Aros Mini MBA - Lederuddannelse

Udviklet af Danmarks førende ekspert inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt.

De 7 bedste grunde til at tage lederuddannelsen Aros Mini MBA!

 • Du får en yderst ambitiøs Mini MBA udviklet i samarbejde med Danmarks førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt
 • Du får en lederuddannelse over 6 måneder med intense undervisningsdage, øvelser og en afsluttende eksamen (frivillig)
 • Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag
 • Du bliver medlem af den eksklusive Aros Executive Club, der byder på gratis foredrag og arrangementer
 • Lederuddannelsens pensum består udelukkende af litteratur fra respektererede forfattere og forskere! Det er desuden hovedsageligt på dansk
 • Du får en Mini MBA med fokus på din personlige udvikling som leder
 • Du sparer hele kursusprisen, hvis du tager en fuld MBA senere (læs mere nedenfor).

 

Næste kursusstart Se alle datoer 08. oktober 2024, Aarhus 10. oktober 2024, København V.
Varighed 6 dage over 6 mdr.
Pris 34.750 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse. Du bliver herudover medlem af Aros Executive Club, hvor du som medlem får gratis adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer.

Danmarks mest ambitiøse mini MBA udviklet af Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for ledelse. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at det er ham, vi har bedt lægge byggestene for Aros Mini MBA. Han ved om nogen, hvad der er krævet af en MBA. Han har sørget for at indarbejde den traditionelle MBAs principper i vores Mini MBA og håndplukket nogle af landets mest kompetente undervisere. Det er derfor med stolthed, at vi kan sige, at Aros Mini MBA holder et fagligt niveau, der er MBA-navnet værdigt.
Sammen har vi lagt et ambitiøst læringsforløb, der både giver dig faglig og praktisk viden om ledelse, og som sikrer din personlige udvikling som leder.

 

Hvad er en Mini MBA Lederuddannelse?

En Mini MBA er ikke en beskyttet titel. Det er en mulighed for at udvide dit perspektiv som leder ved at blive indført i de klassiske MBA-discipliner. Se faktuel sammenligning af de to mest fremtrædende Mini MBA’er i Danmark.

Undervisning, øvelser, studiegrupper, pensum og eksamen – sådan er Aros Mini MBA opbygget!

Aros Mini MBA er bygget op over 6 moduler fordelt over 6 måneder. Forud for hver undervisningsdag skal du læse et pensum på cirka 200-300 sider. Efter hver undervisningsdag får du nogle individuelle øvelser og skal mødes med din studiegruppe (både øvelser og studiegruppe er dog valgfri). Efteruddannelsen afsluttes med en lille eksamen. Læs mere om alt dette længere ned på siden.

Spar hele kursusprisen, hvis du tager en fuld MBA bagefter!

Vi har lavet et samarbejde med Henley Business School, der giver dig mulighed for (efter du har taget denne Mini MBA) at tilmelde dig en fuld MBA her i Danmark og få en besparelse, der svarer til den pris, du betaler for Mini MBA’en hos os. Henley er en af verdens mest anerkendte business schools, og deres MBA er som en af de eneste i verden Triple Crown akkrediteret. Financial Times rangerer Henley #18 på verdensplan inden for ”Executive Education”. Du får 20.000 kr. i rabat på MBA’ens første del og 13.500 kr. i rabat på MBA’ens anden del.

Du bliver medlem af den eksklusive Aros Executive Club

Som deltager på Aros Mini MBA får du eksklusivt medlemskab af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen bliver opdateret på aktuelle emner. Du får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Du får invitation til eksklusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og du får rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer. Medlemskabet er gratis og inkluderet i uddannelsen.

Se 9+ videoer fra tidligere deltagere (om Mini MBA’en)

Se alle videoerne her

Pensum på dansk – med fuld gennemsigtighed!

