Assertiv kommunikation

Skær igennem uden at blive upopulær. Med assertiv kommunikation kommunikerer du anerkendende og positivt - og det skaber resultater.

Vil du gerne blive bedre til at kommunikere klart, positivt, effektfuldt og anerkendende? Så er dette kursus i assertiv kommunikation (assertion) det helt rette for dig. Kurset vil give dig større personlig power samtidig med, at du styrker dine relationer til andre. Du får desuden testet din personlige kommunikationsstil og konfliktstil.

 

På dette kursus i assertiv kommunikation lærer du blandt andet at:

 • få dit budskab klart og hensigtsmæssigt frem
 • løse og forebygge konfliktsituationer
 • få større gennemslagskraft i din kommunikation
 • kommunikere effektivt med forskellige persontyper og målgrupper
 • forstå og anvende begrebet assertion
 • forstå dit eget kommunikationsmønster
 • tænke i muligheder frem for begrænsninger.
Næste kursusstart Se alle datoer 24. september 2019, Aarhus 30. september 2019, København
Varighed 2 dage
Scroll down

Assertiv kommunikation giver dig større succes

Begrebet assertion og assertiv kommunikation handler om at kommunikere med et dobbeltmål for øje: For det første skal du respektere dig selv, så du opnår den nødvendige power til at sætte dig igennem. For det andet skal du samtidig respektere og lytte til andre i kommunikationen. Fordi assertiv kommunikation er klar, positiv og anerkendende kommunikation, kan den hjælpe dig til at skabe bedre relationer og få større succes. 

Assertionstræning skaber resultater på bundlinjen

Mestrer du assertiv kommunikation, vil de gavnlige effekter sprede sig som ringe i vandet gennem organisationen. Kunder, der bliver mødt med positiv kommunikation, kommer igen. Ledere, der kommunikerer assertivt, får lettere deres medarbejdere med sig. Og medarbejdere, der kommunikerer assertivt indbyrdes, kan lettere udfolde deres fulde potentiale i en konstruktiv hverdag. Og det er noget, der skaber resultater – helt nede på bundlinjen.

Få testet din egen kommunikation!

På kurset lærer du at kommunikere hensigtsmæssigt og effektivt med forskellige persontyper. Desuden får hver deltager mulighed for at teste sit eget kommunikationsmønster, og hver deltager finder ud af, hvordan assertion virker bedst for lige præcis dem. Du laver i løbet af kurset en test, der viser din personlige kommunikationsstil og din konfliktstil. Efter kurset kommer du således hjem med en masse nye indsigter og teknikker, som du kan implementere direkte i din egen hverdag.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

Konflikter, pressede situationer og selvkontrol

 • Du bliver klogere på, hvad kommunikation er og på kommunikationstrekantens aspekter.
 • Hjernens alarmsystem – altid på vagt! Vi arbejder med hjernens opbygning, hvorfor konflikter opstår, konflikttrappen og din personlige konfliktstil.
 • Assertion – vejen til resultater og gode relationer. Vi gennemgår 4 konkrete måder at håndtere pres på med udgangspunkt i refleksionsøvelser. Derudover får du testet din egen personlige stil.
 • Hvordan beroliger man sig selv i en presset situation? Lær at sætte anker og få styr på dine følelser, selv i de mest pressede situationer.

Programmet for kursets anden dag

Konflikthåndtering og aktiv lytning

 • Vi stiller skarpt på værdier og deres betydning i vores liv. Her får du afklaret dine egne værdier
 • Vi arbejder med verbal assertion og assertive feedback-modeller.
 • Bliv en aktiv lytter! Vi fokuserer på cirkulær spørgeteknik, fokus og nærvær.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle mennesker, der vil forbedre deres hverdag og videreudvikle deres kommunikationskompetencer, kan bruge værktøjerne. Gennem assertiv kommunikation skaber man også positive resultater på bundlinjen. Kurset er altså både for medarbejdere, mellemledere og topledere.

