Dya Hauchs 6 tips til bedre præsentationer

Dya Josefine Hauch er underviser på disse kurser hos Aros Kurser:

Præsentationsteknik med gennemslagskraft
Præsentationsteknik - for særligt nervøse
Soloforløb i præsentation eller kommunikation
Moderne undervisningsteknik
Personlig gennemslagskraft for ledere
Improve your presentation skills

Hun er oprindeligt uddannet skuespiller og er et af landets største eksperter inden for præsentationsteknik. 

 

De 6 gode tips: B - når du vil blive bedre til at præsentere og øge din gennemslagskraft, er der 6 primære fokusområder, du kan arbejde med. 

 

1. Indholdet - strukturér dit indhold: Find ud af, hvad du vil du sige, og ikke mindst hvordan vil du sige det. 

 

2. Brug sproget - vælg dine ord: Det som er særlig vigtigt, skal have ord, som understreger det. Tag fat i ordene – fold dem ud. Brug sproget og dine sanser, når du fortæller.

 

3. Skab kontakt - du skal have overskud til at være til stede med de mennesker, som er der. Vis dem interesse, og vis dem hvem du er. Det skaber tryghed.

 

4. Brug din krop - de bevægelser, vi laver, påvirker hormonudskillelsen i vores krop. Det påvirker vores energi, og den energi, vi har, er det, vi giver til vores omgivelser. Med andre ord, det har stor betydning, hvordan du bevæger dig, og hvis du er opmærksomhed på det, vil du øge din gennemslagskraft.

 

5. Brug din stemme - der ligger stor kraft i stemmen. Ved at variere dit stemmeleje, tale højt og helt lavt, og variere dit tempo og f.eks. holde gode pauser, vil du ændre din gennemslagskraft markant.

 

6. Vejrtrækningen - træk vejret! Vi glemmer at trække vejret dybt, når vi er meget koncentrerede og har for travlt. Det er skadeligt for vores helbred, vores energi. Vi kan træne vores vejrtrækning, så den bliver så fri som muligt. 

 

Når du begynder at træne de 6 områder, vil du opleve at det er sjovt, og du vil opleve, at du får en bedre kontakt med dig selv. Det vil smitte af på dine relationer, og du vil blive en stærkere formidler.

 
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.