Mini MBA i Sustainability Management

På dette ambitiøse kursusforløb i bæredygtighed vil du møde professor Steen Hildebrandt og 7 andre førende eksperter inden for FN’s Verdensmål, sustainability og bæredygtighed.

 

 

De 7 bedste grunde til at tage med på uddannelsen:

 • Du får den nyeste viden og masser af konkrete værktøjer til at arbejde med bæredygtighed og SDG’erne.
 • Du vil blive undervist af 8 førende eksperter inden for bæredygtighed og SDG’er, herunder to professorer.
 • Du får en pensumpakke til en værdi af cirka DKK 1.200.
 • Du får 6½ undervisningsdage (over 6 måneder) samt fælles middag, gruppeøvelser og en overnatning ifm. modul 5.
 • Du møder ligesindede (fra hele landet) som kan blive værdifulde sparringspartnere i fremtiden.
 • Du får en studiegruppe under uddannelsen, som kan blive fundamentet for dit nye netværk indenfor bæredygtighed.
 • Og endelig: Du bliver en langt mere værdifuld medarbejder, og du får papir på dine nye kompetencer.
Næste kursusstart Se alle datoer 02. september 2024, Aarhus 05. september 2024, København V.
Varighed 6 dage
Pris 34.750 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Stop med at lede. Her er uddannelsen, der hjælper jer videre!

Der er store bæredygtighedsambitioner i det danske erhvervsliv. Snebolden ruller, og det er helt fantastisk! Men når ambitionerne er formuleret, opstår et væld af praktiske udfordringer, der kræver helt nye kompetencer:

Hvordan oversætter man ambitionerne til konkrete tiltag? Hvordan sammensætter man en bæredygtighedsstrategi? Hvordan måler man effekten af sine tiltag? Hvordan laver man et klimaregnskab? Hvordan foretager man en livscyklusanalyse? Hvilke produktcertificeringer og ledelsescertificeringer skal arbejdspladsen have? Hvordan skaber man kommerciel værdi (eller besparelser) med sine tiltag? Hvordan måler man sit samlede klimaaftryk på verden? Hvordan laver man en bæredygtighedsrapport? Hvordan får man medarbejderne med ombord på forandringerne? Og hvordan kommunikerer man det hele til omverdenen?

Bæredygtige transformationer kræver viden, overblik og værktøjer. Og alt det har vi samlet til dig i denne uddannelse.

Verdensmålene er også et katalog over forretningsmuligheder

FN’s Verdensmål er udtryk for de alvorlige udfordringer, kloden og dens indbyggere står over for. Men verdensmålene er samtidig et katalog over forretningsmuligheder. For den bæredygtige transformation kalder på nye produkter, services og forretningsmodeller, der kan begå sig på og erobre helt nye markeder. På uddannelsen arbejder vi med denne konstruktive dobbelthed i at gøre noget godt og samtidig stille os selv bedre – hvad enten vi er en profitdrevet virksomhed, en NGO eller en kommune.

Mød ikoniske professor Steen Hildebrandt

På uddannelsens første modul vil du møde professor Steen Hildebrandt, der er et dansk fyrtårn inden for bæredygtig transformation og bæredygtig ledelse. Steen har skrevet mere end 50 bøger, vundet en lang række priser og holder i dag mere end 100 foredrag om bæredygtighed og FN’s Verdensmål om året. Steen er på en mission om at sprede det bæredygtige budskab til de danske arbejdspladser!

Erhvervslivet efterspørger bæredygtighedskompetencer

Bæredygtighed i erhvervslivet er ikke en døgnflue eller et buzzword, der erstattes af noget nyt og smartere om nogle få år. Det er kommet for at blive! Og det er godt på vej til at blive en fuldt integreret del af alle danske private virksomheder, organisationer og offentlige arbejdspladser. En søgning på Danmarks jobsøgningsportaler viser, at mere end 1.000 aktuelle jobopslag indeholder ordet ‘bæredygtighed’. Det vidner om et massivt uopfyldt behov for stærke kompetencer inden for bæredygtighed.

Undgå at blive kørt over (i en nær fremtid)!

