Træn din TED-faktor!

Sæt trumf på dine taler med dette eksklusive kursus i avanceret præsentationsteknik! Du får træning, feedback og redskaber til at få verden til at lytte med – ligesom til en TED Talk.

 

Du får alt, hvad du behøver

 • Taletræning af en af Danmarks førende undervisere
 • Individuel feedback
 • Karisma, power og autenticitet
 • Træning i at begå dig på en stor scene
 • Avancerede præsentationsteknikker
 • Struktur, opbygning og fortælling
 • Eksklusiv træning med maks. 4 andre deltagere!
Næste kursusstart Se alle datoer 20. april 2023, København
Varighed 1 dag
Pris 6.000 kr. ekskl. moms.
Tilmeld dig Download som pdf
Driller det? Ring til os på 70 278 279
Scroll down

TED er ikke talent – det kan trænes!

TED Talks har ry for at være nogle af de mest inspirerende præsentationer i verden. Og oftest handler det ikke om et særligt talent, som man måske kunne tro. Den helt særlige “TED-faktor” kan nemlig opnås ved målrettet træning. Forestil dig, hvilken effekt det ville have, hvis dine præsentationer blev leveret med samme karisma, troværdighed og impact, som på TED-scenen? Med vores kursus i avanceret præsentationsteknik, får du mulighed for at opleve suset næste gang, du skal præsentere.

Forskellen på god og fantastisk er lille – effekten er enorm!

Som deltager på dette kursus, har du allerede afholdt mange præsentationer. Du har styr på dine 3 appelformer samt, hvordan dit kropssprog påvirker din præsentation. Alligevel er det som om, dine præsentationer mangler det allersidste krydderi, der virkelig blæser dine tilhørere bagover og får dem til at købe sig 100 % ind på dit budskab. Det er små, men vigtige, justeringer, der skal til, for at dine præsentationer går fra at være gode til at blive fantastiske – men den effekt, det har på dit publikum er uovertruffen!

Prøv kræfter med det sceniske element!

I stedet for at stå for enden af et mellemstort mødelokale, når du holder præsentationer, står du måske foran flere hundrede mennesker i en stor sal. Og det har betydning for dine teknikker! Det der plejede at virke, slår nu kun igennem hos de første to rækker. På dette kursus kommer du derfor ud på en scene, hvor du bliver trænet i at mestre de sceniske elementer af store præsentationer, så du også rammer plet nede bagved.

En intensiv dag med masser af træning!

Du kommer ikke sovende til din TED-faktor, og derfor har vi planlagt en intensiv kursusdag med dig i centrum. Med maks. 4 andre deltagere på dagen, er der masser af tid til at arbejde konkret med din personlige taletræning. Kurset foregår ude af huset på Statens Værksteder for Kunst, så du rigtig kan arbejde din stage presence.

Professionel taletræning til den professionelle taler

Vi har mange års erfaring med kurser og soloforløb i præsentationsteknik, og derfor ved vi om nogen, hvad der skal til for virkelig at rykke dit niveau. Vigtigst af alt er vi eksperter i forskellen på de grundlæggende og de avancerede værktøjer og teknikker, som du har brug for, for at blive en sublim taler.

Hvem bør deltage?

Kurset er for dig, der allerede kan dit kram. Du kender grundprincipperne, du ved hvordan kagen skal skæres, og nu er du klar til at prøve kræfter med at blive en sublim taler! Du har måske allerede deltaget på vores kursus i præsentationsteknik eller taget et soloforløb og har blod på tanden efter mere.

Underviser
Dya Se profil
Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.
Medarbejderens udbytte
1

Fra god til sublim: På en enkelt intensiv dag løfter du dine oplæg fra at være gode til at blive ekstraordinært gode. Du får de redskaber, der skal til for at give dine oplæg den særlige stemning af TED Talk, der tager kegler hos dine tilhørere.

2

Bliv bedre hver gang: På kurset giver vi dig ikke bare en fisk; vi lærer dig at fiske. På kurset træner du at se dig selv udefra, så du kan blive ved med at forbedre dig hver gang, du skal holde en præsentation.

3

Bedre resultater: Når dine præsentationer bliver gennemgribende professionelle, hjælper det dit budskab markant. Om du direkte sælger, informerer eller entertainer, kan du være sikker på, at du er langt tættere på dit ønskede resultat efter dette kursus.

Arbejdsgiverens udbytte
1

Repræsentant med wow-faktor: Din virksomhed får en repræsentant med wow-faktor, og det spejler positivt tilbage på virksomheden, der fremstår professionel, interessant og knivskarp.

2

Inspirationskilde: Med dig på holdet får dine kolleger eller medarbejdere inspiration til resten af jeres præsentationer eller fremlæggelser. Det giver en positiv effekt på både interne og eksterne præsentationer, der bliver bedre med dine nye værktøjer fra kurset.

3

Konkurrencefordele: Med en professionel repræsentant, der virkelig brænder igennem med sine præsentationer, rammer virksomheden plet med sit budskab eller produkt, og det giver konkurrencefordele.

Næste kursusstart

Vælg den dato & by der passer dig bedst
København 20. april 2023
Statens Værksteder for Kunst, København
9.00-16.00
6.000 ekskl. moms. Tilmeld dig
Tilmelding Træn din TED-faktor!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Kursus/Uddannelse Træn din TED-faktor!
Sted & Datoer

  1 Jeg vil gerne modtage et gratis eksemplar af e-bogen "99+1 tips, tricks og hemmeligheder,
  der vil ændre din kommunikation", samt tilmeldes nyhedsbrevet, hvor jeg vil få yderligere gode råd.

  Nu kan du godt begynde at glæde dig til at blive meget klogere!

  Du vil senere i dag eller den næste hverdag få en mail fra en af vores kursussekretærer med alt det, du har brug for at vide.

  Tag en kollega med – og få selv endnu større udbytte!

  Hvis du tager en kollega med, får I begge en rabat (og du får en god sparringspartner, når du kommer tilbage fra kurset). I kan se rabatten i kursusbeskrivelsen (hvor du tilmeldte dig). Ved tilmelding skal din kollega blot gøre opmærksom på, at du også deltager. Så får I begge rabatten.

  Har du spørgsmål?

  Så henvend dig i chatten nede til højre, send en mail til info@arosbusinessacademy.dk eller ring til os på tlf. 70 278 279.

  Vi ser frem til at møde dig

  Aros
  Tilmeldingbekræftelse
  ................................................................................................
  Din besked er blevet sendt.

  Vi bestræber ps på at svare så hurtigt som muligt.

  Har du yderligere spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 70 278 279

  Aros
  Hent materiale
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Kursus/Uddannelse Træn din TED-faktor!
  [cf7lead cf7_id='780' debug='false' fields='Company=|First Name=|Last Name=user-name|Email=user-email|Phone=|Title=title|Course name=source|Description=|URL source=url_source']

  Aros
  97,9%
  af alle kursister

  af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

  Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
  om kommunikation GRATIS!
  ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
  Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.