Underviser
Lene Se profil
Lene har over 10 års erfaring med HR og organisationsudvikling med mennesket i fokus. På CV’et har hun nemlig titler som både HR-partner, HR Manager og kommunikationsrådgiver i store og små organisationer. Desuden er hun certificeret coach, og det giver hende en glimrende evne til at udforske barrierer og ressourcer samt udvikle kompetencerne hos sine kursister.

Lene brænder for at hjælpe folk med deres personlige udvikling og højne deres bevidsthed om dem selv til gavn for lederskab, arbejdsmiljø og trivsel. Hun er uddannet cand.merc, men har derudover videreuddannet sig indenfor både mindfulness, positiv psykologi og personligt lederskab.

Du møder Lene på kurserne i Aarhus.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide

Når du tilmelder dig dette kursus i assertiv kommunikation, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus kun til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Du lærer at formulere dig klart og utvetydigt. Dine pointer bliver soleklare, når du lærer at fængsle og fastholde folks opmærksomhed.

2

Ved hjælp af tests, vil du på kurset finde ud af, hvilken kommunikationsstil, du benytter dig af. Gennem tests får du indblik i, hvilken kommunikationsstil og konfliktstil du selv benytter dig af. Med dette udgangspunkt bliver du vejledt til at få en mere assertiv kommunikation.

3

Du lærer at spotte konfliktoptrapning i ordentlig tid. Du får også konkrete værktøjer til at arbejde med konflikthåndtering, der skaber et mere afbalanceret og produktivt arbejdsmiljø.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Kurset giver dig skarpe kommunikationsevner: Når du kommunikerer klart og tydeligt får din arbejdsgiver et forbedret arbejdsklima renset for misforståelser.

2

Det gode arbejdsmiljø bliver reflekteret udadtil. Din virksomhed får bedre relationer til kunder og borgere, i takt med, at den interne kommunikation forbedres.

3

Kurset lærer dig at udnytte muligheder i stedet for at lade dig hæmme af begrænsninger. Når din arbejdsindsats bliver mere kreativ og løsningsorienteret, vil det optimere din virksomheds produktivitet.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 24. sep 2019 - 25. sep 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 30. sep 2019 - 01. okt 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 23. okt 2019 - 24. okt 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 25. nov 2019 - 26. nov 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 09. dec 2019 - 10. dec 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Aarhus 03. feb 2020 - 04. feb 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 24. feb 2020 - 25. feb 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
København 23. mar 2020 - 24. mar 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 30. mar 2020 - 31. mar 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Aarhus 02. jun 2020 - 03. jun 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 08. jun 2020 - 09. jun 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 10 flere)
Tilmelding Assertiv kommunikation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Assertiv kommunikation
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Assertiv kommunikation

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Jeg synes, at underviseren er fantastisk! Hun forstår at fastholde vores opmærksomhed hele dagen samtidig med, at hun putter gode informationer i hovedet på os. Hun involverer os og gør undervisningen interessant.

Dorthe Holm Larsen

Nadia er en helt og aldeles fremragende underviser, som på meget sympatisk vis formår at få alle med i undervisningen og at gøre stoffet interessant og levende.

Rikke Landgren

Kurset var af meget god kvalitet, og det vil få stor indflydelse for mig. Underviseren var dygtig til at tilpasse kurset til os, og hvis man kom med noget konkret man ville have belyst, blev det gjort uden problemer.

Susanne Christiansen

Underviseren er meget inspirerende, medlevende og synes at fornemme hvem og hvor (mentalt) kursisterne er. Hun har prøvet meget og har en god erfaring at dele og give ud af samtidig med at hun ikke kun ser sine egne synspunkter og lærdom som det ene rigtige. Hun er ikke tør eller 'gået i stå'.

Sussi Kragh 

Kurset har allerede haft stor indflydelse på mit arbejde, og jeg slapper mere af og er blevet bedre til at vide, hvad jeg skal tage med hjem, og hvad jeg skal lade blive. Det var et suverænt kursus og meget indholdsrigt, og det var rart, at der var plads til den enkelte person.

Helle Andersen Beyer

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.