Aros Proceslederuddannelse

Aros Proceslederuddannelsen er for dig, der ønsker at blive en kompetent og dynamisk procesleder.

Vi tilbyder et dybdegående undervisningsforløb, designet til at give dig værktøjer til at tage hånd om procesudviklinger – og kompetencer til at træde i karakter som proceskonsulent. Du bliver med andre ord i stand til at dominere processerne frem for at blive overrumplet af dem.

 

 

Dit udbytte af Aros Proceslederuddannelse:

 • Viden om processers mekanik og procesanalyse
 • Struktur og konkrete værktøjer til procesoptimering
 • Kompetencer til at planlægge et udviklingsforløb
 • Håndtering af personlige udfordringer ved daglige forandringer
 • Indsigt i, hvordan effektiv procesledelse skaber udvikling
 • Større gennemslagskraft som proceskonsulent og leder.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 15. april 2024, København 15. maj 2024, Aarhus
Varighed 6 dage over 1 måned
Pris 23.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Procesudvikling er nøglen i en kompleks hverdag

I dag skal de daglige opgaver på arbejdspladsen helst løses så hurtigt som muligt, og løsningerne skal være af så høj kvalitet som muligt – for så få ressourcer som muligt. Nøglen hertil ligger i hverdagens processer. Kan du optimere dine processer og gøre dem fleksible, sparer du ikke bare ressourcer og tid, du bliver også bedre rustet til at håndtere en kompleks hverdag i udvikling.

Effektive processer kan aflæses direkte på bundlinjen                        

En virksomhed eller organisation er lige så (lidt) effektiv som sine processer. Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI’er … Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med processer. Denne uddannelse giver dig et detaljeret indblik i procesledelse og introducerer en holistisk tilgang til en virksomheds eller organisations arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Uddannelsen giver dig desuden en konkret model for, hvordan du kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse, og du får viden om, hvordan processer kan implementeres.

Hvem bør deltage på denne uddannelse?

Forløbet er for dig, der leder en proces eller en række opgaver, som du ønsker skal gennemføres bedre, hurtigere eller mere effektivt. Både som leder og medarbejder har du stor gavn af at forstå, hvordan procesoptimering er vejen til en bedre arbejdsproces og hverdag, uanset om du arbejder med produktion eller administrative processer. Du bliver samtidig en dygtig proceskonsulent – trænet i at formidle processer professionelt og overskueligt så dine medarbejdere kan forstå den forandring der finder sted.

Uddannelsen i overordnede træk

Uddannelsen i procesledelse strækker sig over 6 uger og består af tre moduler, som hver er af to dages varighed. Efter endt udddannelse modtager du et certifikat. Uddannelsen kombinerer teoretisk viden med praktiske øvelser og cases. Underviseren vil tage højde for netop dine behov og udfordringer i sin tilrettelæggelse af uddannelsesforløbet.

Certifikat

Efter at du har gennemført de tre moduler, vil du nu være i stand til at skabe forretningsmæssige resultater på din arbejdsplads. Straks efter gennemførsel af uddannelsen vil du modtage et diplom på, at du har gennemført Aros Proceslederuddannelsen hos AROS Kurser.’


Uddannelsen i procesledelse indeholder tre moduler på hver to dage:  

Modul 1 – Grundlæggende procesforståelse

I første modul arbejder vi med processens grundlæggende væsen og de processer, der træder i kraft, når en proceskomponent ændres. Derudover ser vi også på sammenhængene i en proces, og hvilke principper vi skal arbejde efter for at forbedre processen, herunder LEAN-principper.

Efter Modul 1 vil du også få udleveret bogen “Ledelse af Processer” (2016) skrevet af Claus Toft Friis og Maj Thorup Friis. Bogen giver overblik over de mange procesledelsesværktøjer, du kan arbejde med og giver samtidig konkrete eksempler på fremtidig implementering i din virksomhed. 

