Kurser med kompetenceløft

 

Hos Aros Kurser ønsker vi, at vores kursusdeltagere får et reelt kompetenceløft – uanset om de er på et helt kort kursus på blot 3 timer eller et længere kursus af flere dages varighed. Vores mål er, at kursisterne inkorporerer den tilegnede viden i deres arbejde, straks efter kurset er afholdt. Derved sikrer vi, at virksomhederne får værdi for pengene, når de sender en medarbejder på kursus.

 

Vi arbejder med fire tiltag, der forbedrer deltagernes udbytte:

 

1. Læringstest
Forud for kurset tager deltagerne en læringstest, som underviseren bruger i sin tilrettelæggelse af kurset. Den viser, hvordan den enkelte bedst indlærer nyt stof, og underviseren kan derved tilpasse sin undervisning til den enkelte

 

Vores evalueringer viser, at 97,5 % af kursisterne mener, at underviserne hos Aros Kurser er gode eller meget gode til at tilpasse undervisningen til den enkeltes behov. Det er på den måde, at man får maksimalt ud af et kursus!

kursus

2. Praktiske øvelser fra hverdagen
På alle kurserne arbejdes der med praktiske øvelser fra den enkeltes hverdag. Eksempelvis laver alle deltagere på kurset i at skrive pressemeddelelser en færdig pressemeddelelse om deres egen virksomhed.

kursus

3. Max 12 deltagere på et kursus
På alle åbne kurser er der maksimum 12 deltagere. Det giver underviseren tid til at give personlig feedback til hver deltager.

kursus

4. Individuel oprfølgning
14 dage efter kurset er der individuel opfølgning pr. mail eller pr. telefon. Det sikrer, at kursisterne holdes til ilden, men også at man kan få svar på de spørgsmål, der altid vil opstå, efter at man er kommet hjem fra et kursus.

 

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.