Få succes på Facebook og de andre sociale medier

De sociale medier gemmer på uendeligt muligheder. De kan være med til at styrke dit brand, men husk; dine læsere skal kunne relatere sig til det, du poster.

Vi har sammensat en række tips, så du kan lære hemmeligheden bag succes de sociale medier!

1. Hvorfor skal vi følge netop dig?
Kan du ikke svare på det selv, vil folk heller ikke ”synes godt om” dig eller dit indhold. Derfor skal du først og fremmest finde frem til, hvad din hensigt er og hvad der gør netop jeres virksomhed relevant.

2. Vær personlig i din formidling
Vil du ramme læserne, må du være præcis og personlig. Læserne vil gerne spejle sig i det, du har at sige. Find som det første ud af, hvem du skriver til.

3. Hvad er det værd?
Facebook rummer uendelige mængder af information, men kun en brøkdel løber med opmærksomheden. Vis kort og præcist, hvorfor dit budskab er relevant og værdifuldt for læserne.

4. Afslut med en bydeform og foreslå, hvad næste mulighed er
Skriv eksemelvis, “Hvis du vil vide mere, så bestil klik ind på vores hjemmeside her...”

Kursus i succes med salg på Facebook
Tag på vores kursus Succes med salg på Facebook og lær hvordan du får afsat dit budskab på de social medier, helt uden at reklamere.

Læs mere her: Succes med salg på Facebook
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder
om kommunikation GRATIS!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tilmeld dig og få dit eksemplar af vores e-bog "99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation", samt jævnlige tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre.