Personlig udvikling

Indsigt giver udsigt: Brug kurset til at finde ind til dine kernekompetencer, lære dig selv og andre bedre at kende og styrk din personlige gennemslagskraft. På kurset får du både en adfærds eller styrke-test, en personlig handleplan og masser af feedback!

 

 

 

På kurset får du

 • Personlig DiSC-profil / styrke-test
 • Redskaber til at bruge DiSC / Styrker som indgang til både dig selv og verden
 • Selvrefleksion og udvikling
 • Øget forståelse for dine og andres behov
 • Styrket samarbejde med andre
 • Tydeligere retning: hvor skal du hen herfra?
 • En personlig handleplan til brug med det samme
Næste kursusstart Se alle datoer 24. maj 2023, Aarhus 02. oktober 2023, København
Varighed 2 dage
Pris 8.900 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også holdes hos jer se mere her
Scroll down

Kurset der giver overblik og retning

Personlig udvikling handler i høj grad om selvindsigt og bevidstgørelse, både af styrker, værdier og kompetencer, men også af adfærd, tanker og handlemønstre.  Jo mere vi kender til vores styrker og vores udfordringer, jo bedre kan vi vide, hvordan vi skal udnytte vores ressourcer, og hvor vi skal sætte ind med handlekraft. Med dine signaturstyrker som landkort bliver du bedre til at navigere i dit terræn, så du kan finde hele vejen op på bjergryggen, hvor det store forkromede overblik breder sig for dine fødder.

Personlig Udvikling styrker samarbejdet!

At have fokus på din udvikling kommer ikke kun din arbejdsplads til gode, men også dit privatliv.

Vi indgår hele tiden i forskellige sociale sammenhænge både på arbejdet og privat. Og forstår du, hvad der driver dig selv og andre omkring dig, har du en klar fordel! Med din nye viden og selvindsigt i rygsækken, får du en forståelse for, hvem du er, hvad der motiver dig og giver energi, men også hvad der dræner og presser dig. Dit fornyede kendskab til dig selv og dine vigtigste værdier lige nu kan gøre dig mere tydelig og styrke din personlige gennemslagskraft – Vær tillidsskabende uden at gå på kompromis med dig selv!

At kunne skabe gode relationer og indgå i et samarbejde er en vigtigt kompetence på arbejdsmarkedet, for et godt samarbejde giver bedre trivsel og i sidste ende, mere engagement, mening og arbejdsglæde.

Vi arbejder praktisk

Dette todages kursus i personlig udvikling er workshopbaseret. Vi fordyber os og arbejder med forskellige teorier og værktøjer fra den positive psykologi og med forskellige processer fra Life- & Business Coaching. Med max 8 deltagere skaber vi sammen et rum, hvor du kan lære mere om dig selv gennem teorier, øvelser, dialog og selvreflektion. Vi kigger fremad og fokuserer på forløb, retning og handling.

Du får en personlig coaching-session og udarbejder en individuel handleplan!

På kurset arbejder vi løbende med din egen personlige handleplan, som du sammen med underviseren udarbejder. Handleplanen er et helt konkret stykke papir, du kan tage med dig hjem, der udstikker den retning, din udvikling skal tage i den kommende tid. På dag 2, skabes der rum for at du kan få en individuel coaching session, af kursets underviser som er certificeret coach, som skal give dig det sidste skub, til at tage mere ejerskab over din handlingsplan og mere fokus og motivation til at handle på den.

Underviser
Jette Se profil
Jette er en dedikeret og erfaren underviser og konsulent inden for kommunikation, coaching, kundeservice, salg og personlig udvikling.

Gennem de sidste mange år har hun arbejdet som konsulent og underviser med fokus på udvikling af virksomheder, teams og enkeltpersoner. Hun er oprindeligt udlært inden for detailbranchen og har videreuddannet sig inden for coaching, ledelse, pædagogik og didaktik. Hun er desuden certificeret life og business coach og certificeret i profilværktøjerne DiSC og Garuda.

Jette er en meget nærværende og passioneret underviser, som brænder for at skabe udvikling og formidle viden, værktøjer og indsigter til andre - på en måde, der skaber mening og værdi for den enkelte.
Nadia Se profil
Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.
Hvem bør deltage?

Kurset er til dig, der er klar til at se dig selv og andre i et nyt lys på baggrund af indsigterne fra DiSC. Du er interesseret i at udnytte dit fulde potentiale, kortlægge dine motivationsfaktorer og forny relationerne i din hverdag på en positiv måde.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her.

Medarbejderens udbytte
1

Gejst og handlekraft: Med indsigten fra DiSC-profilen og værktøjerne fra kurset lærer du dig selv bedre at kende. Når du lærer, hvad der motiverer dig, kommer du tættere på at udnytte dit fulde potentiale!

2

Personlig handleplan: På baggrund af DiSC-profilen udarbejder du på kurset en handleplan, der sikrer at du får maksimalt udbytte af din DISC.

3

Styrkede relationer: Ny viden om din kommunikation og adfærd gør underværker for dine relationer med andre mennesker, både på jobbet og hjemme.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Bedre udnyttet potentiale: Når du via DiSC får større indsigt i dine kompetencer og lærer, hvordan du udnytter dem, kommer du tættere på at udfolde dit fulde potentiale – til glæde for både dig og arbejdspladsen!

2

Bedre samarbejde: Arbejdspladsen får en medarbejder med en rigtig god forståelse for sociale relationer og dynamikker, som evnerne at påvirke dem i en positiv retning.

3

Viden om DiSC: Din nye viden gør dig til en DiSC-ressource for arbejdspladsen, hvor du kan dele din viden og dine indsigter fra DiSC med dine kolleger.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Aarhus 24. maj 2023 - 25. maj 2023
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 28. august 2023 - 29. august 2023
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 02. oktober 2023 - 03. oktober 2023
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 22. november 2023 - 23. november 2023
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 27. november 2023 - 28. november 2023
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 04. marts 2024 - 05. marts 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 04. marts 2024 - 05. marts 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 17. juni 2024 - 18. juni 2024
Aros Konference, København
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 18. juni 2024 - 19. juni 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
8.900 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 8 flere)
Tilmelding Personlig udvikling
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Personlig udvikling
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Personlig udvikling
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.