Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål

Du får ikke det, du fortjener, men det du forhandler! Tag på dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik og bliv en dygtig forhandler.

Et kursus du skulle have været på for længe siden! Dette kursus i forhandlingsteknik lærer dig ikke alene de grundlæggende værktøjer til at forhandle. Det giver dig overskud til at finde kreative og begavede løsninger, der skaber merværdi for begge parter. Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt forhandlingsekspert.

 

 

Dit udbytte af dette kursus:

  • Forhandlingens forberedelse
  • Forhandlingstyper, -strategi og -stil
  • 4-D ForhandlingTM og positiv overtalelse
  • Standpunkter kontra interesser
  • Tillid, spørgeteknik og aktiv lytning
  • Kropssprog og forhandlingsmiljøer
  • Konfliktløsning og at tackle problematiske forhandlinger.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 30. januar 2019, København 20. februar 2019, Aarhus
Varighed 2 dage
Pris 9.400 kr. ekskl. moms. / 7.990 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Kurset er ikke en udgift, men en værdifuld investering! 

Hvis du som eksempel køber og sælger produkter for sammenlagt en million kr. årligt, og du efter kurset forhandler 10 % bedre aftaler hjem, vil dine nye kompetencer generere 100.000 kr. blot på ét år. En bedre investering er svær at finde.

Du får ikke, hvad du fortjener – du får, hvad du forhandler!

Forhandling er en personlig kompetence, som med det rette fokus skaber både resultater og gennemslagskraft. Efter dette kursus i forhandlingsteknik er du i stand til at forstå, hvordan du kunne have fået meget mere værdi af dine tidligere forhandlinger. Og ikke mindst: Du vil kunne forberede og gennemskue fremtidige forhandlinger, så du når de mål, du har sat dig. 

Forberedelse er ikke bare vigtigt
– det er ALT

Det essentielle i enhver forhandling er forberedelsen, der skal være systematisk og grundig. På dette kursus i forhandlingsteknik lærer du at gribe forberedelsen an på en professionel, overskuelig og effektiv måde. Du får desuden sat begreber på forhandlingsstrategier, forhandlingsstil, forhandlingstaktikker, kropssprog, forhandlingsmiljøer og meget mere.

Fokus på praktisk forhandlingsteknik

Du vil lære at forhandle via øvelser og se en prisvindende forhandlingsvideo, så du får indlært forhandling ved flere læringsformer, og dine nye forhandlingskompetencer kan fæstnes solidt i din personlige værktøjskasse.

Konflikthåndtering og konfliktløsning

Selv med god forberedelse er det dog ikke altid, at forhandlingerne går som planlagt. Alle forhandlere kommer ud for forhandlinger, hvor der opstår konflikter. På dette kursus vil du lære, hvad du kan gøre for at løse konflikter, der opstår undervejs i forhandlingen.

Læring gennem flere kanaler

Kurset benytter sig af flere læringsprocesser og -kanaler, herunder professionel teori, gode eksempler fra virkeligheden, praktiske øvelser, videoer og plenumdrøftelser af emnerne. Det giver dig de bedste forudsætninger for at suge din nye viden til dig fra flere vinkler. Forud for kurset tager du også en lille læringstest og svarer på nogle spørgsmål, så underviseren kender lidt mere til dig forud for kurset.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil kurset som et internt kursus!

Som virksomhed, organisation, kommune eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i forhandlingsteknik som internt kursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

Andre relevante kurser

Kursus i mundtlig kommunikation
Kursus i konflikthåndtering og kommunikation
Kursus i assertiv kommunikation
Aros Mini MBA

Undervisere
Mikkel Gudsøe Se profil
Mikkel er nok landets største ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han er chefadvokat og ekstern lektor i Juridisk Forhandling samt i the International Negotiation Competition (INC) ved Aarhus Universitet. Han underviser desuden i "Clues of Conception" og ”spot en løgn/Spot a Lie” (der i øvrigt har lagt fundament til en kendt tv-serie).
 
Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (”Body langauge, verbal leaks & clues of deception”) ved Queen’s University i Belfast og har desuden været Master Class forelæser (”4-D Negotiation & Persuasion”) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien og dommer hos International Chamber of Commerce, Paris. Du kan møde Mikkel på vores kurser i forhandlingsteknik i Aarhus. 
Morten Kragh-Sørensen Se profil
Morten har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år – både som underviser og på konsulentbasis. Derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for både salg og marketing. Det giver ham et enormt erfaringsgrundlag at undervise ud fra, eftersom han formår både at formidle sin viden og samtidig relatere den til “den virkelige verden”.
 
Morten er uddannet jurist, med speciale i juridisk forhandling, og er ansat som lektor i erhvervsjura på Niels Brock. I hans undervisning lægger han vægt på det teoretiske fundament kombineret med den konkrete, praktiske erfaring. Du kan møde Morten på vores kurser i forhandlingsteknik i København.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Vi forhandler alle hver eneste dag. Forhandling er en personlig kompetence, der er relevant og brugbar for alle mennesker. Kurset er derfor ikke afgrænset til én særlig målgruppe, men henvender sig til alle som fx projektledere, sælgere, indkøbere, jurister, chefer og HR-medarbejdere. Også medarbejdere i kommuner og andre offentlige myndigheder, der er i dialog med borgerne, kan have stort udbytte af dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik. 

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Når du bliver en suveræn forhandler, kommer dine budskaber klart og utvetydigt igennem. Når du forhandler klokkeklart og utvetydigt, virker du overbevisende og fjerner al tvivl om dine intentioner.

2

Forhandling og tillid hænger sammen. Hvis du fremstår sympatisk og troværdig, skaber du tillid. På kurset lærer du både at kommunikere selvsikkert og at lytte aktivt så både du, og din forhandlingspartner, kan gå tilfredse ud af døren.

3

At være en god og sympatisk forhandler er en kvalitet, der rækker ud over dit professionelle liv – når du bliver en god forhandler, kommer det dig også til gode i dit privat- og familieliv.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Når du bliver en målrettet og selvsikker forhandler bliver det tydeligt for dine omgivelser. Du vil smitte dine kolleger med din fornyede energi, hvilket skaber et forbedret arbejdsmiljø.

2

Du får en værktøjskasse propfyldt med teoretisk og metodisk viden, du kan dele ud af: Når du bliver en mesterforhandler vil det give et konstruktivt løft til din virksomheds interne og eksterne forhandlingsniveau.

3

Du bliver en haj til assertiv kommunikation og aktiv lytning. Det lærer dig at skabe forhandlinger, hvor alle føler sig både hørt og forstået. Dette er nyttige kompetencer, der kan gyde olie på vandene i potentielle forhandlingskonflikter på din arbejdsplads.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 30. jan 2019 - 31. jan 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 20. feb 2019 - 21. feb 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 10. apr 2019 - 11. apr 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 13. maj 2019 - 14. maj 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 02. sep 2019 - 03. sep 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 18. sep 2019 - 19. sep 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 30. okt 2019 - 31. okt 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 6 flere)
Tilmelding Forhandlingsteknik – sådan når du dine mål
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren. Rammerne var hyggelige, indholdet tætpakket, og underviseren havde de bedste forudsætninger. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har særligt lært, hvor stor betydning psykologi, forberedelse og takt og tone har, for at en forhandling synes vellykket for begge parter.

Richard John Neumeister

Det var et super inspirerende kursus, der kan bruges til meget andet end bare mit daglige arbejde. Underviseren var meget engageret og havde tilpasset niveauet og stoffet efter vores behov.

Jimmy Jørgensen

Supergodt kursus med en dygtig kursusleder. Jeg har fået mange praktiske redskaber med hjem, og en meget bedre tilgang til kommende forhandlinger i hverdagen.

Nick Thingholm Baandrup

Rigtig godt kursus. Jeg ikke er i tvivl om at jeg kan og vil bruge mine nye redskaber fremover.

Kim Borup 

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.