Direktionen hos AROS KURSER

 

 

Susan Hjorslev Lund

Administrerende direktør, co-founder
susan (@) aroskurser.dk

Susan Hjorslev Lund har tidligere arbejdet som marketingchef i CPC Foods (nuværende Unilever) og Communication Director i reklamebureauet EURO RSCG, hvor hun var ansvarlig for en lang række større, internationale kunder. Hun har desuden drevet eget reklamebureau i 3 år.


Susan har læst fransk på Sorbonne Universitet i Paris i og er uddannet cand. negot. fra Odense Universitet, suppleret med 5 cand. merc.-fag.

 

 

Anders Rosenlund

Uddannelseschef, co-founder
anders (@) aroskurser.dk

Anders Rosenlund har tidligere arbejdet som chefkonsulent i den pædagogiske konsulentvirksomhed Fundera og har efterfølgende været ansat som direktør i tekstbureauet Aros Tekst, der er en forløber for kursusvirksomheden AROS KURSER, som i dag også hedder Aros Business Academy.


Anders er uddannet cand.pæd. i pædagogisk filosofi og har desuden en læreruddannelse samt en uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.


Som uddannelseschef varetager Anders det daglige arbejde med at udvælge og ansætte de helt rigtige undervisere. Det indebærer også sparring med underviserne og udvikling af nye kurser, når nye behov opstår på markedet. Alt sammen for at sikre, at AROS KURSER kan levere relevante og unikke kurser af højeste kvalitet.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.