Direktionen hos AROS KURSER

 

Susan Hjorslev Lund

Co-founder og kundechef
susan (@) aroskurser.dk

Susan Hjorslev Lund har tidligere arbejdet som marketingchef i CPC Foods (nuværende Unilever) og Communication Director i reklamebureauet EURO RSCG, hvor hun var ansvarlig for en lang række større, internationale kunder. Hun har desuden drevet eget reklamebureau i 3 år.


Susan har læst fransk på Sorbonne Universitet i Paris i 1 år og er uddannet cand. negot. fra Odense Universitet, suppleret med 5 cand. merc.-fag.

 

 

Anders Rosenlund

Co-founder og uddannelseschef
anders (@) aroskurser.dk

Anders Rosenlund har tidligere arbejdet som chefkonsulent i den pædagogiske konsulentvirksomhed Fundera og har efterfølgende været ansat som direktør i tekstbureauet Aros Tekst, der er en forløber for kursusvirksomheden Aros Kurser, som i dag hedder Aros Business Academy.
Anders er uddannet cand.pæd. i pædagogisk filosofi og har desuden en læreruddannelse samt en uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.


Som uddannelseschef varetager Anders det daglige arbejde med at ansætte nye undervisere; at give sparring til underviserne, hjælpe dem med at skræddersy deres kurser; at udvikle nye kurser, når der opstår nye behov på markedet; og at sikre, at Aros Business Academy fortsat leverer unikke kurser af meget høj kvalitet.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.