Kunderne, borgerne og omverdenen stiller store krav til jeres bæredygtighedsindsatser. Og i fremtiden vil de krav kun blive større. For eksempel siger 73 % af de globale forbrugere, at de vil ændre deres forbrugsmønstre for at reducere en negativ klimapåvirkning.

Når en kunde kortlægger sit eget klimaaftryk, bliver I en del af de beregninger. Og hvis jeres klimaaftryk (og arbejde med SDG’erne) ser skidt ud, eller hvis I ikke formår at klarlægge jeres aftryk, risikerer I, at kunderne finder nogle andre at lege med. Og omvendt: Hvis I er længere fremme end konkurrenterne, giver det jer en fordel.

Der er med andre ord rigtig gode grunde til ikke at vente med at styrke jeres viden og kompetencer inden for bæredygtighed!

Hvem bør deltage på "Mini MBA i Sustainability Management"?

Denne bæredygtighedsuddannelse er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion.

Mini MBA i Sustainability Management er for dig, der arbejder med bæredygtighed og FN’s Verdensmål (eller er på vej ind i det) og gerne vil blive endnu bedre til at analysere og forstå en arbejdsplads’ klimaaftryk og bæredygtige udviklingsmuligheder – og til at drive bæredygtighedsprojekter og bidrage til at skabe komplette bæredygtighedstransformationer.

Der kan være mange indgange til at arbejde med bæredygtighed. Du er måske projektleder, udviklingskonsulent, bæredygtighedskonsulent, leder, HR-medarbejder, selvstændig konsulent – eller noget helt andet. Diversiteten er guld værd på uddannelsesholdene, og alle kan lære af hinanden og trække på hinandens praktiske erfaringer.

Der er ingen formelle optagelseskrav på Mini MBA i Sustainability Management. Og den er målrettet både privat og offentlig ansatte.

Førsteklasses forplejning på hele uddannelsen

Du kan enten tilmelde dig uddannelsen i Aarhus eller i København. Uddannelsen består af 6 fysiske undervisningsdage (kl. 9-17) med en måneds mellemrum (der er desuden et e-learning modul mellem modul 2 og 3).

På modul 5 bryder vi dog rammerne: Her samler vi Aarhus-holdet og København-holdet til et fælles kursusdøgn på Hotel Sinatur Storebælt i Nyborg. Du møder ind på hotellet kl. 16.00, hvor der er velkomst og en introduktion til emnet for modul 5. Herefter byder vi på en middag og et par glas vin med havudsigt, og senere på aftenen løser I en bæredygtighedsøvelse i grupper. Der er overnatning på hotellet, og dagen efter vil være en fuld undervisningsdag. Du får dermed rig mulighed for at finde endnu flere ligesindede sparringspartnere, der kan få stor værdi for dig og din arbejdsplads under og efter uddannelsen.

Sådan er kurset opbygget!

“Mini MBA i Sustainability Management” er bygget op over 6½ moduler fordelt over 6 måneder (se modulerne nedenfor). Udover undervisningen mødes du med en studiegruppe fem gange under forløbet og arbejder i studiegruppen videre med, hvordan du kan integrere dét, du har lært på det foregående modul, med din egen praksis. Der er desuden cirka 1.500 siders pensum, du skal læse gennem uddannelsen. En middag og overnatning i forbindelse med modul 5. Uddannelsen afsluttes med en 6-siders skriftlig eksamen, der tager udgangpunkt i din egen praksis (eller en case efter eget valg, hvis du er ledig eller rådgiver for andre arbejdspladser). Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Mini MBA i Sustainability Management. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 5 ud af 6½ moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

Læs mere om kursets 6 moduler

Module 1: Visioner for en bæredygtig fremtid

På kursets første modul går vi i helikopterperspektiv på bæredygtighed og FN’s Verdensmål og lægger bunden for det videre arbejde på kurset. Vi arbejder med rammesætning og kernebegreber.

 

Steen Hildebrandt introducerer FN’s Verdensmål; deres historie, deres betydning for verden og deres relevans for danske virksomheder og organisationer. Christina introducerer stadierne i bæredygtig transformation, de megatrends der driver bæredygtigheden i 2023 og tidens krav til virksomheder fra kunder, medarbejdere og myndigheder. Dagen er et wake up call, der understreger behovet for at forbinde verdens prioriteter med virksomheders strategier. Verdensmålene introduceres som et strategisk kompas for arbejdet med bæredygtighed og en samtalestarter om de negative og positive aftryk, virksomheder sætter på verden.

