilitering en stor udfordring for mange. Men frygt ej – tegning er et håndværk og med få simple, men effektive, teknikker, bliver det ingen sag for dig grafisk at illustrere dine visioner for et nyt projekt. Dine tegnekundskaber strømlines i sparring med en af Danmarks bedste grafiske facilitatorer.

 

Udnyt det visuelle og skab resultater!

Op mod 80 % af os tænker i billeder – bare tænk på, hvordan en post-it på arbejdspc’en gør hele forskellen på, om du husker at købe en letmælk på vej hjem eller ej. Som facilitator kan du bruge visuelle virkemidler til at skabe motivation og ejerskab blandt dine tilhørere og blive en langt mere effektiv og strømlinet facilitator.

Mød din underviser
Maibritt Se profil
Maibritt er uddannet erhvervspsykolog og har over 10 års erfaring som konsulent i organisations- og strategiudvikling for både den offentlige og private sektor. Udover at være ekspert i projektledelse og uddannet MBA, er Maibritt også certificeret EMCC coach. Hun har i kraft af sit arbejde med projektledelse, proceskonsultationer og teamudvikling undervist i grafisk facilitering gennem mange år og forstår at visualisere projekter, så de både kommunikerer målsætninger og skaber fælles forståelse for alle skridt i processen.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt i møder, workshops, undervisningssammenhænge o.l. Fx mødeledere, konferenceledere, proceskonsulenter, projektledere, undervisere eller oplægsholdere. 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 
 

 

Du får en lækker bonuspakke med tuscher fra Neuland

Vi sørger for, at du ikke går ned på udstyr, når du skal deltage på kurset! Vi har købt ind til, at du får en knivskarp grafisk facilitatorpakke med professionelle Neulandtuscher og kridt!

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et kursus hos jer selv!

Du kan bestille et internt kursus i grafisk facilitering. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

En af Danmarks bedste grafiske facilitatorers skræddersyede undervisning gør dig til en grafisk facilitator i verdensklasse. Hvis du allerede arbejder med mødefacilitering, bliver dine egenskaber udviklet til perfektion. Hvis du endnu ikke har erfaring med facilitering, bliver du klar til selvsikkert at gribe udfordringen bevæbnet med plancher og farvekridt.

2

Farverige tegninger bliver dit nye ynglingsredskab til at skabe målrettet kommunikation, når din tegneteknik forbedres radikalt med simple og effektive tegnestrategier. Kyndig vejledning og et grafisk startsæt med tuscher og kridt fra Neulan klæder dig på, så du lynhurtigt kan sætte dine nye evner i spil i din hverdag.

3

Du får et lager af grafiske figurer og symboler, der med sikkerhed forvandler dine ord til fængslende og letforståelige tegninger. Når du har styr på, hvilke tegninger, der er mest effektfulde, kan du formidle din vision nøjagtigt og inspirere de andre mødedeltagere.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din medarbejders nye, kompetencer rækker udover faciliteringsstrategier -vedkommende inspireres desuden til at anvende sin nye indsigt i den grafiske faciliterings kreative metoder i sine øvrige arbejdsopgaver.

2

Arbejdsmiljøet i din virksomhed forbedres. Din medarbejders kompetencer indenfor grafisk facilitering, sætter et inspirerende og motiverende eksempel for dine øvrige medarbejdere.

3

Grafisk facilitering bliver et frisk pust, der fastholder tilhørernes opmærksomhed, fordi budskabet formidles klart og skarpt med tusch og tegninger. Din medarbejder bliver derfor knivskarp til at facilitere møder både internt og eksternt.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 15. jan 2019 - 16. jan 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 28. jan 2019 - 29. jan 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 18. mar 2019 - 19. mar 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 26. mar 2019 - 27. mar 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 12. jun 2019 - 13. jun 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 19. jun 2019 - 20. jun 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 5 flere)
Tilmelding Grafisk facilitering i praksis
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Grafisk facilitering i praksis
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Grafisk facilitering i praksis

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Super dygtig, motiverende, positiv, inspirerende og sjov underviser. Ekstrem professionel!

Linda Møller

Underviseren var super kompetent og meget behagelig. Hun var ambitiøs og rummelig på samme tid, hvilket fik mig til at føle, at alle kunne være med, og at vi meget hurtigt blev meget dygtige. Maibritt gjorde meget ud af at tilpasse kurset til den gruppe der var til stede. Det var tydeligt, at hun hele tiden overvejede, hvordan redskaberne kunne give bedst mening i hver vores konkrete hverdag.

Sally Schmidt

Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov."

Laila Nissen

Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre. Rigtig dejlige undervisningsfaciliteter og forplejning. Jeg fik spist alt for meget chokolade, men det er vist min egen skyld.

Birgitte Jespersen

Jeg har særligt lært værdien i gennemtænkning af formål for formidlingen, samt tegneteknikker. Grundet antallet af kursister var der god tid til individuel vejledning.

Trine Andersen

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.