Kursus i videregående Excel

Tag dine kompetencer til helt nye højder og lær, hvordan du bruger Excels mere komplicerede funktioner.

Dette kursus tager dig med videre ind i Excels uendelige muligheder. Få indblikket i de mange avancerede funktioner, der gør dig i stand til at bruge Excel på et professionelt niveau.

 

 

På dette kursus lærer du: 

 • Hvordan du tilgår og behandler store mængder data.
 • Funktionen af at fjerne dubletter, lave rullemenuer og lave datavalidering m.m.
 • Hvordan du griber dataanalyse i stor skala an.
 • Hvordan du omsætter din nye, bredt dækkende viden til funktioner, der gør dit arbejde mærkbart nemmere.
 • Hvordan du skal forholde dig til fremtiden og den datafyldte arbejdsplads.
 • Alt hvad du skal vide om nye funktioner i Excel 2016.
 • Hvordan du selv udvikler værktøjer i Excel, der giver mening for dig og dit arbejde.

 

Næste kursusstart Se alle datoer 12. april 2023, Kolding 12. april 2023, Aalborg 12. april 2023, Aarhus 19. april 2023, København
Varighed 2 dage
Pris 4.950 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her
Scroll down

Lær Excel på et helt nyt niveau

Det er vildt hvor meget du kan med grundlæggende Excel-kundskaber. Men det er intet mindre end utroligt, hvad du kan bedrive med et mere indgående kendskab til Excel og dets uendelige muligheder og funktioner. På dette kursus i videregående Excel tager du skridtet videre og løfter dine kompetencer op på et niveau, hvor du kan arbejde på et professionelt plan. Du lærer at bruge de avancerede funktioner, der gør dit daglige arbejde både nemmere og mere effektivt.

Dine kompetencer kommer alle til gode

Et indgående kendskab til videregående Excel er din nøgle til en langt mere effektiv arbejdsdag. Og ikke kun for dig selv. Hele afdelingen (ja, måske endda hele virksomheden) kan nyde godt af en medarbejder, der kan opsætte brugervenlige skabeloner og automatiserede regneark. På den måde bliver det både lettere og mere håndgribeligt for alle at lave analyser og rapporter, samt at behandle store datasæt og lister. Og det kommer både du og dine kolleger til at mærke på både resultater og arbejdsmiljø!

Tag på kursus i hele landet

Data begynder at fylde mere og mere på fremtidens arbejdspladser. Derfor er behovet for medarbejdere, der kan navigere professionelt i programmer som Excel også stødt stigende. For at imødekomme denne efterspørgsel, har vi besluttet at udvide vores udbud af Excel kurser til endnu flere steder i landet. Det betyder, at du nu kan tage på kursus i Excel i både København, Aarhus, Aalborg og Kolding. Du har altså dobbelt så mange muligheder for at øge dine kompetencer end normalt!

Fortsæt på “Excel Master Uddannelsen”

Hvis du får mere blot på tanden, har du mulighed for at tage hele Excel Master Uddannelsen, der er sammensat af “Grundlæggende Excel”, “Videregående Excel” samt to kursusdage mere.

Læs mere om kursusprogrammet

Programmet for de to kursusdage

 • Dubletter
 • Rullemenuer
 • Datavalidering
 • Betinget formattering
 • At arbejde med store datamængder
 • Tabeller
 • Pivottabeller
 • LOPSLAG
 • Nye funktioner i Excel 2016

Hvem bør deltage?

Kurset i videregående Excel er for dig, der har lille smule erfaring med Excel, eller som allerede har været på vores kursus i grundlæggende Excel. Kurset er for dig, der er klar til at hive dine kompetencer op på et mere avanceret niveau og dermed gøre dine daglige arbejdsopgaver nemmere.

 

Du behøver ikke at have en speciel version af Excel installeret på din computer for at gennemføre kurset. Men hvis du vil have det fulde udbytte af Excel, anbefaler vi, at du har en opdateret udgave af Excel 365, da flere funktioner kun er tilgængelige i de nyeste versioner.

 

På kurset medbringer du en bærbar computer med Excel installeret, da du selv skal træne undervejs og prøve tingene af i praksis.

 

På kurset vil der ikke blive gennemgået funktioner, som er introduceret på kurset i grundlæggende Excel. Du kan læse mere om programmet for kurset i grundlæggende Excel her og sikre, at du er klædt på til dette kursus.

Underviser (en af disse)
Jesper Se profil
Jesper er en af vores instruktører med speciale i Excel og Office-programmerne generelt. Han har en lang og bred erfaring inden for undervisning og formidling, bl.a. fra sin tid i forsvaret.

Jesper er en engageret og dynamisk underviser, som forstår at gøre stoffet let forståeligt og interessant med praksisnære eksempler. Med Jesper får du undervisning leveret i øjenhøjde, uanset hvilket niveau du tager kurset på.
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide

Når du tilmelder dig dette kursus i videregående Excel, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Gå hele vejen!