 

Du introduceres til kernebegreberne i bæredygtighed og de faktorer, der driver den globale bæredygtige transformation frem. Du forstår, at people, planet og profit hænger sammen, og at man ikke kan arbejde med klima uden også at have blik for miljø, mennesker, retfærdighed og vækst. Deltagerne arbejder efterfølgende med at formulere bæredygtige ambitioner for deres organisationer med udgangspunkt i Verdensmålene. Disse bliver vigtige i modul 2.

 

Kursusdagens underviser: Professor Steen Hildebrandt og bæredygtighedsrådgiver Christina Blak.

mini mba, Steen Hildebrandt

Modul 2: Verdensmålene som afsæt for kommerciel værdiskabelse

Modulet dykker ned i, hvordan bæredygtighed kan anvendes som en platform for innovation på din arbejdsplads. Den giver dig redskaber til at arbejde med Verdensmålene som et udefra-ind perspektiv på din arbejdsplads, hvor globale (og lokale) udfordringer vendes til muligheder for produkt- og forretningsinnovation.

 

Bæredygtighedsdagsordenen, som den indrammes af FN’s Verdensmål, er udtryk for de enorme udfordringer, kloden og dens indbyggere står over for. Men samtidig er Verdensmålene et katalog over de forretningsmuligheder, der ligger i skiftene fra eksisterende ikke-bæredygtige praksisser til nye mere bæredygtige praksisser. Her er der brug for nye produkter, services og forretningsmodeller, der kan begå sig på og erobre helt nye markeder. At forestille sig fremtiden har altid været et godt springbræt for innovation. At forestille sig en mere bæredygtig fremtid er det i endnu højere grad.

 

Modulet præsenterer eksempler på, hvad andre arbejdspladser har gjort, og giver dig praktiske redskaber til selv at kickstarte bæredygtige innovationsprocesser på din arbejdsplads. Og gennem refleksioner og øvelser begynder du at få en ide om, hvor bæredygtighed kan drive innovation med kommercielt potentiale i din organisation.

 

Kursusdagens underviser: Bæredygtighedschef og forfatter Kristoffer Nilaus Tarp.

mini mba, Steen Hildebrandt

Modul 2½: Biodiversitet og verdenshavene

Dette ‘halve’ modul består af 30 siders læsning og 2 timers videolektioner (på engelsk) med professor Katherine Richardson. Modulet fokuserer på biodiversitetskrisen, der i mange henseender er lige så vigtig som klimakrisen.

 

Biodiversiteten spiller en afgørende rolle for alle klodens økosystemer, men også for menneskets overlevelse. Den bidrager til alt fra fødevarer, medicin og rent vand til økonomisk velfærd og æstetisk og kulturel værdi. Bevarelse af biodiversitet er helt essentiel for at opretholde de naturlige processer, der understøtter liv på jorden. Alligevel går det hastigt i den forkerte retning (måske fordi det er svært at skabe profitable business-cases til at fremme biodiversiteten).

Modulet giver dig en god introduktion til biodiversitet af en de største eksperter inden for området. Du lærer om vigtigheden af, at vi handler både lokalt og globalt. Vi ser på rammen om planetære grænser som et værktøj til at styrke vores forhold til planeten. Og vi ser desuden på nye, enkle målemetoder til overvågning af de samlede menneskelige påvirkninger på biodiversitet på globalt plan.

 

Kursusdagens underviser: Professor Katherine Richardson.

mini mba, Steen Hildebrandt

Modul 3: Måling af aftryk (baselining) og strategiudvikling

Dette modul sigter mod at gøre deltagerne i stand til at forstå, hvordan en organisations positive og negative aftryk kan måles med henblik på at udvikle en strategi, der adresserer udfordringerne og forstærker potentialerne.