Som noget særligt for Aros Mini MBA har Steen Hildebrandt og underviserne sammensat dit pensum, så det primært består af tekster på dansk. Det har vi gjort, fordi forskningen viser, at man lærer bedst ved at læse på sit modersmål – også selvom man er god til engelsk.
Teksterne er en blanding af oversættelser af internationale “must-reads” og de bedste danske bøger og artikler. Vi har desuden udvalgt en række valgfri ekstralæsninger blandt de engelsksprogede businessbøger, som endnu ikke er oversat til dansk.
Alle artikler og bøger du skal læse er naturligvis skrevet af anerkendte fagfolk, ledere og eksperter. Hos Aros Mini MBA er der ingen artikler skrevet af studerende eller os selv.
Vi mener, at den vigtigste faktor i dit valg af uddannelse bør ligge i, om der er dygtige undervisere og et godt pensum. Det er nemlig de to faktorer, der i højeste grad afgør kvaliteten af din læring. Af den grund advokerer vi for total gennemsigtighed, så du ved, hvem du bliver undervist af, og hvad du skal læse. Læs mere om vores pensum nedenfor.

Hør Steen Hildebrandt fortælle om AROS Mini MBA

Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler Aros Mini MBA om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig som leder (eller kommende leder) og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af din Mini MBA. Øvelserne er ikke obligatoriske, og du bestemmer selv, hvor meget arbejde, du lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med din studiegruppe (også valgfri).

Få masser af sparring i din studiegruppe!

Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af uddannelsen. I studiegrupperne kan I diskutere pensum og øvelser – og ikke mindst udveksle erfaring og få sparring på éns egen situation og rolle som leder. Det er frivilligt, om man deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort udbytte.

“Tiltaget med studiegrupper er virkelig godt. Og møderne med studiegruppen har måske fordoblet mit udbytte af uddannelsen.” – Jacob Christiansen, Orkla Foods Danmark.

Læs om de 6 moduler

Mini MBA – Lederuddannelsens Modul 1

Strategisk ledelse. Visioner og strategiske processer i en turbulent og foranderlig verden. Ledelse og bæredygtighed i den moderne organisation. 

 

– Underviser: Henrik Ørholst

 

Strategi handler bl.a. om at være fremtidsorienteret. Lederskab går bl.a. ud på at forbinde nutid og fremtid. Det handler om at forstå virksomhedens mission og vision og om at udvikle de strategier og planer, der skal være med til at bringe virksomheden ind i fremtiden.

 

Den strategiske ledelse er afgørende for virksomhedens fremtidsmuligheder, og i modulet gennemgås begreber og modeller, der er vigtige i denne sammenhæng.

 

Under mini MBA’ens første modul fokuserer vi derfor på grundlæggende problemstillinger vedrørende strategi – både nationale og globale forhold og kræfter behandles. Virksomheder eksisterer i meget turbulente omgivelser, som hænger sammen med den strategiske situation og ledelse, der karakteriserer og finder sted i virksomheden. Hvad er virksomhedens strategiske situation og dagsorden, og hvorledes gennemføres der strategiske analyser, og hvorledes implementeres strategiske beslutninger og tiltag i virksomheden? Virksomhedens identitet og mission er grundlæggende udgangspunkter for dette arbejde.

 

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Strategisk planlægning og ledelse
 • Vision, mission og strategi
 • Blue ocean strategi – forretningsudvikling
 • Strategiimplementering
 • Founders mentality – strategi og organisationsstruktur.

 

Mini MBA – Lederuddannelsens Modul 2

Fra strategi og megatrends til hverdag: Hvordan man som leder kan skabe en platform for udvikling af sin organisation?

 

– Underviser: Claus F. Nissen

 

Hvis strategi er en beskrivelse af, hvad man vil opnå med sin organisation, er forretningsmodellen en beskrivelse af, hvordan man gør det. Sagt på en anden måde; hvis strategi er noget, man arbejder med én gang om året, så er forretningsmodellen det, man arbejder med hver eneste dag!

