Direktionen hos AROS KURSER

 

 

Susan Hjorslev Lund

Administrerende direktør, co-founder
susan (@) aroskurser.dk

Som administrerende direktør er Susan ansvarlig for den overordnede drift og ledelse af virksomheden. Det er hendes ansvar, at vores mange tusinde kursister oplever en afvikling af kurserne, som er helt i top. Sammen med co-founder Anders sætter hun den strategiske retning for virksomheden, så vi igen og igen kan kåres som Gazelle.

 

 

Anders Rosenlund

Uddannelseschef, co-founder
ar (@) aroskurser.dk

Anders Rosenlund har tidligere arbejdet som chefkonsulent i den pædagogiske konsulentvirksomhed Fundera og har efterfølgende været ansat som direktør i tekstbureauet Aros Tekst, der er en forløber for kursusvirksomheden AROS KURSER, som i dag også hedder Aros Business Academy.


Anders er uddannet cand.pæd. i pædagogisk filosofi og har desuden en læreruddannelse samt en uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.


Som uddannelseschef varetager Anders det daglige arbejde med at udvælge og ansætte de helt rigtige undervisere. Det indebærer også sparring med underviserne og udvikling af nye kurser, når nye behov opstår på markedet. Alt sammen for at sikre, at AROS KURSER kan levere relevante og unikke kurser af højeste kvalitet.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.