 

Du vil blive introduceret for og arbejde med konkrete værktøjer, der hjælper med at skabe en baseline for, hvordan en organisations aftryk ser ud i dag – både i forhold til social og miljømæssig bæredygtighed samt specifikt på klima. Men viden om eget aftryk er ikke meget værd uden en ændret adfærd. Derfor vil dagens anden halvdel handle om, hvordan en organisation kan arbejde strategisk med bæredygtighed og udvikle ambitiøse strategier. Du vil derfor blive introduceret til en strategisk værktøjskasse, der gør det muligt at skabe en fælles vision, sætte konkrete målsætninger, udvikle et realistisk roadmap med initiativer og implementere dem i en organisation. Som en del af den proces gennemgår vi den dobbelte væsentlighedsanalyse, som hjælper jer til at udvælge de væsentligste fokusområder og data at fokusere og rapportere på.

 

Kursusdagens underviser: Bæredygtighedsrådgivere Ida Stokkebye og Bjarne Bach.

mini mba, Steen Hildebrandt

Modul 4: Cirkulær økonomi

Cirkulær økonomi er et stærkt værktøj til at fremme den grønne omstilling og samtidig løse centrale problemstillinger for arbejdspladsen og dens brugere eller kunder.

 

Omstilling til en cirkulær økonomi i Europa er estimeret til at skabe en økonomisk gevinst på 1,8 billioner Euro (altså 1.800 milliarder Euro!). Typiske gevinster er øget salg, reducerede omkostninger, øget engagement blandt ansatte, tiltrækning og fastholdelse af talent, innovation og styrket loyalitet fra kunder.

 

Denne måde at tænke og tilgå udvikling og drift af en virksomhed på kan bruges af alle typer virksomheder – private og offentlige, produktion og service, store og små.

 

Men hvad betyder det egentlig at anvende cirkulær økonomi i en erhvervsmæssig sammenhæng? Hvordan hænger det sammen med Verdensmålene såvel som klima? Hvordan kan din arbejdsplads skabe besparelser og/eller øget forretning med den cirkulære omstilling? Hvilke faldgruber skal du have for øje?

 

I denne undervisningsgang vil vi arbejde med, hvad cirkulær økonomi er og de centrale principper og discipliner. Og du vil gå derfra med værktøjer til at skabe/styrke jeres strategiske plan for arbejdet med bæredygtighed og cirkulær økonomi.

 

Kursusdagens underviser: Bæredygtighedsrådgiver og forfatter Jasper Steinhausen.

mini mba, Steen Hildebrandt

Modul 5: Klimaregnskaber og livscyklusvurdering (LCA)

Vi stiller skarpt på de praktiske værktøjer, der kan (og nogle gange skal) anvendes for at dokumentere og arbejde systematisk med at forbedre sit aftryk på miljøet.

 

Med Paris-aftalen og den danske klimalov om 70 % reduktion i udledning af drivhusgasser i 2030, er det vigtigt at kende, reducere og stå til ansvar for organisationens egen udledning af drivhusgasser. Det er også vigtigt i forhold til lov- og rapporteringskrav og for at kunne holde sin virksomhed relevant i markedet.

 

Når vi taler klimaregnskaber for en organisation, bør hele værdikæden med i regnskabet. Og i takt med at flere og flere virksomheder udarbejder klimaregnskaber, vil flere kunder spørge sine leverandører om klimadata (der er korrekte og udregnet på en gennemsigtig og troværdig måde). Så når kravet kommer fra din kunde, er det rart at være klar.

 

Nogle gange ønsker kunden, at ikke blot virksomhedens klimaaftryk, men også produktets miljøaftryk er kendt. Så skal du som organisation have en livscyklusvurdering (LCA) af det enkelte produkt. En LCA er en metode til at beskrive den miljø- og klimamæssige påvirkning af et produkt eller en service i hele dets livscyklus fra ”vugge til grav”.

 

Kursusdagens underviser: Bæredygtighedrådgiver og ph.d. Louise Laumann Kjær.

mini mba, Steen Hildebrandt

Modul 6: Bæredygtighedsrapportering & intern og ekstern bæredygtighedskommunikation

En stærk bæredygtighedsrapport er et sandhedsvidne i debatten om greenwashing. Dette modul fortæller om sammenhængen mellem stærk rapportering og troværdig kommunikation, og det lærer dig at involvere dine kolleger i virksomhedens omstilling og se deres egen rolle i den.

