Mundtlig kommunikation

Få styr på din kommunikationsstil og lær, hvordan du kommunikerer bestemt, men positivt.

Dette kursus giver dig viden og værktøjer til at styrke din mundtlige kommunikation, så du kan kommunikere klart og tydeligt – samtidig med at dine omgivelser opfatter dig positivt. Efter kurset er du blevet meget klogere på din egen kommunikationsstil, og på hvordan den påvirker dine kolleger og spiller sammen med andre kommunikationsstile.

 

 

Det lærer du på dette kursus: 

  • At skabe overensstemmelse mellem dine intentioner, dine konkrete ord, dit tonefald og dit kropssprog
  • At kommunikere tydeligt, så du får fortalt det, der er vigtigt for dig, samtidig med at dine omgivelser føler sig set, hørt og forstået
  • At påvirke samtalen i den retning, du ønsker
  • At forstå de forskellige kommunikations-stile
  • At give og modtage feedback
  • At nedtrappe en mulig konflikt.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 05. december 2018, Aarhus 16. januar 2019, København
Varighed 2 dage
Pris 8.500 kr. ekskl. moms. / 7.225 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Kommunikation handler om samspillet mellem mennesker

Kommunikation er noget, der konstrueres mellem mennesker. Den ene part i en samtale kan ikke alene styre samtalens mening og stemning – uanset hvor forberedt og velformuleret man end er. Det betyder, at man i bestræbelsen på at medvirke til en god snak konstant må have blik og øre for både ens egne og den andens tanker, følelser og udsagn. På kurset arbejder vi hele tiden med denne dobbelthed i baghovedet, så vores evne til at håndtere kompleksiteten styrkes.

Hvornår oplever du, at en samtale er velfungerende?

Det er der naturligvis ikke noget entydigt svar på, men vi kender alle fornemmelsen af en respektfuld og konstruktiv snak – også selvom det er et følsomt emne, som fx kritisk feedback til eller fra en kollega. Vi indkredser de parametre, der typisk skaber værdifulde samtaler, så du fremover får større indflydelse på den enkelte samtales kvalitet.

 

Bliv klogere på din egen kommunikationsstil – og de andres!

På kurset får du skærpet din indsigt i netop din kommunikationsstil i forskellige sammenhænge, og du får inspiration til at videreudvikle de vaner og mønstre, som du gerne vil justere. Du bliver desuden trænet i at håndtere nogle af de attituder hos andre mennesker, som du oplever udfordrende.

 

Et praksisorienteret kursus

Selvfølgelig skal du introduceres for en række centrale kommunikationsbegreber og –modeller. Men kursets hovedvægt er lagt på det praktiske, da vi tror på, at det skaber den største læring. Derfor vil du på kurset gennemgå en lang række øvelser og træning, så al det teoretiske stof blive koblet til konkrete oplevelser ’på gulvet’. Desuden vil vi bede dig medbringe nogle konkrete cases på kurset, som vi arbejder med undervejs.

 

Hvem bør deltage på dette kursus?

Målgruppen for dette kursus er meget bred, idet alle mennesker, der vil videreudvikle deres kommunikationskompetencer, kan bruge værktøjerne. Kurset er altså både for:

  • Medarbejdere
  • Mellemledere
  • Topledere
Underviser
Michael Se profil
Michael har arbejdet med mundtlig kommunikation i praksis siden 1998, og han har stor erfaring med at undervise mange forskellige faggrupper. Udover at undervise anvender han i det daglige de forskellige kommunikationsværktøjer, når han arbejder som proceskonsulent, coach og psykoterapeut.
 
Michael er en struktureret og levende underviser, der bruger sin teoretiske ballast og teaterfærdigheder til at skabe et meget motiverende læringsrum.

Michael er uddannet dramaturg fra Århus Universitet og MA i ’Drama in education’ fra University of Central England i Birmingham. Desuden er han efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i mundtlig kommunikation, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Medarbejderens udbytte
1

Klokkeklart kommunikation udrydder hverdagens små, besværlige misforståelser. Efter kurset kan du derfor ser frem til mere positiv energi i din hverdag, når du bliver fri for de stemningsdræbende konflikter.

2

Du bliver bevidst om din egen, og andre menneskers, individuelle kommunikationsstil. Det gør dig i stand til at afkode enhver kommunikationssituation, og tilpasse din egen kommunikation, så du får dine budskaber utvetydigt og selvsikkert igennem.

3

Sikker kommunikation er lig med kontrol i kommunikationssituationen. Du bliver i stand til, at formulere dine pointer, så de kommer igennem nøjagtigt som du ønsker.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Når du bliver selvsikker i din mundtlige kommunikation, bliver du et aktiv for din arbejdsplads, da din nye energi vil forbedre din generelle arbejdsindsats.

2

Du kommer hjem med en værktøjskasse, fyldt med redskaber du kan dele med dine kolleger, og give hele virksomhedens eller afdelingens mundtlige kommunikation et løft.

3

God energi breder sig som ringe i vandet – når du kommer hjem med ny konstruktiv viden om mundtlig kommunikation, vil det gavne virksomhedens arbejdsmiljø over hele linjen.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 05. dec 2018 - 06. dec 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
5. december 2018 kl. 10.00-17.00
6. december 2018 kl. 08.00-15.00
København 16. jan 2019 - 17. jan 2019
Aros Konference, København
16. januar 2019 kl.10:00-17:00
17. januar 2019 kl. 08.00-15.00
Aarhus 06. feb 2019 - 07. feb 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
6. februar 2019 kl. 10:00-17:00
7. februar 2019 kl. 08.00-15.00
København 20. mar 2019 - 21. mar 2019
Aros Konference, København
20. marts 2019 kl. 10:00-17:00
21. marts 2019 kl. 08.00-15.00
Aarhus 08. maj 2019 - 09. maj 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8. maj 2019 kl 10:00 - 17:00
9. maj 2019 kl 08:00 - 15:00
København 12. jun 2019 - 13. jun 2019
Aros Konference, København
12. juni 2019 kl 10:00 - 17:00
13. juni 2019 kl 08:00 - 15:00
Swipe og se datoer ( 5 flere)
Tilmelding Mundtlig kommunikation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Mundtlig kommunikation
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Mundtlig kommunikation

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Kvaliteten af kurset var helt i top! Underviseren var empatisk, inspirerende og dygtig, og han formåede at skabe et rum, hvor vi blev udfordret på nogle svære temaer. Kurset vil have stor indflydelse for mit arbejdsliv fremover, da mundtlig kommunikation er en stor del af mine arbejdsopgaver.

Kristin Kledal

Rigtig god kursusoplevelse, som vil have positiv indflydelse fremover. Underviseren var dygtig og han havde en super indlevelsesevne.

Elisabeth Hansen 

Et godt og bredt kursus, hvor jeg har lært meget om mig selv.

Torben Nielsen

Virkelig et godt kursus, som jeg har fået en masse ud af – jeg kan bruge de nye redskaber til min mundtlige kommunikation.

Helle Bruun Olsen

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.