Positiv psykologi

Udfold dine styrker, og få mere succes i dit arbejde! 

Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og succes i dit arbejdsliv. Du vil også lære, hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads.

 

 

På dette kursus får du værktøjer til at:

 • Få et stærkere mindset
 • Udfolde dine styrker
 • Få større gennemslagskraft
 • Blive mere robust
 • Opleve mere arbejdsglæde
 • Skabe bedre samarbejde
 • Overvinde egne forhindringer

 

Næste kursusstart Se alle datoer 28. oktober 2019, København 06. november 2019, Aarhus
Varighed 2 dage
Pris 7.900 kr. ekskl. moms. / 6.715 kr. med 15 % vennerabat
Scroll down

Aktivér dine styrker! 

På kurset vil du lære at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, ligesom du vil lære at identificere og sætte dine personlige styrker mere i spil. Optimistisk tænkning og aktivering af personlige styrker er to af de største og mest værdifulde områder inden for den positive psykologi. Ny forskning viser, at din tænkning og brug af dine styrker er afgørende for din trivsel og succes.

Styrker kompenserer vores svagheder

Da en af verdens største ledelsesguruer Carl Roger i en alder af 93 år blev interviewet og spurgt: ”hvad er det vigtigste, du har lært om ledelse?”, var hans svar: ”at bruge menneskers styrker på en sådan måde, at deres svagheder mister deres betydning”. Siden har forskningen vist, at når vi sætter vore styrker i spil, skabes der mere trivsel, engagement, læring, samarbejde og målopfyldelse.

Et stærkt mindset styrker os

På samme måde har dit mindset og din måde at tænke på, ifølge en af verdens førende trivselsforskere Martin Seligman, en afgørende betydning for din trivsel og dine præstationer, specielt når du møder modgang. Tænker du mere optimistisk, præsterer du op til 80 % bedre, end hvis du tænker pessimistisk under pres! Derfor er optimisme- og styrketeorien ved at vinde stor udbredelse i både erhvervslivet, privatlivet og uddannelsessektoren.

Lad de positive tanker dominere

På kursets første dag vil du lære om forskellen på optimistiske og pessimistiske tanker og forstå, hvordan de påvirker din trivsel, succes og mulighed for at realisere dit potentiale. Og vigtigst vil du lære, hvordan du kan skabe overvægt af positive tanker og få et stærkere mindset. På kursets anden dag vil du identificere dine top 5 styrker  – og forstå i hvilke situationer du skal bruge dem, og hvilken værdi de bringer dig. Og vigtigst vil du lære, hvordan du med stor fordel kan sætte dine styrker mere i spil i dit arbejdsliv. Til glæde for dig og dine medarbejdere

Hvad er positiv psykologi?

Positiv psykologi handler om at skabe positive tilstande og få det enkelte menneske og organisationer til at trives – ligesom det handler om at udnytte det enkelte menneskes og organisationens fulde potentiale, udleve styrker samt skabe ekstraordinær performance

Kurset har en praktisk tilgang

Kurset foregår som en vekselvirkning mellem undervisning, dialog, gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser – og har et handlingsanvisende fokus på, hvordan du kan benytte de konkrete værktøjer i praksis på dit arbejde.

Personlig styrketest

Inden kurset vil du tage en personlig styrketest samt en tanketest, som du får feedback på og arbejder videre med i løbet af selve kurset.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for kursets første dag

 • Hvad er positiv psykologi? Vi arbejder med PERMA​-modellen, trivsel og centrale værktøjer.
 • Tænker du over, hvad du tænker? Vi sætter skarpt på tankeledelse, hjernetræning​, kognitiv psykologi og den kognitive diamant.
 • Positiv og optimistisk tænkning: Hvordan formindsker du negativitet? Vi fokuserer på den positive spiral.
 • Vi ser på sammenhængen mellem tanker, følelser og adfærd.​
 • Be mindful: Vi lærer om mindset og mindfulness