Videregående Excel er desuden en del af vores Excel Master Uddannelse. Uddannelsen tager dig hele vejen rundt om Excel, og sørger for, at du bliver ekspert i alle Microsoft Excels genveje og funktioner.

Bestil et skræddersyet kursus til jer!

Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af kurset med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Du kan læse mere her eller ringe på tlf. 70 278 279.

 

Automatisér dit arbejder i Excel

Dette kursus i videregående Excel er for dig, der ønsker at udnytte Excels funktioner i Excel til fulde. Du lærer at udarbejde analyser og rapporter gennem Excels mest effektive værktøjer. Desuden lærer du også at opbygge overskuelige regnearksmodeller, automatisere dit indhold og udnytte Excels mange effektive funktioner og genveje til fulde.

 

Lær at håndtere store datamængder

På dette kursus lærer du at importere og bearbejde store datamængder, analysere tal og rapportere i Excel. Efter kurset vil du opleve, at dine færdigheder i Excel har fået et enormt kompetenceløft, hvilket gør dig til en effektiv og værdifuld medarbejder.

 

Kurset klæder dig på til at indhente, rydde op i og kvalitetssikre data og udnytte Excels mange muligheder ved hjælp af pivottabeller. På den måde bliver dine rapporter mere professionelle og giver et langt større og bedre beslutningsgrundlag, hvilket hjælper jer med at træffe velovervejede og fornuftige beslutninger.

 

Dit udbytte

 • Indgående kendskab til Excels mange effektive funktioner – herunder pivottabeller
 • Erfaring med udformning af professionelle rapporter over nøgletal og status
 • Værktøjer til at kvalitetssikre og automatisere i forbindelse med import af data fra eksterne kilder
 • Kompetencer i konsolidering af data på flere måder
 • Kendskab til at integrere Excel med andre Office-programmer
 • Gode tips til at effektivisere det daglige arbejde med Excel

 

Kursets målgruppe

Dette kursus i Excel er for dig, der har et grundlæggende kendskab til Excel og som ønsker, at udvide dine kompetencer yderligere inden for Excel mange funktioner. Du kan have deltaget på vores grundlæggende kursus i Excel eller erhvervet dig praktisk erfaring gennem dig arbejde og selvlæring. Det vigtigste er, at du ønsker at optimere din anvendelse af Excel til et nyt og mere avanceret niveau.

Medarbejderens udbytte
1

Du får et markant effektivitetsboost, idet du får en øget forståelse for Excels og dets funktioner. Dermed skaber du et bedre flow i dine arbejdsopgaver.

2

Du vil opdage, at du kommer til at producere bedre resultater, nu hvor du kan bruge Excel til at foretage bedre analyser og udføre databehandling, der giver dig et bedre beslutningsgrundlag.

3

Du kommer til at opleve en øget arbejdsglæde, fordi tidligere tunge og manuelle opgaver nu kan løses med et par klik i Excel. På den måde får du mere tid til de opgaver, der betyder noget.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Din arbejdsplads får en medarbejder, der med sine videregående Excel-kompetencer kan sørge for, at virksomheden får et større overblik over jeres data, og dermed et bedre grundlag for vigtige beslutninger - så I simpelthen kan producere bedre resultater.

2

Din arbejdsplads vil mærke en øget effektivitet, eftersom du med din nye viden kan strømline arbejdsflowet og optimere arbejdet med analyser, beregning og kategorisering.

3

Din arbejdsplads kommer til at nyde godt af dine nye kompetencer i form af besparelser på både tid og økonomi, idet du effektivisere arbejdsgange og skabe hurtigere og præcise resultater.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
Kolding 12. april 2023 - 13. april 2023
Comwell, Kolding
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aalborg 12. april 2023 - 13. april 2023
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 12. april 2023 - 13. april 2023
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 19. april 2023 - 20. april 2023
Aros Konference, København
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Kolding 20. juni 2023 - 21. juni 2023
Comwell, Kolding
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aalborg 20. juni 2023 - 21. juni 2023
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 20. juni 2023 - 21. juni 2023
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 22. juni 2023 - 23. juni 2023
Aros Konference, København
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 20. september 2023 - 21. september 2023
Aros Konference, København
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aalborg 27. september 2023 - 28. september 2023
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 27. september 2023 - 28. september 2023
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Kolding 27. september 2023 - 28. september 2023
Comwell, Kolding
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
København 11. december 2023 - 12. december 2023
Aros Konference, København
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Kolding 13. december 2023 - 14. december 2023
Comwell, Kolding
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aalborg 13. december 2023 - 14. december 2023
Radisson Blu Limfjord Hotel, Aalborg
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Aarhus 13. december 2023 - 14. december 2023
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
9.00-16.00
4.950 ekskl. moms. Tilmeld dig
Swipe og se datoer ( 15 flere)
Tilmelding Kursus: Videregående Excel
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Kursus i videregående Excel
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Kursus i videregående Excel
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.