Grafisk facilitering i praksis

Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!

Vi afkoder billeder 60.000 gange hurtigere end ord! Så hvorfor er det egentlig, at vi er så glade for kun at bruge ord? Vores kursus i grafisk facilitering er designet til at gøre dig til mødeleder, projekleder, underviser eller procesfacilitator i verdensklasse. Så grib tuschen og lær det grafiske håndværk!

 

 

På dette kursus vil I:

 • få kompetencer til at kombinere facilitatorrollen med det grafiske
 • lære at omsætte ord til tegninger, der giver mening for andre
 • få praktisk træning i tegneteknik
 • få et lager af grafiske symboler og figurer, du altid kan trække på
 • lære at holde et overblik over en tegneproces
 • se, hvorfor man kan få brug for et 7 meter langt referat
 • gratis modtage en lækker startpakke med grafisk materiale lige til at tage med hjem.

 

skal vi skræddersy et kursus til jer? Hele forløbet kan tilpasses efter jeres behov. Kontakt os og hør om mulighederne!
Varighed Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.
Scroll down

Lær den absolut bedste måde at facilitere på!

Med grafisk facilitering er det slut med at stå som mødeleder, facilitator eller oplægsholder og ikke rigtig føle, at I får sagt det, I egentlig gerne vil. Mestrer I grafisk facilitering, får I altid hele rummet med på den samme vision, og I får den samme forståelse af projektet – når I går fra mødet, er alle fuldstændig med på idéen!

Kan I tegne, bliver facilitering let som en leg

De fleste af os har med tiden lagt tuscherne fra sig til fordel for andre redskaber. Derfor er tegnedelen af grafisk facilitering en stor udfordring for mange. Men frygt ej – tegning er et håndværk og med få simple, men effektive, teknikker, bliver det ingen sag for jer grafisk at illustrere jeres visioner for et nyt projekt. Jeres tegnekundskaber strømlines i sparring med en af Danmarks bedste grafiske facilitatorer.

Udnyt det visuelle og skab resultater!

Op mod 80 % af os tænker i billeder – bare tænk på, hvordan en post-it på arbejdspc’en gør hele forskellen på, om I husker at købe en letmælk på vej hjem eller ej. Som facilitator kan I bruge visuelle virkemidler til at skabe motivation og ejerskab blandt dine tilhørere og blive en langt mere effektiv og strømlinet facilitator.

Læs mere om programmet

Dag 1 – Konfliktforståelse​

 • Vi starter dagen ud med at lære om kommunikation og konflikter. Du vil få konkrete værktøjer til, hvordan du håndterer konflikter i opløbet.
 • Hvad sker der i hjernen under en konflikt, og hvordan håndterer du dit forsvar?
 • Refleksionsøvelse: Aktuelle konflikter på din arbejdsplads.
 • Vi gennemgår konflikttrappen og optrappende kommunikation.
 • Hvad er din egen rolle i konflikter? Her tester vi din kommunikationsstil.

Dag 2 – Konfliktløsning​

 • Nedtrapning af konflikter​ – vær støttende i din kommunikation og bliv på din egen banehalvdel.
 • Assertiv kommunikation​: Vi træner, hvordan man kommunikerer klart, tydeligt og anerkendende.
 • Sådan er du anerkendende og nærværende i samtalen. Vi sætter fokus på aktiv lytning.
 • Vi arbejder med nonverbal kommunikation. Du vil lære, hvordan kropssproget kan påvirke dine præstationer og ikke mindst andres opfattelse af dig.
 • Vi afslutter dagen med at tale om arbejdsglæde og trivsel med udgangspunkt i forskning fra positiv psykologi.
Underviser
Anne Margrethe Se profil
Anna Margrethe er en yderst erfaren underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der anvender grafisk facilitering i alle tænkelige sammenhænge. Hendes undervisning er kendetegnet af høj faglighed, nærvær og et glimt i øjet, og hendes tilgang er praksisrettet, så deltagerne efter kurset vil være trænet i såvel at tegne som at bruge grafisk facilitering som procesfaciliteringsredskab.

Desuden er Anna Margrethe autoriseret organisationspsykolog og har de sidste 10 år arbejdet som arbejds- og organisationskonsulent i både private, offentlige og frivillige organisationer.

Anne Margrethe vil være din underviser på kurserne i Aarhus.
Maibritt Se profil
Maibritt er uddannet erhvervspsykolog og har over 10 års erfaring som konsulent i organisations- og strategiudvikling for både den offentlige og private sektor. Udover at være ekspert i projektledelse og uddannet MBA, er Maibritt også certificeret EMCC coach. Hun har i kraft af sit arbejde med projektledelse, proceskonsultationer og teamudvikling undervist i grafisk facilitering gennem mange år og forstår at visualisere projekter, så de både kommunikerer målsætninger og skaber fælles forståelse for alle skridt i processen.

Maibritt er din underviser på kurserne i København.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt i møder, workshops, undervisningssammenhænge o.l. Fx mødeledere, konferenceledere, proceskonsulenter, projektledere, undervisere eller oplægsholdere. 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus i forhandlingsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af jeres kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Udfyld formularen, og få et estimat på prisen.
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Grafisk facilitering i praksis
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Grafisk facilitering i praksis

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Super dygtig, motiverende, positiv, inspirerende og sjov underviser. Ekstrem professionel!

Linda Møller

Underviseren var super kompetent og meget behagelig. Hun var ambitiøs og rummelig på samme tid, hvilket fik mig til at føle, at alle kunne være med, og at vi meget hurtigt blev meget dygtige. Maibritt gjorde meget ud af at tilpasse kurset til den gruppe der var til stede. Det var tydeligt, at hun hele tiden overvejede, hvordan redskaberne kunne give bedst mening i hver vores konkrete hverdag.

Sally Schmidt

Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov."

Laila Nissen

Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre. Rigtig dejlige undervisningsfaciliteter og forplejning. Jeg fik spist alt for meget chokolade, men det er vist min egen skyld.

Birgitte Jespersen

Jeg har særligt lært værdien i gennemtænkning af formål for formidlingen, samt tegneteknikker. Grundet antallet af kursister var der god tid til individuel vejledning.

Trine Andersen

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.