Programmet for kursets anden dag

 • Bliv klogere på de 24 universelle styrker​ og de 6 dyder.
 • Brug af styrker skaber engagement! Aktivér dine egne og andres styrker.
 • Vi stiller skarpt på håndtering af styrker under pres​.
 • Hvordan bruger du dine styrker på arbejdet? Vi arbejder med målsætning og personlig handleplan.
 • Vi sætter fokus dine styrker og træner positiv feedback ud fra øvelser.
Underviser
Lene Se profil
Lene har over 10 års erfaring med HR og organisationsudvikling med mennesket i fokus. På CV’et har hun nemlig titler som både HR-partner, HR Manager og kommunikationsrådgiver i store og små organisationer. Desuden er hun certificeret coach, og det giver hende en glimrende evne til at udforske barrierer og ressourcer samt udvikle kompetencerne hos sine kursister.

Lene brænder for at hjælpe folk med deres personlige udvikling og højne deres bevidsthed om dem selv til gavn for lederskab, arbejdsmiljø og trivsel. Hun er uddannet cand.merc, men har derudover videreuddannet sig indenfor både mindfulness, positiv psykologi og personligt lederskab.

Du møder Lene på kurserne i Aarhus.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er til dig, der vil arbejde med dig selv og din positive psykologi med henblik på at skabe større integritet og respekt om din egen person. Hvis du gerne vil have endnu mere ud af dine evner og udnytte dit potentiale i højere grad, end du gør nu, så vil du have stor gavn af dette kursus – uanset om du er leder, medarbejder eller HR-konsulent.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

 

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Positiv kommunikation og konstruktiv autoritær fremtoning to ting, der er svære at kombinere. Men når det lykkes, er det guld værd både internt og eksternt i din virksomhed. Det er grunden til, at du skal tage på et kursus i positiv psykologi!

2

Med hjælp fra simple redskaber lærer du, hvordan du kan overkomme eventuelle bump på vejen, så du sikkert kan føre dine projekter og budskaber over målstregen.

3

Positiv psykologi er et redskab du kan trække på hele dit arbejdsliv – men det er også en forandring i dit generelle udsyn, som vil have en positiv påvirkning på alle aspekter i dit liv.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Dine projekter vil komme i mål, og ikke gå i stå på halvvejen: Fordi du er forberedt på mulige forhindringer, kan din arbejdsgiver forvente en høj succesrate for dine projekter og din arbejdsindsats i det hele taget.

2

Du bliver et aktiv for din virksomhed, fordi dine oplæg bliver fremført med en positivt ladet autoritet, der fængsler dine kolleger. Dine pointer bliver formuleret enkelt og med en energisk fremtoning, hvilket gør netop dine forslag tillokkende.

3

Din positive udstråling vil smitte af på dine kolleger. Når de bliver inspireret af de nye værktøjer, du benytter, vil de også begynde at kommunikere på en mere konstruktiv og positiv måde.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 28. okt 2019 - 29. okt 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 06. nov 2019 - 07. nov 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 13. jan 2020 - 14. jan 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 20. jan 2020 - 21. jan 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 03. mar 2020 - 04. mar 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 23. mar 2020 - 24. mar 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 21. apr 2020 - 22. apr 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 15. jun 2020 - 16. jun 2020
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 22. jun 2020 - 23. jun 2020
Aros Konference, København
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 8 flere)
Tilmelding Positiv psykologi
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Positiv psykologi
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Positiv psykologi

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Underviseren Nadia er den bedste/dygtigste lærer, jeg har haft.

Jette Jensen

Underviseren er helt fantastisk! Hun brænder for emnet, og det lyser ud af hende. Jeg har lært meget om mig selv og måder at bevare det positive syn på.

Mette Aackmann

Fantastisk inspirerende, dejlig og imødekommende underviser. Nadia gjorde hele kurset værd at deltage i - tak for det!

Gritt Jakobsen

Helt fantastisk kursus. Underviseren var dygtig og inspirerende, og hun formåede at målrette undervisningen til der, hvor vi hver især var. Allerede dagen efter kurset kunne jeg mærke, at jeg havde fået mere power.

Bente Møller Jessen

Det var et supergodt kursus, som helt sikkert har en positiv indflydelse. Underviseren er helt fantastisk dygtig og meget tillidsvækkende. Jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende i løbet af kurset.

Anders Barrit

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.