 

Det er grunden til at Mini MBA’ens andet modul fokuserer på forretningsmodeller, og hvordan man kan arbejde med dem som leder. Og formålet med modulet er – i al sin enkelthed – at gøre dig klar til dette arbejde!

 

Derfor starter vi med at zoome ud på de megatrends, der de næste mange år vil påvirke din virkelighed og din evne til at nå de strategiske mål, der er sat op for din organisation. Der er en række konkrete forhold, som enten vil eller allerede er i gang med at påvirke din organisation. Ved at få kigget nærmere på disse forhold, bliver du bedre i stand til at sætte klar retning for og med dine kolleger.

 

Vi introducerer værktøjer, der gør dig i stand til systematisk at kigge på enkeltdelene i din forretning og sammenhængene i mellem dem. Du vil som leder kunne bruge disse værktøjer til at diskutere udfordringer med dine ledelseskolleger og skabe en platform for inddragelse og kommunikation, der kan gøre det klart for hele organisationen, hvor I er på vej hen.

 

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Megatrends og deres effekt på verden og dig
 • Konkrete effekter af robotter, individualisering, digitalisering mv.
 • Forretningsmodeller i går, i dag og i morgen
 • Disruption – hvad er det, og hvordan arbejder man med det?
 • Effekter i forskellige brancher og sektorer – privat/offentligt, store/små, globalt/nationalt
 • Hvordan arbejder jeg med disse ting som leder?

 

 

Mini MBA – Lederuddannelsens Modul 3

Personaleledelse. Mennesket i den moderne private og offentlige organisation. At lede sig selv og andre. Organisationsudvikling, team-ledelse, selvledelse, coaching.

 

– Underviser: Mie Krog

 

Personaleledelse og Human Ressource Management handler bl.a. om ledelse af mennesker og udvikling af organisationer. Mennesker er det centrale i enhver organisation. Mennesker, kompetencer, kultur sammen med teknologi, infrastruktur m.m.  er grundlaget for alle de former for resultatskabelse, der finder sted i den moderne organisation.

 

En organisation består af mennesker. Der eksisterer en række begreber og problemstillinger i enhver organisation, der handler om mennesker, både det enkelte individ, grupper og hele organisationen. HRM, lederskab, følgeskab, samarbejde og dialog er vigtige faktorer her. Mennesket og menneskelige relationer er i centrum.

Menneske- organisations- og samfundssyn er vigtige temaer. Gruppeprocesser, konflikter, relationer m.m. er fænomener, der karakteriserer livet i enhver organisation. Hvorledes arbejder man ledelses- og udviklingsmæssigt med mennesker og grupper af mennesker? Hvorledes arbejder man med tid, møder, konflikter, dialoger, lederudvikling m.m.?

 

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • At lede andre
 • Lederroller
 • Ledelse i forskellige organisationstyper
 • Ledelse i medvind og modvind
 • Værdibaseret ledelse
 • Performancebaseret ledelse
 • Mangfoldighedsledelse
 • Medarbejderudvikling
 • At lede sig selv.

 

Mini MBA – Lederuddannelsens Modul 4

Forandringsledelse

Skab mening i forandringer og arbejd med bevidst forandringslederskab

 

– Underviser: Lene Andersen

 

Forandring er et grundvilkår. Den verden, vi lever i, ændrer sig konstant og forandringshastigheden sker så hurtigt, at du ikke længere kan planlægge komfortabelt på forhånd. En sund organisation er i konstant bevægelse og omfavner og tilpasser sig altid en ny fremtid. Fremtiden tilhører dem, for hvem forandring er et mindset.

