Grundlæggende procesforståelse

Kursus

Dette kursus i grundlæggende procesforståelse giver dig viden om processers dynamikker og gør dig i stand til at analysere og overskue forskellige procesforløb. Du vil efterfølgende være rustet til at påvirke og strukturere processer, så de fungerer optimalt og effektivt. Processerne kan vedrøre såvel administration som produktion.

 

Dit udbytte af dette kursus:

 • Forståelse for forskellige procestyper
 • Viden om procesniveauer og processers mekanik
 • Indsigt i procesanalyse
 • Struktur og konkrete værktøjer til procesoptimering
 • Forståelse for procesflow
 • Redskaber til processtabilisering.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 11. september 2024, Aarhus 18. september 2024, København
Varighed 2 dage
Pris 8.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Hvorfor procesudvikling?

De fleste processer på en arbejdsplads, uanset om der er tale om administrative eller produktionsorienterede, forbliver ofte status quo. Men der er store gevinster at hente ved at analysere processerne. Procesudviklingen vil ofte munde ud i konkrete resultater som større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed, optimering af ressourcer og økonomiske besparelser.  Ofte ligger en relativ simpelt løsning på hverdagens problemer i de forskellige processer. 

Vi går i dybden med processerne

På dette kursus går vi i dybden med procesforståelse, så du efter kurset er i stand til at identificere og analysere processerne på arbejdspladsen. Du bliver klædt på til at initiere forandringer og efterfølgende kontrollere processerne.  Kurset er opbygget som en vekslen mellem undervisning, case-arbejde og praktiske opgaver. På kurset arbejder vi blandt andet med:

 • Procestyper og –niveauer 
 • Procesværdi og spild
 • Procesflow (Swimlanes)
 • Det menneskelige element i relation til procesforandringer.

Er du ambitiøs? Tag vores proceslederuddannelse

Har du store ambitioner for din rolle som procesleder og er du ikke mættet med læring efter at have gennemført kurset i grundlæggende procesforståelse? Tag Aros Proceslederuddannelse og bliv professionel procesleder! Kurset klæder dig på til at påvirke og strukturere processer, så de fungerer optimalt og effektivt. Uddannelsen er en overbygning af dette kursus i grundlæggende procesforståelse og kan tilkøbes, efter du har deltaget på dette kursus. Når du har gennemført uddannelsen får du et Aros certifikat, som bevis på din uddannelse.

Underviser
Helene Se profil
Helene har siden 2005 arbejdet med procesdesign og -optimering i byg/anlæg/konstruktion og offshore-branchen. Desuden er Helene konsulent inden for projektledelse, teamudvikling og organisationsudvikling. Hun har en baggrund som akademiingeniør fra Danmarks Ingeniør Akademi, en 4 årig coachuddannelse, hun er uddannet i facilitering og konflikthåndtering og holder certificeringer i bl.a. Belbin® og LEGO® SERIOUS PLAY®.

Som underviser er Helene nærværende, involverende og formår at holde et højt energiniveau dagen igennem. Hun skaber et trygt rum for læring og hjælper med stor indlevelse kursister med at omsætte teoretisk viden til praktisk handling, som umiddelbart kan anvendes i egen hverdag. Helenes fokus er at levere læring, værktøjer og indsigt, der kan bruges til at levere konkrete løsninger, der virker ude i virkeligheden.
Poul Gøbel Se profil
Poul har arbejdet med processer siden 1998, både som rådgivende konsulent hos en lang række virksomheder og som ansat. Han har været involveret i et hav af store som små procestunge projekter, og han ved præcis, hvad det kræver at være en stærk procesleder. Poul er vejleder på CBS, hvor han tidligere har undervist i strategi og ledelse, og han har bestyrelsesposter i en række virksomheder.

Poul er en kompetent formidler, og hans undervisning er lettilgængelig, nærværende og praksisnær i en tryg og inspirerende ramme.
Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle har gavn af at forstå processernes dynamik. Både som leder og medarbejder kan forståelsen for processer skabe en bedre arbejdsproces og øget effektiviteten i arbejdsdagen. Grundlæggende procesforståelse er anvendeligt, uanset om du arbejder med produktion eller administrative processer.

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset.

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i grundlæggende procesforståelse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Medarbejderens udbytte
1

Du får det forkromede overblik over diverse processer både på et administrativt og produktionsmæssigt niveau.

2

Du får et solidt fundament bestående af teoretisk viden og viden om praktisk erfaring, der klæder dig på til alle typer udfordringer og problemstillinger.

3

Når du får et grundlæggende kendskab til det menneskelige aspekt af forandring og proces, bliver du i stand til at skabe et konstruktivt rum med kolleger og medarbejdere for enhver proces.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en ekspert i procesforståelse. Med andre ord kan du aktivt bruge din viden til at optimere processer, fordi du har lært at spotte potentielt givende tiltag.

2

Din chef kan trygt overlade faciliteringen af forandringer og procedurer til dig, fordi du helt grundlægende forstår processerne bag. Det betyder større kundetilfredshed, og det kan ses på bundlinjen!

3

Du bliver arbejdspladsens vidensbank med ekspertviden om flow, spild og alle andre relevante aspekter, der er essentielle i procesforandring og procesudvikling.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 11. september 2024 - 12. september 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 18. september 2024 - 19. september 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 30. oktober 2024 - 31. oktober 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 04. november 2024 - 05. november 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 27. januar 2025 - 28. januar 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 05. februar 2025 - 06. februar 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 28. april 2025 - 29. april 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 12. maj 2025 - 13. maj 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 7 flere)
Tilmelding Grundlæggende procesforståelse
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Grundlæggende procesforståelse
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Grundlæggende procesforståelse
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset har været velstruktureret og værktøjsorienteret. Underviser var vidende og dygtig til at skabe energi, så jeg har fået præcis det med hjem, som jeg havde håbet på. Plus en hel del ekstra!

  Trine Hansen

  Kurset vil have meget stor betydning i mit daglige arbejde. Underviseren var ualmindeligt professionel og dygtig. Med et godt mix af oplæg og opgaver formåede han at gøre materialet let forståeligt samtid med, at der var tid til at bruge eksempler fra vores hverdag.

  Kasper Thorhauge

  Jeg er ovenud tilfreds med både materiale, opgaver og ikke mindst underviseren.

  Kent Stensgaard

  Godt kursus. Jeg har fået afklaring på procesbegrebet, og det er en god distinktion at have i baghovedet. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os.

  Mette Thomsen

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.