 

Bæredygtighedsrapporten er en grundbog i virksomhedens arbejde med en bæredygtig omstilling og et kompas for troværdig kommunikation. Alligevel bliver alt for mange rapporter kun publiceret, ikke kommunikeret. En stærk bæredygtighedsrapportering er det stærkeste kommunikationskort, I har på hånden. Den sætter retning for både den interne og eksterne kommunikation. Vi ser på kommunikationstræet (fra data til dialog) og taler om, hvad du kan lære af de bedste, når det gælder rapportering.

 

Vi kommer desuden omkring værdien af medarbejderinvolvering og vigtigheden af at gå fra en målbar strategi til engagerende kommunikation. Vi arbejder med engagement, bæredygtige narrativer og om vigtigheden af at invitere alle stakeholders med på rejsen ved at give dem handlemuligheder, der kan styrke bæredygtig adfærd og fremme ansvarlige valg.

 

Undervejs lærer du at skelne mellem nøglebegreberne ESG, SDG og CSR. Du bliver introduceret til ingredienser i bæredygtighedsrapportering: tydelighed, væsentlighed, transparens, relevans og målbarhed. Og vi ser på rollemodeller inden for rapportering og arbejder med bæredygtige budskaber, stakeholdermapping og engagementstrapper.

 

Kursusdagens underviser: Bæredygtighedrådgiver Christina Blak.

Pensum

Forud for kurset vil du få tilsendt pensum til hver af de seks kursusdage, som du frit kan læse løbende i de frirum du har i måneden mellem hver af modulerne. Pensum er spækket med al den vigtigste viden om bæredygtig og varierer fra alt lige fra bøger og artikler til videoer.

 

Pensum og materiale indgår i prisen for Mini MBA i Sustainability Management, og det vil blive udleveret ved uddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.

Mød dine undervisere på kurset
Bjarne Bach Se profil
Bjarne har som partner i et konsulenthus markedsansvaret for strategisk bæredygtig udvikling. Han har rådgivet mere end 200 virksomheder i bæredygtig omstilling, med hovedfokus på hvordan de arbejder med nedsætte deres klimaaftryk. Han er en erfaren og kompetent underviser, der over de sidste 13 år har undervist mere end 3000 kursister i bæredygtig omstilling, kommunikation og strategi.
Christina Blak Se profil
Christina Blak er facilitator i verdensklasse, særligt når det kommer til virksomheders implementering af SDG’erne og rapportering på ESG. Hun er Kreativ Direktør & ESG Lead i Make. Hendes arbejde har resulteret i et hav af priser, herunder CSR-prisen, der er vundet to gange. Christina er initiativtager til og driver af ESG Barometeret, der følger C25-virksomhedernes rapportering på bæredygtighed, og hun er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.
Ida Stokkebye Rueskov Se profil
Ida er chefrådgiver ved Viegand Maagøe, hvor hun hjælper virksomheder og organisationer med at tilgængeliggøre og sætte perspektiv på ESG- og klimaarbejdet.

Hun arbejder primært med ESG- og klimastrategiarbejde - herunder strategiprocesser, baselinevurderinger, dobbeltrettet væsentlighedsvurderinger, prioritering af indsatsområder, formulering af målsætninger og forankring.

Ida er dygtig til at tilgå dagsordenen i målgruppens perspektiv, fra store internationale til små lokale virksomheder, organisationer, foreninger og fonde.

Ida har været med til at udvikle og drive en række SMV-rettede strategi-tilbud, såsom ’Klimaklar SMV’ og ’Klimaklar Produktionsvirksomhed’. Hun har udviklet strategiforløb for større virksomheders leverandører, med fokus på SBTi-tilslutning og har erfaring med at gennemføre CSRD-compliant dobbeltrettede væsentlighedsvurderinger.

Ida har en bachelor fra CBS (International Business and Politics) og en master fra KU SCIENCE (Miljø- og naturressourceøkonom).
Jasper Steinhausen Se profil
Jasper Steinhausen er forfatter til bogen ”Making Sustainability Profitable”, der i 2023 var Amazon #1 bestseller. Han er desuden fast bidragyder på finans.dk og en række udenlandske medier ift. bæredygtighed.

Han arbejder som bæredygtighedsrådgiver og var en af de første til at rådgive inden for cirkulær økonomi i Norden. Han har blandt andet været rådgiver for mastodonterne Ørsted og Grundfos og for regeringen samt en række regioner og kommuner, men fokuserer i dag særligt på SMV-segmentet.