 

 De organisationer, vi arbejder i eller er afhængige af for at opfylde vores behov og ønsker, ændrer sig også dramatisk med hensyn til strategier, strukturer, systemer og selvfølgelig deres forventninger til medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere. Forandringsarbejde handler mere om at undersøge, hvad der skal til for at en forandring kan opleves som meningsfuld af så mange som muligt, fremfor hvordan man som leder håndterer modstand. I dette modul fokuserer vi derfor på forskellige former for forandringer, hvorfor de sker, hvordan de foregår og hvad der skal gøres for at gøre forandring til et velkomment snarere end et frygtet koncept. Vi lægger vægt på at engagere og forstå, hvordan mennesker reagerer på og forholder sig til forandringer.  Et centralt aspekt af forandringsforståelse handler om at forstå behovet for at have fokus på den omverden, som din organisation spiller sammen med. Vi tillægger et udefra-og-ind perspektiv, hvor du kommer til at forstå selve forandringsbegrebet, de fysiske, systemmæssige og mentale aspekter af forandring, der netop betoner det dynamiske samspil mellem organisationen og omverdenen.  Du får indsigt i de både rationelle modeller og procesorienterede tilgange, som vil udfordre din forandringstænkning og hjælpe dig til at lede forandringer med en så involverende tilgang som muligt. Afsluttende behandler vi betydningen af psykologisk tryghed, så du får et perspektiv på, hvordan du kan arbejde mere reflekteret med at blive bevidst forandringsleder.

 

Temaer som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Forandringer og hvordan de opstår
 • Ramme-og procesmodeller for forandringer
 • Modstand mod forandringer
 • Psykologien og de menneskelige dynamikker
 • Selvledelse og betydning for at lede forandringer
 • Psykologisk tryghed

 

Mini MBA – Lederuddannelsens Modul 5

Produktivitet. Økonomi. Resultatmålinger. Forretningsudvikling.

 

– Underviser: Henning Andersen Bröchner

 

Ledelse og organisering handler om resultatskabelse. I mange situationer er finans og tal en essentiel del af ledelse. Begreber fra regnskab- og økonomistyring kan være essentielle for at skabe transparens og gennemslagskraft i dagligdagen.

 

Man taler om begrebet “forretningen”. Men hvilken forretningsmodel og forretningstænkning karakteriserer egentlig virksomheden? Økonomi og ledelse ses undertiden som to sider af samme sag, og i hvert fald er virksomhedens regnskaber, resultatopgørelser og vækstforståelse centrale temaer.

 

Måling er i den sammenhæng vigtig: Hvad skal din virksomhed måle, hvad betyder forretningsmodellen, og hvorledes skal I måle og formidle det? Produktivitet, effektivitet og kvalitet er tre sammenhængende og vigtige begreber. Hvor god er virksomheden til at udnytte de nødvendige ressourcer med henblik på at nå de vigtigste mål? Set fra virksomhedens kunder, medarbejdere og ejere?

 

Temaer, vi behandler på mini MBA’ens femte undervisningsdag (og i læsningen):

 • Regnskaber og bundlinjer
 • Måling, ledelse og styring
 • Ledelsesrapportering og KPI’er
 • Budget og opfølgning
 • Struktur, strategi og måling
 • Performance management
 • Vækstens dimensioner
 • Kontraktstyring.

 

Mini MBA – Lederuddannelsens Modul 6

Lederen som person og kommunikator. Personlig ledelse og kommunikation. Strategisk og personlig gennemslagskraft, relationer og ledelseskommunikation.

 

– Underviser: Kresten Schultz Jørgensen

 

Ledelse og lederskab. I dette modul fokuserer vi på det personlige lederskab. Lederens person og kommunikation, din personlige udvikling, roller og autenticitet er i centrum.

 

Ledelse og lederskab udføres og udøves af personer. Relationer til andre mennesker, organisationer og interessenter er vigtige aspekter. En organisation består af relationer mellem mennesker og afdelinger, og virksomheden selv eksisterer i komplicerede netværk. Både det personlige og relationelle er i centrum i dette modul, hvor vi sætter fokus på lederen som person og kommunikator. Sammen med det relationelle er begreber som roller, personlighedstyper, formidling og dialog, videndeling og samarbejde centrale begreber. Disse temaer behandler vi og ser på fra forskellige vinkler og i en kritisk belysning.

