Kursus i stemmetræning og kropssprog

Styrk din kommunikation med stemmens og kroppens kraft

På dette kursus får du: 

 • Lær din egen stemmes register at kende
 • Lær, hvordan du bruger hele stemmens register  – og bruger den rigtigt
 • Lær at bruge dit kropssprog, fx til at skabe autoritet og gennemslagskraft
 • Kan du skabe rum med stemmen? Lær hvordan!
 • Lær, hvordan krop og stemme forstærker hinanden og dit budskab.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 12. september 2024, København 18. september 2024, Aarhus
Varighed 1 dag
Pris 5.500 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også afholdes hos jer – se mere her
Scroll down

Hvordan du bruger din stemme og dit kropssprog er hele grundlaget for din mundtlige kommunikation. Mestrer du ikke de to elementer, kan du blive opfattet som mindre troværdig, mindre tillidsvækkende og uden gennemslagskraft. Oplev selv forskellen med dette kursus i stemmetræning og kropssprog.

Lær din stemme at kende – og brug den rigtigt!

De færreste mennesker kan lide at høre deres egen stemme på bånd. Endnu færre tænker over, hvordan de bruger deres stemme. Og næsten ingen får det fulde potentiale ud af stemmen. Men din stemme er et kraftfuldt udtryksmiddel, som der er al mulig grund til at udnytte.

Med dette kursus i stemmetræning og kropssprog vil du kunne opleve en reel forskel i din hverdag. Ja, det kan endda blive skelsættende.  Måske du har opfattet din stemme eller dit kropssprog som noget, der bare er en fast del af dig, og som der ikke kan ændres på. Intet kunne være mere forkert.

Dette er ikke bare et kursus i præsentationsteknik. Vores inspirerende etdagskursus i stemmetræning og kropssprog giver dig muligheden for at få en ægte ahaoplevelse – og fuld kontrol over både stemme og krop!

Bliv mere overbevisende og tillidsskabende

Stemmer er lige så forskellige som mennesker, og derfor siger din stemme også noget om dig, om du er bevidst om det eller ej. Nogle har en dyb bred klang, mens andre svinger i det lyse leje. Vi rummer alle både dybe og lyse klange, og faktisk kan stemmetræning give dig muligheden for at bevæge dig længere rundt i spektret. Intet signalerer ”kedelig” som en monoton stemmeføring, der altid bliver i det samme leje. Og i den anden grøft er der de stemmer, der uroligt, lavmælt og flakkende aldrig rigtig når ind til os. Heldigvis er stemmen lidt som en muskel, og derfor kan du træne den til at blive smidig, fleksibel og stærk, så du for alvor kan få dit budskab igennem!

Et aktivt kursus med masser af træning

Stemme og krop hænger uløseligt sammen, og derfor er vores kursus i stemmetræning og kropssprog bygget op omkring en praktisk tilgang til både stemmen og kroppen. Hvis du virkelig vil lyttes til, skal du ikke kun forholde dig til det du siger, men også hele måden du siger det på. Derfor kigger vi ikke kun på stemmetræning, men også på dine personlige virkemidler og dit kropssprog.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle! Uanset om du er topleder eller medarbejder, vil det have en kæmpebetydning at kende og mestre det fulde potentiale for din stemme og krop. På kurset går vi i dybden med, hvordan stemmetræning og kropssprog kan forbedre netop din kommunikation.

Mød din underviser
Brita Se profil
Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.
Dya Se profil
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Du får et helt nyt værktøj, du kan eksperimentere med og bruge både nu og her og resten af dit (arbejds)liv i utallige situationer.

2

Når du får større kontrol over stemme og kropssprog, følger der samtidig en større sikkerhed med. Du bliver helt sikker på, hvordan folk opfatter dig og din stemme i forskellige situationer, og du behøver ikke at frygte for at blive opfattet som kedelig, nervøs, utroværdig eller højrøstet.

3

Dette er ikke bare et kursus i præsentationsteknik. Men hvis du ikke allerede laver præsentationer, formidling eller oplæg, kan du nu komme til det. Og hvis det allerede er en del af din jobbeskrivelse, vil du opleve, hvordan du er blevet markant bedre til at få dit budskab igennem.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Medarbejderen vil med dette kursus i stemmetræning og kropssprog kunne tage et stort skridt i sin personlige udvikling, som vil højne både kompetencer og arbejdsglæde.

2

Når medarbejderen oplever større troværdighed eller gennemslagskraft eller bliver mere tillidsvækkende, vil det have en positiv afsmittende effekt i kommunikationen på arbejdspladsen.

3

Medarbejderen vil kunne påtage sig flere formidlingsopgaver (fx præsentationer) både internt og eksternt, hvis det er ønsket.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 12. september 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 18. september 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 02. december 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 10. december 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 05. marts 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 02. april 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 16. juni 2025
Aros Konference, København
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 24. juni 2025
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
5.500 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 7 flere)
Tilmelding Stemmetræning og kropssprog
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i stemmetræning og kropssprog
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Kursus i stemmetræning og kropssprog
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros

  Kurset var meget personligt og vedkommende, og det har givet mig bedre teknik og forståelse for, hvordan jeg kan blive bedre til at præsentere. Det vil derfor have stor indflydelse på mit daglige arbejde.

  Mikkel Juul-Nyholm

  Underviseren var utroligt nærværende og meget konkret på teknikker og personlige udviklingspunkter. Det endte med at være en ret fantastisk og personligt udviklende - men også grænseoverskridende - dag. Kurset vil betyde at forhåbentlig i langt større grad kommer igennem med mine budskaber.

  Tanja Smetana

  Dygtig og dedikeret underviser, der kender indgående til fagområdet. Kurset har afgørende betydning for min måde at arbejde på, fordi jeg har lært at bruge min stemme som et aktivt professionelt værktøj.

  Niclas Kvernrød

  Det kan ikke gøres meget bedre! Underviser og forplejning var top på alle punkter, og dette kursus vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg bruger stemmen hver dag, og kan allerede arbejde med værktøjerne fra kurset.

  Henrik Værum Høgh

  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.