Skriv korrekt dansk

Dette er et kursus for dig, der en gang for alle vil have styr på grammatikken og de sproglige faldgruber. Vi kommer hele vejen rundt om tegnsætning, stavning og typiske sproglige fejl.

På dette kursus i korrekt skriftlig dansk rydder vi op i de sproglige fejl. Du får styr på tegnsætning og stavning, og du får konkrete redskaber til at skrive bedre og til at undgå de typiske sproglige fejl.

 

 

Det får du med hjem fra dette kursus:

 • Redskaber til at undgå de mest typiske stavefejl
 • Huskeregler til at sætte kommaerne og de andre tegn rigtigt
 • Evne til at styre uden om de værste faldgruber i det danske sprog
 • Større sproglig bevidsthed
 • Større sikkerhed i at læse korrektur på andres og egne tekster
 • Større tryghed ved at skrive tekster
 • Adgang til vores online kommakursus med mere end 100 øvelser

 

Næste kursusstart Ny dato på vej
Varighed 2 dage
Pris 6.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Bliv mere tryg ved at skrive, stave og sætte tegn!

Det er langtfra alle, der føler sig fortrolige med at skrive og stave, og det kan nemt give skår i arbejdsglæden. Undersøgelser viser desuden, at det påvirker virksomhedens image i negativ retning, når medarbejdernes breve og e-mails har kommafejl, stavefejl og grammatiske fejl.

Bliv fri for stavefejl og kommafejl!

Den gode tekst er først og fremmest fri for stavefejl og kommafejl. Men dansk retskrivning ændrer sig hele tiden. Bedst som vi var ved at forstå det ‘nye komma’, ja så forsvandt det igen – eller det vil sige næsten. På dette stavekursus kommer vi al forvirringen til livs!

Du får også adgang til vores online kommakursus – helt gratis!

For at du rigtigt kan træne at sætte kommaerne korrekt, giver vi dig på kurset en gratis adgangskode til vores online kommakursus (Værdi 595 kr. ekskl. moms). Så kan du i ro og mag sidde hjemme hos dig selv og øve dig i at sætte kommaerne korrekt. Der er mere end 100 øvelser i vores online kommakursus! 

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • På dagens første punkt gennemgår vigrundlæggende sætningsforståelse og kommatering med startkomma. 
 • Vi stiller skarpt på de typiske faldgruber, og du får huskeregler til, hvordan du undgår dem. 
 • Vi går i dybden med de forskellige typer kommatering både med og uden startkomma. 
 • Du lærer atkende forskel på hoved- og ledsætninger. 
 • Hvordan og hvornår skal du brugepunktum, kolon og semikolon? Du fårhuskeregler til, hvornår de forskellige tegn skal bruges. 
 • Bliv klogere på, hvordan og hvornår du skal bruge spørgsmålstegn, udråbstegn, tankestreg, og anførselstegn.

Programmet for kursets anden dag

 • Vi starter dagen med at arbejde med de 11 ordklasser. Her fokuserer vi særligt på navneord, udsagnsord, tillægsord og forholdsord.
 • Vi arbejder med enkelt- eller dobbeltkonsonant og sammensatte ord.
 • Vi ser på de typiske fejl og udfordringer. Du får konkrete råd til, hvordan du undgår dem.
 • Findpuds dit eget sprog.
Mød dine undervisere
Christian Michael Se profil
Christian Michael er sprogekspert og har mange års erfaring som korrekturlæser, sprogunderviser og oversætter. Han har en kandidatuddannelse i lingvistik, der har givet ham en dyb (nogle ville måske sige nørdet) indsigt i det danske sprog. Han underviser i øjenhøjde med humor og med fokus på, hvad deltagerne har behov for.
Gratis Online Kommakursus

Med i prisen får du en licens til vores Online Kommakursus med mere end 100 øvelser! Du sparer kr. 595 kr. ekskl. moms.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. Vi beder dig desuden sende en tekst, du har skrevet, og som ikke er blevet korrekturlæst af andre.

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i at skrive korrekt dansk, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i korrekt skriftlig dansk er målrettet dig, der gerne vil blive bedre til at skrive og stave. Kender du svarene på følgende spørgsmål, har du nok ikke brug for et kursus:

 

 • Hvornår hedder det ”sin”, og hvornår hedder det ”hans”?
 • Hvad er et startkomma?
 • Hedder det ”vi finansierer det”, eller ”vi finansiere det”?
 • Hvornår skriver man ”uden for” og hvornår ”udenfor”?
 • Hedder det ”en firma profil” eller ”en firmaprofil”?
 • Hvornår bruger man semikolon?
 • Hedder det ”to teams” eller ”to team”?
Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv korrekt dansk

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Skriv korrekt dansk
[cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

Aros

Underviseren var dygtig til lære fra sig på en letforståelig måde. Kurset var lige det, jeg har behov for.

Lon Nguyen

Et rigtig godt kursus, der gav nogle gode redskaber til at stave korrekt. Det har gjort mig meget mere sikker på stavning, og jeg har fået argumenter for, hvorfor noget skal være, som det skal.

Hanne Petersen

Det var et rigtig godt kursus. Jeg har fået væsentligt bedre styr på især kommateringen, og jeg føler mig på mere sikker grund nu. Det var dejligt med en meget engageret underviser, der hængte sig i alle detaljer.

Anders V. Kristensen

Fantastisk spændende, lærerigt og levende kursus, præget af to gode undervisere, som kan deres kram.

Jytte Søby

Perfekt kursus med meget stor indflydelse!

Lene Boholm

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.