 

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Menneske- og organisationssyn
 • Lederen som person
 • Lederroller og personlighedstyper
 • Personlig udvikling
 • Organisationens kommunikationsprocesser
 • Personlig kommunikation: Viden, krop, sprog, nærvær
 • Stress i organisationer – kriser og forandringsledelse.
Pensum

Mellem undervisningsdagene vil du få cirka 300 sider, som du frit kan læse løbende i de frirum, du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det er en stor hjælp, at næsten al pensum er på dansk.

Pensum er med få undtagelser på dansk og består desuden udelukkende af bøger eller uddrag fra bøger af velrespekterede forfattere. Pensum og materiale indgår i prisen for uddannelsen, og det vil blive udleveret ved uddannelsens start.

Pensum er inkluderet i prisen og har en værdi af 2.500 kr.

Eksamen

Eksamen på Aros Mini MBA er todelt. Vi laver en samlet vurdering af din præstation, og vi giver karakter efter den nye skala. Du bestemmer selv, om din karakter skal stå på dit eksamensbevis (hvis du fravælger det, vil der stå, at du har gennemført uddannelsen og bestået eksamen).

 

1. Skriftlig opgave

Efter Mini MBA’ens sidste undervisningsdag får du adgang til den skriftlige eksamensopgave. Din besvarelse skal fylde 5-6 normalsider, hvor en normalside er defineret ved 2.400 anslag inkl. mellemrum per side (se det ved at klikke på “x ord” nederst til venstre i Word). Du har 3 uger til at skrive opgaven fra sidste undervisningsdag. Du må gerne drøfte opgaven med dine medstuderende, men opgaven, du sender til os, skal være helt din egen.

 

2. Multiple choice-test

Sammen med den skriftlige opgave får du en multiple choice-test via et link. Den består af cirka 30 enkle spørgsmål, der tester nogle af de helt faktuelle ting, du har lært under din Mini MBA-uddannelse. Du tager testen hjemmefra inden for 3 uger efter sidste modul.

 

Ønsker du ikke at tage eksamen?

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Aros Mini MBA. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 5 ud af 6 moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis for Aros Mini MBA.

 

Hvad nu, hvis du ikke består eksamen?

Hvis du ikke består eksamen på Aros Mini MBA, kan du vælge en af to veje: Du kan modtage et diplom for deltagelse på Aros Mini MBA (og dermed ikke et eksamensbevis). Eller du kan tilmelde dig en ny eksamen for 2.500 kr. ekskl. moms.

Hvem bør deltage?

Lederuddannelsen for Aros Mini MBA er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker proaktivt. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Aros Mini MBA er 100 % designet til dig, der gerne vil blive en bedre leder – eller gerne vil være leder i fremtiden. Men den er i lige så høj grad designet til dig, der bare brænder for at blive klogere – og på at få papirer på din kompetencer!

Undervisere
Annette Spanggaard Se profil
Annette Spanggaard er direktør for public affairs, kommunikation CSR hos Coca-Cola.

Hun har tidligere arbejdet som kommunikationsansvarlig for Mondelez og været selvstændig kommunikations og PR-rådgiver i eget kommunikationsbureau (i dag en del af Geelmuyden.Kiese og globale Ketchum). Som selvstændig rådgiver har hun rådgivet ledelsen i store virksomheder som Carlsberg, Pandora, ECCO, Rosendahl Design Group, Montana m.fl. I en periode arbejdede hun for DR, hvor hun støttede Kim Bildsøe, mens han var udenrigskorrespondent i London.

