Kursus i stemmetræning og kropssprog

Styrk din kommunikation med stemmens og kroppens kraft

Har du problemer med at trænge igennem? Sidder du med en fornemmelse af, at dine præsentationer lige mangler det sidste skub? Få styr på et af kroppens vigtigste værktøjer, når det kommer til mundtlig formidling: stemme og kropssprog.

 

 

På dette kursus får du: 

  • indsigt i hvor meget din stemme rummer, når du lærer at bruge den rigtigt.
  • viden om hvordan din stemme hjælper dig med at få dine budskaber igennem.
  • læring i hvordan du bruger hele din stemmes register.
  • læring i hvordan du skaber rum med stemmen.
  • indsigt i hvordan du bruger kroppen til at skabe ro og autoritet
  • indsigt i samspillet mellem krop og stemme
  • redskaberne til at bruge din vejrtrækning korrekt.
  • afspændingsøvelser der får din tunge på gled.
  • evnen til at bruge stemmen så du virkelig bliver hørt.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 05. september 2019, København 10. oktober 2019, Aarhus
Varighed 1 dag
Scroll down

Har du styr på din præsentation?

En god præsentation eller et godt foredrag består af mange delelementer, der bare skal sidde lige i skabet, for at det bliver en succes. Nerver, udstråling og ikke mindst selve indholdet er bare nogle af dem. Men har du nogensinde overvejet, hvordan du bruger din stemme, når du fremlægger? Det er måske ikke det første, du tænker på, når du sætter dig ned for at forberede en præsentation, men stemmen har stor betydning for, hvordan dit publikum opfatter dig. Det samme gælder brugen af din krop. Det er bestemt ikke ligegyldigt, om dine hænder er foran brystet, i hoften eller ned langs siden!  Det er altså en rigtig god idé at vide, hvordan du skal bruge både din stemme og krop til at få dit budskab igennem og skabe troværdighed hos dit publikum.

Konkret viden og praktisk erfaring på én gang

Der findes lige så mange forskellige stemmer, som der findes mennesker. Men det betyder ikke, at du ikke kan træne din stemme til at spænde bredere eller højere, end den allerede kan. Med særlige øvelser og den rette vejrtrækning kan du lære at mestre stemmens register. Men du kommer ikke siddende til det! På vores kursus i stemmetræning bliver hele kroppen taget i brug, og du lærer om både de fysiologiske og psykologiske mekanismer bag stemmeføring. Vi arbejder både med afspænding, opspænding, tempo, tonalitet og diktion. På den måde får du et grundigt indblik i, hvordan krop og stemme komplimenterer og afhænger af hinanden. Du kan altså med fordel lade stiletter og habitjakke blive hjemme, og i stedet trække i noget lidt mere praktisk tøj. Så garanterer vi til gengæld, at du får hands-on erfaring i stemmeføring og kropssprog!

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for alle, der i kraft af deres arbejde har med mundtlig formidling at gøre. Om du er direktør, mellemleder eller almindelig medarbejder, der ønsker at styrke din kommunikation og præsentationsevne, så er dette kursus perfekt til dig. Du vil lære at udnytte din stemmes fulde potentiale, og der lægges især vægt på, hvordan stemmetræning kan forbedre netop din hverdag.

Mød din underviser
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her

Medarbejderens udbytte
1

Dine nye kompetencer bliver et redskab, der gavner dig både professionelt og privat. En bevidst stemmeføring og stærkt kropsprog giver dig fuld kontrol over din kommunikation, og sikrer, at dine pointer lander sikkert og knivskarpt i dag og fremadrettet.

2

Når du bliver opmærksom på, hvordan din stemme opfattes, bliver du samtidigt bevidst om, hvilket potentiale stemmekontrol rummer. Din tale fængsler og fastholder dine tilhøreres opmærksomhed, når du gennem nye strategier kontrollerer din stemmeføring - du få desuden bugt med den typiske frygt for at lyde kedelig, nervøs eller højrøstet.

3

Dine formidlingskompetencer styrkes. Hvis du allerede laver oplæg, præsentationer eller andre formidlende opgaver får du et værktøj, der gør dine præsentationer endnu skarpere. Hvis du ikke allerede beskæftiger dig med formidling, kan du nu kaste dig selvsikkert og velforberedt ud i det!

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din medarbejder får en ny stærk kommunikativ kompetence og evnen til at indtage et rum. Det gavner det generelle arbejdsmiljø, når vedkommendes nye egenskaber inspirerer de øvrige medarbejderes indsats.

2

Fuld stemmekontrol gør din medarbejder mere selvsikker på arbejdspladsen. Denne selvsikkerhed vil ikke kun gælde medarbejderens mundtlige kommunikation, men vil være synlig i vedkommendes generelle arbejdsindsats og øvrige arbejdsopgaver.

3

Som ekspert i mundtlig kommunikation bliver din medarbejder i stand til at skabe interessante og klart formulerede præsentationer. Uagtet tidligere erfaringer med kommunikative opgaver, får medarbejderen de nødvendige værktøjer til kompetent at udføre interne og eksterne formidlingsopgaver.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 05. sep 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 10. okt 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
København 03. dec 2019
Aros Konference, København
9.00-16.00
Aarhus 04. dec 2019
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
Swipe og se datoer ( 3 flere)
Tilmelding Stemmetræning og kropssprog
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i stemmetræning og kropssprog
Sted & Datoer
Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

Har du spørgsmål?

Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

Vi ser frem til at møde dig

Aros
Tilmeldingbekræftelse
................................................................................................
Din besked er blevet sendt.

Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

Aros
Hent materiale
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i stemmetræning og kropssprog

Du får desuden en mail med ledige kursusdatoer.

Ja tak, sæt mig gerne på nyhedsbrevet
(ligesom 30.453 andre videbegærlige)

Aros

Det kan ikke gøres meget bedre! Underviser og forplejning var top på alle punkter, og dette kursus vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg bruger stemmen hver dag, og kan allerede arbejde med værktøjerne fra kurset.

Henrik Værum Høgh

97,9%
af alle kursister

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.