Modul 2 – Procesoptimering

I andet modul har vi fokus på procesoptimering. Procesoptimering tager udgangspunkt i en procesanalyse, der skal danne beslutningsgrundlaget for ændringerne og justeringerne af processen. En vigtig del af procesoptimeringen er den efterfølgende planlægning, hvor vi ser på, hvordan processen i praksis kan ændres. I den forbindelse arbejder vi med visioner for forandring, samt værktøjer der kan identificere reduktion af spild i en proces. 

Modul 3 – Procesledelse

Rammen for tredje modul er procesledelse, hvor du får værktøjer til at håndtere de ledelsesmæssige udfordringer ved procesoptimering. Procesledelse er selve grundlaget for, hvor du får involveret andre i dine forandringsprocesser, så I sammen kan skabe endnu større forbedringer. Du lærer desuden at takle situationer, hvor udviklingen ikke går helt som planlagt eller måske går helt i stå, og du får forskellige redskaber til at genskabe motivation og engagement omkring processen. Du lærer at agere som en kompetent proceskonsulent, der forudser forhindringerne og vender dem til positiv forandring. 

Overbygning

Vil du videreudvikle dine kompetencer?

Hvis du virkelig er ambitiøs omkring din rolle som procesleder, har vi en god nyhed til dig; når du har gennemført Aros Proceslederuddannelse, har du nemlig mulighed for at tilføje to moduler til uddannelsen! Begge moduler er af to dages varighed og kan tilkøbes for kun 7.565 kr. ekskl. moms* pr. kursus (normalpris 8.900 kr. ekskl. moms*).
Du sparer altså 15 % af kursusprisen!

 • Grafisk facilitering i praksis: Hvad skal man med et 7 meter langt (tegnet!) referat? Og hvordan kan post-its og plancher motivere og skabe retning? Svaret er simpelt:  grafisk facilitering skaber overblik, synliggør, motiverer og begejstrer! Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!
 • Kursus i konflikthåndtering: Hverdagens konflikter er noget, der virkelig kan skabe et dårligt arbejdsmiljø på jobbet. På dette kursus lærer du at tackle konflikter konstruktivt, inden de når at skabe ineffektivitet, stress eller tab af arbejdsglæde. Du får også styr på konstruktiv og proaktiv forebyggelse.

*Se den aktuelle pris på linkene ovenfor.

Underviser
Helene Se profil
Helene har siden 2005 arbejdet med procesdesign og -optimering i byg/anlæg/konstruktion og offshore-branchen. Desuden er Helene konsulent inden for projektledelse, teamudvikling og organisationsudvikling. Hun har en baggrund som akademiingeniør fra Danmarks Ingeniør Akademi, en 4 årig coachuddannelse, hun er uddannet i facilitering og konflikthåndtering og holder certificeringer i bl.a. Belbin® og LEGO® SERIOUS PLAY®.

Som underviser er Helene nærværende, involverende og formår at holde et højt energiniveau dagen igennem. Hun skaber et trygt rum for læring og hjælper med stor indlevelse kursister med at omsætte teoretisk viden til praktisk handling, som umiddelbart kan anvendes i egen hverdag. Helenes fokus er at levere læring, værktøjer og indsigt, der kan bruges til at levere konkrete løsninger, der virker ude i virkeligheden.
Poul Gøbel Se profil
Poul har arbejdet med processer siden 1998, både som rådgivende konsulent hos en lang række virksomheder og som ansat. Han har været involveret i et hav af store som små procestunge projekter, og han ved præcis, hvad det kræver at være en stærk procesleder. Poul er vejleder på CBS, hvor han tidligere har undervist i strategi og ledelse, og han har bestyrelsesposter i en række virksomheder.

Poul er en kompetent formidler, og hans undervisning er lettilgængelig, nærværende og praksisnær i en tryg og inspirerende ramme.
Bestil en skræddersyet uddannelse kun til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af uddannelsen med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Du lærer, at arbejde med procesledelse på alle niveauer og lærer vigtigheden af at forstå, hvordan gradvise processer spiller sammen og kan optimeres gennem hele forløbet.

