Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål

Du får ikke det, du fortjener, men det du forhandler! Tag på dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik og bliv en dygtig forhandler.

Dit udbytte af dette kursus:

 • Forhandlingens forberedelse
 • Forhandlingstyper, -strategi og -stil
 • 4-D ForhandlingTM og positiv overtalelse
 • Standpunkter kontra interesser
 • Tillid, spørgeteknik og aktiv lytning
 • Kropssprog og forhandlingsmiljøer
 • Konfliktløsning og at tackle problematiske forhandlinger.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 26. august 2024, København 10. september 2024, Aarhus
Varighed 2 dage
Pris 9.400 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Et kursus du skulle have været på for længe siden! Dette kursus i forhandlingsteknik lærer dig ikke alene de grundlæggende værktøjer til at forhandle. Det giver dig overskud til at finde kreative og begavede løsninger, der skaber merværdi for begge parter. Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt forhandlingsekspert.

Kurset er ikke en udgift, men en værdifuld investering! 

Hvis du som eksempel køber og sælger produkter for sammenlagt en million kr. årligt, og du efter kurset forhandler 10 % bedre aftaler hjem, vil dine nye kompetencer generere 100.000 kr. blot på ét år. En bedre investering er svær at finde.

Du får ikke, hvad du fortjener – du får, hvad du forhandler!

Forhandling er en personlig kompetence, som med det rette fokus skaber både resultater og gennemslagskraft. Efter dette kursus i forhandlingsteknik er du i stand til at forstå, hvordan du kunne have fået meget mere værdi af dine tidligere forhandlinger. Og ikke mindst: Du vil kunne forberede og gennemskue fremtidige forhandlinger, så du når de mål, du har sat dig. 

Forberedelse er ikke bare vigtigt
– det er ALT

Det essentielle i enhver forhandling er forberedelsen, der skal være systematisk og grundig. På dette kursus i forhandlingsteknik lærer du at gribe forberedelsen an på en professionel, overskuelig og effektiv måde. Du får desuden sat begreber på forhandlingsstrategier, forhandlingsstil, forhandlingstaktikker, kropssprog, forhandlingsmiljøer og meget mere.

Fokus på praktisk forhandlingsteknik

Du vil lære at forhandle via øvelser og se en prisvindende forhandlingsvideo, så du får indlært forhandling ved flere læringsformer, og dine nye forhandlingskompetencer kan fæstnes solidt i din personlige værktøjskasse.

Konflikthåndtering og konfliktløsning

Selv med god forberedelse er det dog ikke altid, at forhandlingerne går som planlagt. Alle forhandlere kommer ud for forhandlinger, hvor der opstår konflikter. På dette kursus vil du lære, hvad du kan gøre for at løse konflikter, der opstår undervejs i forhandlingen.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Bliv en ekspert i forhandling! Vi arbejder med de forskellige forhandlingstyper, professionel forberedelse, forhandlingsemner og 4-D forhandling.
 • Adskil folk fra problemer. Vi lærer om prinicpled negotiation, Harvard-modellen og konfliktnedtrapning.
 • Forberedelse – the key to succes. Det er vigtigt, at du kender dine standpunkter og interesser, før du går ind i en forhandling. Her arbejder vi med begreberne: BATNA, reservation, target, framing og anchoring.
 • Dit nonverbale sprog er essentielt for din tillid. Vi stiller skarpt på forhandlingsstrategi og forhandlingsstil.
 • Bliv bedre til at lytte. Vi træner aktiv lytning, og hvordan du får modparten til at tale. Desuden arbejder vi med ØBS-modellen og de 3 adfærdstyper.

Programmet for kursets anden dag

 • How to spot a lie. Du lærer at afsløre, hvorvidt folk lyver gennem deres verbale træk. Vi arbejder med begreberne soft and sweet spots.
 • 93 % af effektiv kommunikation skyldes kropssprog og intonation. Så hvordan kommunikerer duvellykket,uden at kunne se modparten i øjnene?  Her træner vi effektiv kommunikation over mail og telefon.
 • Guide til forhandling: Stanford forhandlingsvideo– The sluggers come home!
 • Getting past no. På dagens sidste punkt lærer du at tackle den besværlige modpart til din egen fordel med udgangspunkt i 5 konkrete løsningsmodeller.
Undervisere
Mikkel Se profil
Mikkel er nok landets største ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han er chefadvokat og ekstern lektor i Juridisk Forhandling samt i the International Negotiation Competition (INC) ved Aarhus Universitet. Han underviser desuden i "Clues of Conception" og ”spot en løgn/Spot a Lie” (der i øvrigt har lagt fundament til en kendt tv-serie).
 
Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (”Body langauge, verbal leaks & clues of deception”) ved Queen’s University i Belfast og har desuden været Master Class forelæser (”4-D Negotiation & Persuasion”) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien og dommer hos International Chamber of Commerce, Paris.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Vi forhandler alle hver eneste dag. Forhandling er en personlig kompetence, der er relevant og brugbar for alle mennesker. Kurset er derfor ikke afgrænset til én særlig målgruppe, men henvender sig til alle som fx projektledere, sælgere, indkøbere, jurister, chefer og HR-medarbejdere. Også medarbejdere i kommuner og andre offentlige myndigheder, der er i dialog med borgerne, kan have stort udbytte af dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik. 

