Dingenot dippedut duppedit himstregims dimsedut

På dansk har vi en lang række udtryk for genstande, vi ikke kender navnet på. De mest udbredte er 'himstregims', 'dingenot', 'dippedut', 'duppedit', 'dimsedut', 'fætter' og 'dims'.

Siger jyder mere 'himstregims' end sjællændere?

Deltag i undersøgelsen herunder. Så kan vi undersøge, hvilke der bruges mest – og se, om brugen afhænger af, hvor man kommer fra i landet. Svarene offentliggøres i Aros Kursers næste nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet nederst i højre spalte.

Vil du vide mere?
Vil du blive klogere på det danske sprog? Så tag på vores kursus i skriv korrekt dansk og få større sproglig bevidsthed.

Læs mere her: Skriv korrekt dansk
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.