Annette er både uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i Århus og journalist fra The London School of Journalism, og hun har desuden taget en bæredygtighedsuddannelse.
Claus Fadum Nissen Se profil
Siden 1995 har Claus Fadum Nissen arbejdet med at gøre virksomheder i Europa og Nordamerika bedre til at møde kundernes behov og til at tjene penge. Det har han gjort fra to sider af bordet.
I den første halvdel af karrieren har han har arbejdet i som leder i førende danske virksomheder som f.eks. FLSmidth og LEGO og som bestyrelsesmedlem i hhv. Unicon Beton og Nyborg Plast.
I den anden halvdel har Claus – siden 2005 - arbejdet som management konsulent hos PA Consulting, KPMG og Cognizant i hhv. København og New York med fokus på design og transformation af processer, organisationer og forretningsmodeller i en række forskellige brancher som f.eks. offentlig sektor, transport, energi, advokatbranchen og medicinalvirksomheder.
Henning Bröchner Se profil
Henning har 25 års CFO erfaring fra selskaber som TOP-TOY, Løgismose Meyers, KOMPAN og IC Group. Henning har været koncern-CFO i internationalt arbejdende virksomheder med selskaber i alle dele af verden. Henning har også erfaring fra flere ejerformer; familieeje, kapitalfondseje og børsnoteret samt skifter mellem de forskellige ejerformer. Henning har været med til at gennemføre børsnoteringer, afnoteringer og flere opkøb og fusioner. I dag arbejder han som professionelt bestyrelsesmedlem og investor.

Hennings baggrund er meget alsidig og forretningsorienteret, og du får adgang til hans mange erfaringer, når han giver dig indblik i resultatorienteret ledelse og kobling mellem strategi og økonomi.
Henrik Ørholst Se profil
Henrik Ørholst er bl.a. erhvervskommentator på TV2 News, boganmelder af ledelsesbøger på Dagbladet Børsen og censor på flere uddannelser. Han er desuden tilknyttet H&B - Hildebrandt & Brandi.
Han har tidligere været ansat hos PFA Pension, PA Consulting Group og Handelshøjskolen i Aarhus.
Han er cand. oecon (1986)., fra Aarhus Universitet.
Lene Andersen Se profil
Lene er partner i konsulentvirksomheden Genux Executive og bestyrelsesmedlem i PILA Pharma AB m.fl. Lene har tidligere haft senior operationelle lederroller i Novo Nordisk, Roche og Astra, hvor hun var ansvarlig for forretningsudvikling, strategisk marketing og partnerskaber.

I dag arbejder Lene som konsulent, hvor hun hjælper ledere med at lede forandringer, bygge stærke lederteams, udvikle personligt lederskab og gennemføre strategiske tiltag.

Lene har en MSc i Ansvarlig ledelse og bæredygtighed (2013) samt en HD i organisation (1989).

Når Lene underviser er det med en praksisnær tilgang og fokus på brug af værktøjer og modeller i egen kontekst. Hendes undervisningsstil er engagerende, interaktiv og med god energi, hvor egne udfordringer bliver sat i spil.
Mie Krog Se profil
Mie Krog er i dag bestyrelsesprofessionel som både formand og medlem i flere virksomheder herunder Nykredit, Norlys, Plantorama, Imerco, Sinful, Aarhus Letbane, Kenatur, Y-Connection m.fl

Hun har tidligere været leder og medlem af direktionen i virksomheder som KiM's, LEGO, JYSK, Bilka og ILVA indenfor den kommercielle og brandrelaterede del af værdikæden. Hun bringer hendes erfaringer og massive og brede viden om ledelse i spil i undervisningen og er en mester i at gøre det levende, nærværende og relevant for deltagerne.
Professor Steen Hildebrandt Se profil
Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.
Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.
Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.
Mulighed for betaling via Bruttolønsordning

Hvis du selv skal betale for uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og ikke koster din arbejdsgiver noget). Skriv til os på minimba@aroskurser.dk for at høre mere om ordningen.

Bestil en skræddersyet uddannelse til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af uddannelsen med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

2

Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt uddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt.

3

Vi opdaterer dig med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen får gratis adgang til foredrag og arrangementer med førende erhvervsledere og eksperter.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Arbejdsmiljøet i organisationen eller virksomheden får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber og teamledelsesværktøjer.

