En lille guide til en ny kommunikationspolitik

Det er vigtigt at have en klar politik for den interne kommunikation i virksomheden, da det er med til at skabe et gnidningsfrit arbejdsmiljø. Virksomheden skal gøre det klart, hvilken omgangstone og kultur der ønskes. En uklar kommunikationspolitik kan være grobund for konflikter internt i virksomheden.

Her er tre overordnede råd til en ny kommunikationspolitik:

1. Skab intern overensstemmelse!
Kommunikationspolitikken skal stemme overens med virksomhedens kultur og værdier.

2. Lyt til medarbejderne!
Et godt arbejdsmiljø forudsætter, at medarbejderne føler sig værdsatte og trygge i virksomheden. Derved har de nemmere ved at komme til ledelsen med eventuelle problemer.

3. Gør kommunikationspolitikken synlig!
Lad ikke kommunikationspolitikken forblive formalia, som blot gemmes væk i skuffen. Den skal implementeres i hverdagen og være en integreret del af virksomhedens værdier.

Lav en ny kommunikationspolitik og sprogpolitik:
Medietræning for politikere

Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.