Assertiv kommunikation

Skær igennem uden at blive upopulær. Med assertiv kommunikation kommunikerer du anerkendende og positivt - og det skaber resultater.

Vil du gerne blive bedre til at kommunikere klart, positivt, effektfuldt og anerkendende? Så er dette kursus i assertiv kommunikation (assertion) det helt rette for dig. Kurset vil give dig større personlig power samtidig med, at du styrker dine relationer til andre. Du får desuden testet din personlige kommunikationsstil og konfliktstil.

 

På dette kursus i assertiv kommunikation lærer du blandt andet at:

  • få dit budskab klart og hensigtsmæssigt frem
  • løse og forebygge konfliktsituationer
  • få større gennemslagskraft i din kommunikation
  • kommunikere effektivt med forskellige persontyper og målgrupper
  • forstå og anvende begrebet assertion
  • forstå dit eget kommunikationsmønster
  • tænke i muligheder frem for begrænsninger
  • vende blikket indad og tænke positivt om dig selv og dine omgivelser.
Næste kursusstart Se alle datoer 26. november 2018, Aarhus 10. december 2018, København
Varighed 2 dage
Pris 8.500 kr. ekskl. moms. / 7.225 kr. med 15 % kollegarabat
Scroll down

Assertiv kommunikation giver dig større succes

Begrebet assertion og assertiv kommunikation handler om at kommunikere med et dobbeltmål for øje: For det første skal du respektere dig selv, så du opnår den nødvendige power til at sætte dig igennem. For det andet skal du samtidig respektere og lytte til andre i kommunikationen. Fordi assertiv kommunikation er klar, positiv og anerkendende kommunikation, kan den hjælpe dig til at skabe bedre relationer og få større succes.

 

Assertionstræning skaber resultater på bundlinjen

Mestrer du assertiv kommunikation, vil de gavnlige effekter sprede sig som ringe i vandet gennem organisationen. Kunder, der bliver mødt med positiv kommunikation, kommer igen. Ledere, der kommunikerer assertivt, får lettere deres medarbejdere med sig. Og medarbejdere, der kommunikerer assertivt indbyrdes, kan lettere udfolde deres fulde potentiale i en konstruktiv hverdag. Og det er noget, der skaber resultater – helt nede på bundlinjen.

 

Få testet din egen kommunikation!

På kurset lærer du at kommunikere hensigtsmæssigt og effektivt med forskellige persontyper. Desuden får hver deltager mulighed for at teste sit eget kommunikationsmønster, og hver deltager finder ud af, hvordan assertion virker bedst for lige præcis dem. Du laver i løbet af kurset en test, der viser din personlige kommunikationsstil og din konfliktstil. Efter kurset kommer du således hjem med en masse nye indsigter og teknikker, som du kan implementere direkte i din egen hverdag.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle mennesker, der vil forbedre deres hverdag og videreudvikle deres kommunikationskompetencer, kan bruge værktøjerne. Gennem assertiv kommunikation skaber man også positive resultater på bundlinjen. Kurset er altså både for medarbejdere, mellemledere og topledere.

Underviser
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide

Når du tilmelder dig dette kursus i assertiv kommunikation, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Medarbejderens udbytte
1

Du lærer at formulere dig klart og utvetydigt. Dine pointer bliver soleklare, når du lærer at fængsle og fastholde folks opmærksomhed.

2

Ved hjælp af tests, vil du på kurset finde ud af, hvilken kommunikationsstil, du benytter dig af. Gennem tests får du indblik i, hvilken kommunikationsstil og konfliktstil du selv benytter dig af. Med dette udgangspunkt bliver du vejledt til at få en mere assertiv kommunikation.

3

Du lærer at spotte konfliktoptrapning i ordentlig tid. Du får også konkrete værktøjer til at arbejde med konflikthåndtering, der skaber et mere afbalanceret og produktivt arbejdsmiljø.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Kurset giver dig skarpe kommunikationsevner: Når du kommunikerer klart og tydeligt får din arbejdsgiver et forbedret arbejdsklima renset for misforståelser.

2

Det gode arbejdsmiljø bliver reflekteret udadtil. Din virksomhed får bedre relationer til kunder og borgere, i takt med, at den interne kommunikation forbedres.

3

Kurset lærer dig at udnytte muligheder i stedet for at lade dig hæmme af begrænsninger. Når din arbejdsindsats bliver mere kreativ og løsningsorienteret, vil det optimere din virksomheds produktivitet.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 26. nov 2018 - 27. nov 2018
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
26. november 2018 kl. 10.00-17.00
27. november 2018 kl. 08.00-15.00
København 10. dec 2018 - 11. dec 2018
Aros Konference, København
10. december 2018 kl 09:00 - 16:00
11. december 2018 kl 09:00 - 16:00
Aarhus 28. jan 2019 - 29. jan 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
28. januar 2019 kl. 10:00-17:00
29. januar 2019 kl. 08.00-15.00
København 04. feb 2019 - 05. feb 2019
Aros Konference, København
4. februar 2019 kl 09:00 - 16:00
5. februar 2019 kl 09:00 - 16:00
København 18. mar 2019 - 19. mar 2019
Aros Konference, København
18. marts 2019 kl 09:00 - 16:00
19. marts 2019 kl 09:00 - 16:00
Aarhus 25. mar 2019 - 26. mar 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
25. marts 2019 kl. 10:00-17:00
26. marts 2019 kl. 08.00-15.00
København 21. maj 2019 - 22. maj 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 18. jun 2019 - 19. jun 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
10.00-17.00
København 09. sep 2019 - 10. sep 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 24. sep 2019 - 25. sep 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
10.00-17.00
Swipe og se datoer ( 9 flere)
Tilmelding Assertiv kommunikation
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Assertiv kommunikation
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Assertiv kommunikation

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Jeg synes, at underviseren er fantastisk! Hun forstår at fastholde vores opmærksomhed hele dagen samtidig med, at hun putter gode informationer i hovedet på os. Hun involverer os og gør undervisningen interessant.

Dorthe Holm Larsen

Nadia er en helt og aldeles fremragende underviser, som på meget sympatisk vis formår at få alle med i undervisningen og at gøre stoffet interessant og levende.

Rikke Landgren

Kurset var af meget god kvalitet, og det vil få stor indflydelse for mig. Underviseren var dygtig til at tilpasse kurset til os, og hvis man kom med noget konkret man ville have belyst, blev det gjort uden problemer.

Susanne Christiansen

Underviseren er meget inspirerende, medlevende og synes at fornemme hvem og hvor (mentalt) kursisterne er. Hun har prøvet meget og har en god erfaring at dele og give ud af samtidig med at hun ikke kun ser sine egne synspunkter og lærdom som det ene rigtige. Hun er ikke tør eller 'gået i stå'.

Sussi Kragh 

Kurset har allerede haft stor indflydelse på mit arbejde, og jeg slapper mere af og er blevet bedre til at vide, hvad jeg skal tage med hjem, og hvad jeg skal lade blive. Det var et suverænt kursus og meget indholdsrigt, og det var rart, at der var plads til den enkelte person.

Helle Andersen Beyer

97,9%
af alle kursister

mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.