2

Du udvikler din lederrolle og fylder værktøjskassen op med en bred vifte af ledelseskompetencer, du kan trække på gennem hele din karriere.

3

Du lærer allerede på uddannelsen, hvordan du skal facilitere og ændre processerne til din fordel gennem praktiske øvelser med fundament i anerkendt teori og viden. Og det er netop den praktiske tilgang på proceslederuddannelsen, der gør dig i stand til at gøre en forskel med det samme!

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en medarbejder, der effektivt kan optimere virksomhedens mange processer og sørge for at minimere miskommunikation og maksimere udbyttet.

2

Din arbejdsplads får en medarbejder, der kan koble procesoptimering til virksomhedens mange mål og dermed skabe de fornødne forandringer, der kan aflæses direkte på bundlinjen.

3

Din virksomhed vil drage direkte fordel af de teoretiske og praktiske færdigheder, du lærer på uddannelsen. Du bliver i stand til at dele ud af din værktøjskasse og samtidig lære dine medarbejdere, hvordan de skal bruge den.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 15. april 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 15-16.4.2024
 2. Modul 2: 15-16.5.2024
 3. Modul 3: 12-13.6.2024
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 15. maj 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 15-16.5.2024
 2. Modul 2: 3-4.6.2024
 3. Modul 3: 19-20.6.2024
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 19. august 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 19-20.8.2024
 2. Modul 2: 9-10.9.2024
 3. Modul 3: 30.9.-1.10.2024
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 26. august 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 26-27.8.2024
 2. Modul 2: 11-12.9.2024
 3. Modul 3: 2-3.10.2024
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 30. oktober 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 30-31.10.2024
 2. Modul 2: 20-21.11.2024
 3. Modul 3: 11-12.12.2024
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 04. november 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 4-5.11.2024
 2. Modul 2: 27-28.11.2024
 3. Modul 3: 16-17.12.2024
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 27. januar 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 27-28.1.2025
 2. Modul 2: 26-27.2.2025
 3. Modul 3: 17-18.3.2025
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 05. februar 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 5-6.2.2025
 2. Modul 2: 5-6.3.2025
 3. Modul 3: 26-27.3.2025
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 28. april 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 28-29.4.2025
 2. Modul 2: 19-20.5.2025
 3. Modul 3: 11-12.6.2025
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 12. maj 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 12-13.5.2025
 2. Modul 2: 3-4.6.2025
 3. Modul 3: 23-24.6.2025
23.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 9 flere)
Tilmelding Aros Proceslederuddannelse
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Proceslederuddannelse
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Aros Proceslederuddannelse
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Jeg fik virkelig meget med mig hjem. Det bedste var, at jeg kunne anvende det omgående. Endda allerede mellem de enkelte kursusgange.

  Lene Maul Greve

  Uddannelsen vil have rigtig stor indflydelse på mit arbejde. Procesledelse er blevet gjort strategisk for mig gennem arbejdet med kerne- og støtteprocesser og jeg har fået en rigtig god værktøjskasse at arbejde med. Meget dygtig underviser der både gav rammeværket og forstod at gøre materialet levende med gode praktiske eksempler og en masse øvelser. Super professionel underviser!

  Trine Søegaard Hansen

  Super dygtig underviser, der virkelig formåede at tilpasse sin undervisning til holdet.

  Susanne Christensen

  Super underviser! Skarp, veloplagt, humoristisk og fagligt dygtigt. Han forstår at gøre teorien praksisnær og anvendelig med sjove og lærerige øvelser.

  Jon Christer Clausen

  Underviseren er meget diplomatisk og pædagogisk! Han er lydhør over for alle kursisternes meninger, og får en til at have lyst til at deltage.

  Katrine Wiehl Hejlesen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.