Jasper er oprindeligt uddannet inden for Environmental and Socio-Economic Planning og har taget en række efteruddannelser siden da.
Kristoffer Nilaus Tarp Se profil
Kristoffer Nilaus Tarp er forfatter til bogen “Forretning for fremtiden – Succes med Verdensmålene”.

Han er ekspert i, hvordan bæredygtighed i stigende grad bliver et konkurrenceparameter og en værdiskaber for virksomheder og organisationer med et behov for at vinke farvel til klassiske CSR-tilgange og filantropiske tilgange og hive bæredygtighed ind i kerneforretningen og gøre bæredygtighed til en central ledelsesdisciplin.

Kristoffer er Director for Sustainability i Advice. Han sidder desuden i bestyrelser for en række bæredygtige virksomheder og laver opgaver for Mandag Morgen, CSR Forum, Danish Export Association samt en række danske erhvervsråd. Endelig er han formand for kapitalfonden Blue Equity’s Sustainability Advisory Board.

Foto: Henriette Mørk
Louise Laumann Kjær Se profil
Louise Laumann Kjær rådgiver virksomheder og institutioner med kompetenceopbygning inden for klimaregnskaber, livscyklusvurdering (LCA) og bæredygtige forretningsmodeller – og har i en længere årrække arbejdet med at opgøre klima- og miljøbelastningen forårsaget af virksomheder, produkter og services.

Louise har en ph.d. fra DTU, hvor hun udviklede metoder til at vurdere den miljømæssige bæredygtighed af servicebaserede forretningsmodeller, også kaldet ’Produkt/Service-Systemer’, som er centrale for en mere cirkulær økonomi.

Hun arbejder desuden som ekstern lektor på Aalborg Universitet, hvor hun underviser og vejleder inden for bæredygtighed.

Udover at have en usædvanligt stærk faglighed inden for bæredygtighed er Louise passioneret om undervisning og formidling af komplekse problemstillinger.
Professor Katherine Richardson (e-learning) Se profil
Katherine Richardson er professor i Biological Oceanography ved Center for Biodiversitet på Københavns Universitet. Hun er desuden adj. seniorforsker ved Bigelow Laboratory for Ocean Sciences, Boothbay, Maine i USA.

Katherine er kerneforsker i et internationalt forskerteam, der fokuserer på at identificere 'Planetary Boundaries' og står bag en lang række internationale publikationer.

Katherine har været en international frontfigur inden for bæredygtighed gennem flere årtier.
Professor Steen Hildebrandt Se profil
Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.
Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.
Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.
Mulighed for betaling via Bruttolønsordning

Hvis du selv skal betale for uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk for at høre mere om ordningen.

Medarbejderens udbytte
1

Du får en grundig teoretisk og praktisk viden om bæredygtighed og FN's Verdensmål. En viden, du nemt kan omdanne til konkrete tiltag, projekter og transformationer på en arbejdsplads.

2

Du bliver undervist af nogle af landets førende bæredygtighedseksperter, der sikrer, at du får et mærkbart kompetenceløft, du kan trække på gennem resten af din karriere.

3

Du styrker din værdi for arbejdspladsen markant, idet du er i stand til at udvikle og drive bæredygtighedsprojekter med impact.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en stærk ressource, der kan rådgive og sparre med ledelsen ift. bæredygtighedstiltag og ift. den interne og eksterne kommunikation om bæredygtighed i relation til arbejdspladsen.

2

Din arbejdsplads får mulighed for at arbejde langt mere strategisk og praktisk med bæredygtigheden og FN's Verdensmål ift. arbejdspladsen.