2

Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

3

Din arbejdsplads får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 08. oktober 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 08.10.2024
 2. Modul 2: 12.11.2024
 3. Modul 3: 10.12.2024
 4. Modul 4: 14.01.2025
 5. Modul 5: 25.02.2025
 6. Modul 6: 25.03.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 10. oktober 2024
Copenhagen Marriott Hotel
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 10.10.2024
 2. Modul 2: 14.11.2024
 3. Modul 3: 12.12.2024
 4. Modul 4: 16.01.2025
 5. Modul 5: 27.02.2025
 6. Modul 6: 27.03.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 30. januar 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 30.01.2025
 2. Modul 2: 04.03.2025
 3. Modul 3: 01.04.2025
 4. Modul 4: 06.05.2025
 5. Modul 5: 03.06.2025
 6. Modul 6: 21.08.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 04. februar 2025
Copenhagen Marriott Hotel
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 04.02.2025
 2. Modul 2: 06.03.2025
 3. Modul 3: 03.04.2025
 4. Modul 4: 08.05.2025
 5. Modul 5: 05.06.2025
 6. Modul 6: 19.08.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 15. maj 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 15.05.2025
 2. Modul 2: 17.06.2025
 3. Modul 3: 19.08.2025
 4. Modul 4: 16.09.2025
 5. Modul 5: 21.10.2025
 6. Modul 6: 18.11.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 20. maj 2025
Copenhagen Marriott Hotel
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 20.05.2025
 2. Modul 2: 19.06.2025
 3. Modul 3: 21.08.2025
 4. Modul 4: 18.09.2025
 5. Modul 5: 23.10.2025
 6. Modul 6: 20.11.2025
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 02. oktober 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 02.10.2025
 2. Modul 2: 11.11.2025
 3. Modul 3: 09.12.2025
 4. Modul 4: 20.01.2026
 5. Modul 5: 24.02.2026
 6. Modul 6: 24.03.2026
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
København V. 06. oktober 2025
Copenhagen Marriott Hotel
8.00-17.00
Uddannelsen består af flere moduler
 1. Modul 1: 06.10.2025
 2. Modul 2: 13.11.2025
 3. Modul 3: 11.12.2025
 4. Modul 4: 22.01.2026
 5. Modul 5: 26.02.2026
 6. Modul 6: 26.03.2026
34.750 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 7 flere)
Tilmelding Aros Mini MBA – Lederuddannelse
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Aros Mini MBA - Lederuddannelse
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Aros Mini MBA - Lederuddannelse
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Meget dygtige og inspirerende undervisere, som brænder for hver deres fagområde. De har alle været gode til at inddrage erfaringer og cases fra praksis, så man får viden og værktøjer, som man kan gå direkte ud og bruge.

  Anne Thorvardarson

  En rigtig fint organiseret uddannelse, som jeg har fået rigtig meget ud af. Jeg vil helt sikkert anbefale det til andre og ligeledes se efter andre kurser hos Aros Business Academy. Jeg er super fan af MINI-konceptet, altså at man får puttet ret meget viden ind på kort tid.

  Tinna Nielsen Petersen

  Det har virkelig været value for money. Gode inspirerende undervisere. Taget i betragtning så bred en deltagergruppe vi har været, har det fungeret rigtig godt.

  Rasmus Kristiansen

  Topkarakter til Aros herfra! Det har været den bedste uddannelsesmæssige oplevelse for mig, siden jeg dimitterede fra journalisthøjskolen for 25 år siden. Høj, høj klasse med den ene engagerede, vidende og indsigtsfulde underviser efter den anden.

  Tino Pedersen

  Aros Mini MBA har været gennemsyret af seriøsitet, og det har været en fornøjelse at møde så dedikerede underviser, der samtidig har en så stor erfaring fra virksomheder.

  Kenneth Green

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.