Aros tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her eller ringe til tlf. 70 278 279.

 

Konstruktiv og professionel forhandling

På dette kursus bliver du klædt på til at forhandle konstruktivt og professionelt. Du får de bedst teknikker til at forhandle langsigtet og du lærer, at øge din gennemslagskraft over for eksempelvis kunder, kolleger, din chef og samarbejdspartnere.

 

Skab resultater

Uden at vi tænker over det, bevæger vi os konstant i situationer, der kræver forhandling. Jo mere forberedt du er, desto mere sikker er du i en forhandlingssituation. Og når du er sikker skaber du resultater for dig selv og din virksomhed. På dette kursuslærer du at gribe en forhandling systematisk og professionelt an, så du kan blive endnu mere sikker og overbevisende ved forhandlingsbordet.

 

Skab win-win situationer

Du får en grundlæggende og praktisk introduktion til de vigtigste værktøjer inden for forhandlingsteknik. Vi sætter fokus på at skabe win-win situationer og bedre resultater, så du kan bevare de gode relationer på det lange løb.

 

Med dine nye redskaber i baghånden bliver du ikke alene bedre til at forhandle, du vil også opleve, at du får mere overskud til at finde på kreative løsninger, hvilket skaber værdi for begge parter. Du lærer, at skabe bedre resultater og får redskaberne til at blive en god ambassadør for din virksomhed.

 

Hvem henvender kurset sig til?

Dette kursus i forhandlingsteknik er for dig, som ønsker at opnå større kendskab til forhandlingsteknik og arbejde mere systematisk med at planlægge og eksekvere forhandlinger. På kurset er der fokus på forhandlinger i et bredt perspektivt. Det vil sige, at forhandliner både kan være med kunder, leverandører, samarbejdspartnere, medarbejdere, kolleger med flere. Kurset er tilpasset dig og dine behov, så du kan få størst muligt udbytte.

Medarbejderens udbytte
1

Når du bliver en suveræn forhandler, kommer dine budskaber klart og utvetydigt igennem. Når du forhandler klokkeklart og utvetydigt, virker du overbevisende og fjerner al tvivl om dine intentioner.

2

Forhandling og tillid hænger sammen. Hvis du fremstår sympatisk og troværdig, skaber du tillid. På kurset lærer du både at kommunikere selvsikkert og at lytte aktivt så både du, og din forhandlingspartner, kan gå tilfredse ud af døren.

3

At være en god og sympatisk forhandler er en kvalitet, der rækker ud over dit professionelle liv – når du bliver en god forhandler, kommer det dig også til gode i dit privat- og familieliv.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Når du bliver en målrettet og selvsikker forhandler bliver det tydeligt for dine omgivelser. Du vil smitte dine kolleger med din fornyede energi, hvilket skaber et forbedret arbejdsmiljø.

2

Du får en værktøjskasse propfyldt med teoretisk og metodisk viden, du kan dele ud af: Når du bliver en mesterforhandler vil det give et konstruktivt løft til din virksomheds interne og eksterne forhandlingsniveau.

3

Du bliver en haj til assertiv kommunikation og aktiv lytning. Det lærer dig at skabe forhandlinger, hvor alle føler sig både hørt og forstået. Dette er nyttige kompetencer, der kan gyde olie på vandene i potentielle forhandlingskonflikter på din arbejdsplads.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 26. august 2024 - 27. august 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 10. september 2024 - 11. september 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 20. november 2024 - 21. november 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 10. december 2024 - 11. december 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 27. januar 2025 - 28. januar 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 05. februar 2025 - 06. februar 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 02. april 2025 - 03. april 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 07. maj 2025 - 08. maj 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
9.400 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 7 flere)
Tilmelding Forhandlingsteknik – sådan når du dine mål
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset var af rigtig god kvalitet med stor faglig kompetence fra underviserens side. Kurset får stor indflydelse, da jeg har fået nogle stærke værktøjer i forhold til forhandlingssituationer.

  Lars Egelund Mathes

  Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren. Rammerne var hyggelige, indholdet tætpakket, og underviseren havde de bedste forudsætninger. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har særligt lært, hvor stor betydning psykologi, forberedelse og takt og tone har, for at en forhandling synes vellykket for begge parter.

  Richard John Neumeister

  Det var et super inspirerende kursus, der kan bruges til meget andet end bare mit daglige arbejde. Underviseren var meget engageret og havde tilpasset niveauet og stoffet efter vores behov.

  Jimmy Jørgensen

  Supergodt kursus med en dygtig kursusleder. Jeg har fået mange praktiske redskaber med hjem, og en meget bedre tilgang til kommende forhandlinger i hverdagen.

  Nick Thingholm Baandrup

  Rigtig godt kursus. Jeg ikke er i tvivl om at jeg kan og vil bruge mine nye redskaber fremover.

  Kim Borup 

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.