3

Med stærkere bæredygtighedstiltag og bæredygtighedsprojekter får din arbejdsplads mulighed for at styrke deres brand indadtil og udadtil, samtidig med, at de gør noget godt for verden og styrker egen bundlinjen.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 02. september 2024
Comwell Hotel Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 02.09.2024
 2. Modul 2: 01.10.2024
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 31.10.2024
 5. Modul 4: 28.11.2024
 6. Modul 5: 15-16.01.2025
 7. Modul 6: 25.02.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 05. september 2024
Copenhagen Marriott Hotel
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 05.09.2024
 2. Modul 2: 03.10.2024
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 05.11.2024
 5. Modul 4: 03.12.2024
 6. Modul 5: 15-16.01.2025
 7. Modul 6: 27.02.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 03. december 2024
Comwell Hotel Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 03.12.2024
 2. Modul 2: 07.01.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 04.02.2025
 5. Modul 4: 06.03.2025
 6. Modul 5: 2-3.04.2025
 7. Modul 6: 13.05.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 05. december 2024
Copenhagen Marriott Hotel
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 05.12.2024
 2. Modul 2: 09.01.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 06.02.2025
 5. Modul 4: 11.03.2025
 6. Modul 5: 2-3.04.2025
 7. Modul 6: 15.05.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 17. marts 2025
Copenhagen Marriott Hotel
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 17.03.2025
 2. Modul 2: 01.05.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 04.06.2025
 5. Modul 4: 18.08.2025
 6. Modul 5: 17-18.09.2025
 7. Modul 6: 23.10.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 19. marts 2025
Comwell Hotel Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 19.03.2025
 2. Modul 2: 29.04.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 02.06.2025
 5. Modul 4: 20.08.2025
 6. Modul 5: 17-18.09.2025
 7. Modul 6: 21.10.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 17. juni 2025
Comwell Hotel Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 17.06.2025
 2. Modul 2: 19.08.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 17.09.2025
 5. Modul 4: 23.10.2025
 6. Modul 5: 19-20.11.2025
 7. Modul 6: 15.12.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 19. juni 2025
Copenhagen Marriott Hotel
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 19.06.2025
 2. Modul 2: 21.08.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 15.09.2025
 5. Modul 4: 21.10.2025
 6. Modul 5: 19-20.11.2025
 7. Modul 6: 18.12.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 02. september 2025
Comwell Hotel Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 02.09.2025
 2. Modul 2: 30.09.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 04.11.2025
 5. Modul 4: 02.12.2025
 6. Modul 5: 07-08.01.2026
 7. Modul 6: 02.02.2026
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 04. september 2025
Copenhagen Marriott Hotel
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 04.09.2025
 2. Modul 2: 02.10.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 06.11.2025
 5. Modul 4: 04.12.2025
 6. Modul 5: 07-08.01.2026
 7. Modul 6: 05.02.2026
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 18. november 2025
Comwell Hotel Aarhus
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 18.11.2025
 2. Modul 2: 16.12.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 20.01.2026
 5. Modul 4: 24.02.2026
 6. Modul 5: 23-24.03.2026
 7. Modul 6: 28.04.2026
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 20. november 2025
Copenhagen Marriott Hotel
9.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 20.11.2025
 2. Modul 2: 18.12.2025
 3. Modul 2½: E-learning
 4. Modul 3: 22.01.2026
 5. Modul 4: 26.02.2026
 6. Modul 5: 23-24.03.2026
 7. Modul 6: 30.04.2026
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 11 flere)
Tilmelding Mini MBA i Sustainability Management
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Mini MBA i Sustainability Management
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Mini MBA i Sustainability Management
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Meget kompetente undervisere - man føler sig tryg i at få nyeste og dybeste viden om emnet. Et rigtig godt afsæt til at fordybe og specialisere sig yderligere i bæredygtighed. Det har virkelig givet mig "blod på tanden".

  Lise Bech Pedersen

  Fantastiske undervisere og yderst relevant viden, også selvom udviklingen i feltet foregår med lynets hastighed! Jeg føler mig klædt kompetent på til opgaven med et nyt sprog, begreber, tilgange og sammenhængsforståelse. Underviserne og arrangørerne har været utroligt hjælpsomme, og under hele forløbet har de været klar med uddybende svar, også på tekniske spørgsmål, samt sparring. Jeg kunne sagtens se mig selv deltage i andre forløb fra Aros Business Academy på et senere tidspunkt. Tak for et fantastisk forløb. Store roser og en kæmpe anbefaling herfra!

  Søren Würtz Bredahl

  Super stærk undervisning, kompetent, inspirerende, bygget op på solid viden og erfaring, virkelig fedt at være en del af. Super god uddannelse, der giver et bredt men samtidig grundigt indblik i teorier, udfordringer og potentialer omkring bæredygtighedsdagsordenen.

  Lasse Schuleit

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.